anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Florinela1
Începător

Bună ziua! La mulți ani Orange! Întâmplare amuzantă de curând când s-a introdus fibra optică și la poartă erau două mașini de la echipa Orange și eu nu știam exact cu cine trebuia să fac schimbarea! După ce mi s-a explicat că sunt doua echipe diferite am realizat că trebuia să rămân cu orange communication pentru a evita să plătesc două abonamente...😁

OPRITESCUMARIAN
Începător

Buna.Sunt fost client romtelekom...actualmente orange...din anul 1980 !!! Foarte multumit de sevicii !! Internet brici !! #4ani.

diXike
Începător

#4ani

In jurul anii 2002-2003, nu am avut bani de bere. Pentru cauza nobila 😀, un prieten a vandut piesele din calculator, a ramas numai carcasa cu placa de baza. Cand parintii ei intrebau ce face la calculator, fiind in BIOS a raspuns ca programeze. "- Mna, lasa baiatul ca invata" 🤣

.......................................................

Ca sa am minimul ala de 200 de cuvinte, prietenul meu GPT spune asta: În anii 2000, calculatoarele au cunoscut o revoluție semnificativă, aducând cu ele o nouă eră a tehnologiei. Aceste mașini electronice au devenit tot mai puternice și accesibile, devenind parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Procesoarele au devenit mai rapide, capacitățile de stocare au crescut, iar calculatoarele personale au devenit mai mici și mai portabile.
Internetul a devenit tot mai răspândit, conectând calculatoarele și oamenii într-o rețea globală vastă. Prin intermediul conexiunii la internet, oamenii au avut acces la informații la îndemână și comunicare la distanță. Fenomenul e-mailului a devenit o parte indispensabilă a vieții noastre, înlocuind treptat scrisorile tradiționale.
În anii 2000, jocurile video au evoluat considerabil. Grafica 3D impresionantă și experiențele interactive captivante au dus la crearea unor titluri celebre și îndrăgite de gameri din întreaga lume. De asemenea, muzica digitală a devenit populară, datorită posibilității de a descărca și partaja melodii în format MP3.
Cu toate acestea, calculatoarele din anii 2000 nu erau fără probleme. Virusurile informatice și amenințările de securitate au devenit o problemă tot mai mare, iar utilizatorii au trebuit să-și ia măsuri pentru a-și proteja datele și informațiile personale.
În concluzie, calculatoarele din anii 2000 au marcat o perioadă importantă în evoluția tehnologiei. Acestea au deschis drumul spre dezvoltări ulterioare, pregătind terenul pentru lumea digitală avansată în care trăim astăzi.

IonutN
Începător

La multi ani Orange! 
Sa stiti ca aveti o persoana minunata in compania dvs… Gabriela Leonte este numele ei! Datorita doamnei sunt si azi client Orange! Referitor la intamplare…astazie este hazlie, la acel moment… nu!

Sunt pompier… cu 2 saptamani inainte de nunta,eram la munca.. suna alarma de incendiu… ma echipez in cea mai mare viteza.. telefonul( continea toate informatiile si notitele pt nunta+multe alte amintiri) l-am uitat pe scara autospecialei de interventie, iar in momentul iesirii din garaj a cazut… a2a masina venind din urma.. mi l-a facut foaie de hartie… asa am pierdut aproape toate contactele.. nunta venea cu cea mai mare viteza… intr-un final totul a iesit bine. #4ani

Bucuriejr
Începător

#4ani...La multi ani comunității Orange...vreau sa spun în câteva cuvinte o fază foarte tare....eram mic și îmi aduc aminte că am cumpărat un telefon de la Orange cu niste butoane foarte mari de puteai sa le tastezi și dacă erai un super uriaș...mergeam pe strada și suna telefonul și mă făceam că nu îl aud sa nu râdă lumea când îl scoteam din buzunar 😅....totuși în inima mea eu eram foarte fericit că am telefon și ajungeam acasă și nu îmi luam ochii de la el....era foarte fain și am fost super mulțumit de el...încă odată mulțumesc Orange pentru toate beneficiile aduse de când am făcut prima data abonament...La multi ani👍👍👍

Roxy_Foxy
Începător

#4ani La multi ani frumosi  incontinoare Comunitatea Orenge!!!

In anul lui Hristos cand aveam un 4s iphone se intampla sa fiu cu ceva prieteni la o masa pe langa o piscina la un eveniment si pe la jumatatea timpuli petrecut la masa am avut neplacerea sa simt cum piceoarele de la scaunul care statea sau spart ( scaun plastic ) si am cazut in piscina cu tot cu telefon 

in fine telefonul din fericire il am si acum si inca functioneaza 😂😂😂

Va multumesc 🎉🎉🎉

Model_Mihaela
Începător

Hello dragilor ! Era ziua de curățenie, așa că l am pus în acțiune pe aspirina, Xiaomi Mi robot, sa aspire și să spele. A plecat voios de la statie dar la un moment dat se aud aud zgomote ciudate. Alerg la el de teama să nu fi înghițit un obiect mic, când colo se lupta cu motănelul meu, care era zbârlit și țopăia pe el că sa l oprească. Era supărat că era un alt animal mai mare că el pe teritoriul lui. Va atașez o poza cu marele războinic. Va pup pe toți ! 😘

IMG_20221004_145835.jpg

Grig_Ionut
Începător

#4ani La multi ani comunitate!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu recunosc ca sunt un pic reticient la nou... asa se face ca acum vreo 10 ani cand lucram in Bucuresti, mai majoritatea colegilor mei aceau telefoane cu touchscreen, iar eu, bineinteles, telefon cu tastatura qwerty. Mie unul mi se parea ca e mult mai usor de folosit, puteam sa tastez la el fara sa ma uit la taste, insa dupa multe "convingeri fortate" din partea colegilor care pur si simplu aveau motive intemeiate de glume, mi-am schimbat telefonul - am renuntat la butoane si chiar tin sa le multumesc pentru asta! 🙂 de atunci am invatat ca tehnologia in general ne ