anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Buli
Începător

La mulți ani tuturor #4ani!!!

O întâmplare amuzanta ( in prezent, la momentul respectiv nu a fost) ar fi următoarea. Acum 7,8,9 ani eram la alt furnizor de servicii de telefonie, într-o luna nu s-a înregistrat plata online a facturii, ghinionul meu. Măsura operatorului fiind de a sista total serviciile oferite, efectiv nu puteam suna nici la relatii cu clienții. Într-un final am reușit să i-au legătura cu ei. Certuri, reproșuri cu mai mulți... Eu le reprosam ca de ce nu m-au notificat in prealabil, pentru ca nu au făcut-o, au închis serviciul brusc. In sfârșit totul a culminant cu următoarele scuze : " Nu v-am notificat deoarece am observat ca aveți un istoric al plăților fara probleme"...

 

CătălinNedelcu
Începător

#4ani

După cum știți cu toții, tehnologia vine în forță în zilele noastre și la vârstnici.Cred că ați văzut cu toții bătrâni cu un telefon agățat la gât, sau în buzunar, sau încercând să deblocheze tastatura..... Cred că sunteți cu toții familiarizați cu "uite bunicule/bunica, ăsta e telefonul tău, are doar numărul meu și al soției/soțului meu pe el.În loc să deblochez tastatura și să apăs de două ori pe butonul verde, mai bine închid și te sun eu.Ai înțeles?

Da...

Sigur?

Da...

Totul?

Da....da cum deblochez tastatura????"

 

Cam despre asta vreau să vă povestesc.

 

Și bunica mea - Matrix - așa îi spuneam eu, are un telefon mobil. Și asta nu-i nimic, dar la ea nu se aplică expresia "vorbesc la telefon". Cu ea e bună expresia "Vorbesc la telefon". Pentru că nu o vei auzi niciodată vorbind liniștit. ...neah!"BUNA FATAAAA, CE FACI??VAAIIIIII DE CÂND N-AU MAI VORBIT(de ieri.....)!ȘI TU CE FACI??A, IARTĂ-MĂ K VONING ÎN NOAPTEA ACEASTA ÎNAINTE DE NEPOTA-MI`!!!(dacă tu crezi că dorm la cum țipi...).

 

Da...a și asta nu e nimic în comparație cu faptul că am descoperit recent că are (o să râdeți) 2 telefoane.....adica eu nu am 2 telefoane și ea are....Și o întreb: "hei, și...sunt amândouă la Connex?????"(nu eu) "Aaa,nu ma, sunt la Vodafone....!"

 

Spune altceva! Lasă tehnologia în seama lor și uite unde te duce!

Ana_Cristina
Începător

#4ani Ne placea Dem Radulescu. Avea umor, Alexandru. Era cret si nu stiu exact cu ce se ocupa, dar stiu ca facea teatru de amatori si ca ii placea mult, pentru ca la prima intalnire mi-a vorbit despre teatru, putin peste regulamentul primului date.
Si ca sa continui, a documentat discutia, cu instantanee de pe scena, pe un samsung pe care-l tinea de-a latul, sa se vada imaginea mare. Cred ca avea Samsung. Avea fata de samsungist, zic eu acum, in numele unei posesoare de iphone fara niciun motiv justificat sau asumat. Asa au toti, sau cei mai multi dintre oamenii din jurul meu, care-mi provoaca emotii de orice fel. Nici macar nu conteaza. Alexandru ma facea sa rad. Asta inseamna Iphone, m-am razgandit.

Pansela
Începător

De curând am achiziționat un tefon pentru tata. Unul simplu, fără ecran tactil. Am constatat ca după zece ani de telefon cu ecran tactil,nu mai știam cum să îl folosesc, nu să îi mai explic și tatei.

Ppp
Începător

#4 ani

La multi ani Comunitatii Orange si intregii echipe ! Folosesc servicile Orange de foarte multi ani si sunt maxim de mulțumită!

Intamplarea hazlie despre care vreau sa va povestesc s-a petrecut acum cativa ani buni ,nu mai stiu cu exactitate cati,intr-o sala de cinema la Timisoara , la vizionarea unui film 3D de groaza ,mai exact cu exorcizari (nu mai retin numele filmului,am o problema cu asta , vizionez un film,imi place,dar daca m-a intrebi a doua zi cum s-a numit filmul,nu mai stiu sa iti spun, nu retin titlu 🤔) .Asa,sa revenim la subiectul nostru,de felul meu nu ma sperii usor,dar acel film pot sa spun ca m-a marcat.Ca la orice film ,o gasca de prieteni,ne-am pregatit cu toate cele necesare si am pornit spre sala de cinema.Am mers impreuna cu niste prieteni ,la începutul filmului a fost totul lejer,chiar haios ca radeam de ai mei ce comozi erau la un film de groaza🤔 (mancau ,stateau lejeri de parca era o comedie ),apoi pe parcursul filmului a inceput calvarul ,cel putin pentru mine,senzatia aia ca toata actiunea se petrece langa mine, liniste totala ,apoi brusc țipetele celui posedat,se incovoiau si faceau urat rau. Nu am mai putut sa ma uit ,am inchis ochii ,mi-am astupat urechile si m-am bagat toata in scaunul de cinema.Am tinut-o asa cam vreo cinsprezece minute dupa care,culmea langa mine a leșinat o fata pe care au scos-o pe brate din sala de cinema . Scena aceea ,pfff,vazand-o pe fata fara viata in ea a pus capac la tot si m-am gandit : pe mine cine ma tine aici daca imi este asa de urat? Mi-am luat haina si am plecat acasa ,unde i-am înnebunit pe toti ai familiei ,trei nopti am dormit cu becurile aprinse. Acum ,dupa atatia ani ,cand imi amintesc de cele intamplate ma amuz cu prietenii mei de comportamentul meu de fricoasa,dar totusi sa ne gandim ca o persoana a leșinat de frica.Vizionez si acum filme de groaza ,dar atunci cred ca am ramas cu intamplarea întipărita in minte ca a fost si printre primele dati cand am vizionat un film 3D de groaza ,dar si faptul ca acea fata a leșinat.

De atunci nu m-am mai dus la nici un film cu exorcizari,cel putin 3D NUUU CATEGORIC!!! Pe televizor ,da,cu sonorul dat la mimim 

Seghe74
Începător

La mulți ani!
Gândindu-mă acum la anii ce au fost mi se pare de domeniul fantasticului cat a evoluat tehnologia.
Acum câțiva zeci de ani pe vremea când trebuia alocat tot portbagajul părinților de la mașină pentru a transporta toate  echipamentele aveam un HC caruia trebuia sa ii atașezi un casetofon și sa te chinui sa încarci un joc timp de 30 de minute dacă erai norocos. Derulam casete audio cu creionul pentru ca erau o groaza de erori. Deci pot spune este ca erai norocos dacă încărcam un joc în 60 de minute. Parte amuzanta este ca uneori nici nu mai apucai sa te joci. 😂 Despre internet mai târziu ce sa mai spun... Dial up....Viteza 0... Preț la cer. Par bătrân într-adevăr. Par din epoca de piatra. Și acum când cu un simplu telefon poți face orice de oriunde te-ai afla mi se pare fantastic. Chiar și de pe toaleta. Profesioniștii știu ce spun. 😉#4ani

 

Cristimar44
Începător
  • #4 ani La mulți ani comunității orange

Claudiuog
Începător

#4ani La mulți ani Orange , îmi pare bine că dupa 4 ani încă sunt cu voi și nu îmi doresc altă rețea.

Acum 2 ani am avut un incident neplăcut , acesta fiind ca mi-a ars casa. Nu credeam că să mai pot recupera ceva din casă , sau că o să mai am curând un nou telefon , deoarece provin dintr-o familie cu puține posibilități , dar dupa multă vreme , lucrurile au inceput să se îndrepte , dupa aproape un an am reusit să îmi cumpar un telefon la 700 lei , care mă folosesc foarte mult de el , Orange a fost mereu pe primul loc la Rețea în familia mea , nu este menbru sa nu fie pe Rețeaua Orange , cu toate astea , nu m-am gândit niciodată să îmi schimb rețeaua , deoarece totul merge perfect , și nu am avut niciodată probleme. 

La mulți ani din nou Orange #4ani , sper sa fie la fel si de acum înainte:) și îmi doresc sa câștig un telefon deoarece în primul rând nu îmi permit acel telefon , iar in al doilea rand am nevoie foarte mult de el 🙂

Buna. Că sa ai o șansă la câștigarea premiului ar trebui că povestea ta haioasa sa fie de minim 200 de cuvinte. Poți să apeși pe butonul care este deasupra orei postării și selectezi editează răspunsul. Succes. 

AndyD
Începător

Iată povestea mea despre o întâmplare amuzantă cu Oculus Quest 2. S-a Intamplat acum #4ani:

Eram un om obișnuit, pasionat de tehnologie și aventură. M-am hotărât să-mi cumpăr Oculus Quest 2, căci auzisem despre experiențele virtuale uimitoare pe care le oferea acest headset. Eram nerăbdător să pășesc în lumi fantastice și să mă simt ca și cum aș fi fost acolo cu adevărat.

După ce am primit Oculus Quest 2, nu am mai putut aștepta să-l încerc. M-am instalat confortabil în camera mea și am pornit headsetul. Am ales un joc RPG, deoarece mi-am dorit să mă pierd într-o aventură epică și captivantă.

M-am trezit într-o pădure fermecată, cu creaturi fantastice în jurul meu. Era uimitor să văd acele creaturi prinzând viață în fața ochilor mei. M-am simțit cu adevărat ca și cum aș fi fost în mijlocul acțiunii.

În timpul călătoriei mele prin lumea virtuală, am întâlnit un personaj ciudat, un vrăjitor amuzant cu un umor nemaipomenit. El m-a însoțit în aventura mea și mi-a oferit sfaturi haioase pe tot parcursul jocului. Râdeam în hohote de replicile lui amuzante și de interacțiunile noastre comice.

Într-un moment dat, am trebuit să rezolvăm un puzzle complex pentru a deschide o poartă misterioasă. Vrăjitorul amuzant și cu mine ne-am străduit să găsim soluția. Cu Oculus Quest 2 pe cap și cu mișcări dramatice, ne-am chinuit să potrivim piesele și să dezvăluim secretul porții.

După multă încercare și eroare, am reușit în cele din urmă să rezolvăm puzzle-ul. Dar, în loc să se deschidă o poartă, un buton secret s-a activat în Oculus Quest 2. Am fost surprins să văd cum vrăjitorul amuzant a fost teleportat în camera mea, chiar în fața mea.

Am rămas fără cuvinte și am început să râd în hohote. Vrăjitorul, la rândul său, era extrem de confuz și speriat de situația în care se afla. Am realizat că Oculus Quest 2 avea o caracteristică surpriză: teleportarea personajelor din joc în lumea reală.

După câteva momente de șoc și amuzament, am reușit să explic vrăjitorului că totul era doar o încurcătură amuzantă și că în curând avea să se întoarcă în lumea virtuală. El și-a recăpătat zâmbetul și am râs cu toții de întâmplarea neașteptată.

Această experiență cu Oculus Quest 2 a fost cu adevărat amuzantă și surprinzătoare. Niciodată nu m-aș fi așteptat ca un personaj din joc să apară în camera mea! A fost o lecție despre cât de captivantă și imersivă poate fi realitatea virtuală.

Apoi...A sunat ceasul...06:30!!! Bip-bip-bip-bip...Buna dimineata!

_lucass_fontu
Începător

#4ani La multi ani Comunitatii Orange și  echipei  care ne ofera mereu  bucuria de a folosi tehnologia în viața de zi cu zi . Primul meu telefon a fost unul cu Windows  și pe acea vreme era bun dar mergea față de cele de acum destul de greu .Mi se pare ca am evoluat mult deoarece atunci mergeam la cinema ca să vedem un film și acum îl putem vedea pe telefoanele sau PC sau tabletele în 4k .Întâmplarea face ca din cauza tehnologiei pe acele vremuri telefonul îmi apel câteodată singur asa ca intr-o zi a apelat 112 fără sa știu de 15 ori .Acum ma amuză gândul dar atunci nu pentru ca a trebuit sa plătesc o amenda din acea cauza .Nu după mult timp am cumpărat un telefon de la Orange  și am reușit sa nu mai am acest stres ca telefonul apelează sau face orice alt ceva în buzunar .Oricum de atunci  am învățat ca una dintre cele mai bune locuri unde găsești telefone bune este Orange  pentru ca pe acele vremuri cumpărăm telefoane din orice magazine și nu era în regula din cauza ca primeam telefoanele uneori în condiți urate pana am dat de Orange și am văzut ca au grija de nevoile clientului și le pasa de părerea și de lucrurile  pe care le cumpara clientul

viorela1234
Începător

La mulți ani,#4ani !

Incep prin a va împărtăși o povestioara amuzanta , pot spune 😂

In urma cu 5 ani , mi-am achiziționat un iPhone , in acel moment aveam abonament ,După o luna de la abonament tot imi apărea cost suplimentar pe factura, știind ca nu are cum sa fac cost suplimentar ,m-am hotarat sa sun operatorul sa aflu care este problema .Bineînțeles am sunat de nenumărate ori , eram “in vizor “lunar … la fiecare apel mi se spunea ca trimit  sms-URI internaționale și de aceea fac cost suplimentar , știind ca nu-i adevărat am tot insistat cu apeluri in call center .

In cele din urma am dat de un operator drăguț care ma tot punea sa închid telefonul și sa îl deschid , zis și făcut … nu știu ce legătura avea asta cu costul meu suplimentar dar răspunsul de final a fost “Gata doamna știm care este cauza iPhone-ul trimite singur mesaje internaționale 😂 

-“Cum sa trimită domne mesaje singur ?”

-“daca eu va spun , trimite singur mesaje in Marea Britanie “

-“ce mesaje trimite ?”

-“Nu știu sa va spun , dar trimite 😂

am început sa rad și sa ii mulțumesc pentru ajutor … “acesta era misterul “a spus la finalul convorbirii dispecerul 

După câteva luni in care am plătit abonament cu cost suplimentar pt un telefon “fantoma “ care își rezolva problemele pe banii mei … am închis acel abonament 

Nici in ziua de astăzi nu știu adevarul despre acel cost, dar “telefonul “trimitea singur mesaje 😂😂😂

 

iPhone-urile trimit intr-adevar un mesaj international pentru activare iMessage. 🙂 Mai demult era catre un numar din Marea Britanie. Nu stiu acum daca se mai foloseste, sau cum se mai face activarea serviciului. Dar da, e corecta informatia.

Ceea ce e foarte interesant e ca, eu, ca si utilizator de cartela prepay, si, in majoritatea cazurilor, fara credit suplimentar pe cont, nu am fost taxat niciodată pentru activare (nici n-ar fi avut din ce sa taxeze, dar asta e partea a doua), si am avut intotdeauna iMessage functional.

Dar da, situatia cu iPhone-urile este una cunoscuta, si...normala. De asemenea, acea activare se face o singura data, din cate știu. Daca dezactivezi iMessage si-l reactivezi, e posibil sa te taxeze din nou. Dar in mod normal, activarea se face o singura data.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

CONT SUSPENDAT

Mulțumim de întâmplările povestite. Mie mi-au făcut ziua mai frumoasa. Noroc cu astfel de ocazii ne mai amintim și noi de întâmplările hazlii prin care am trecut în copilărie.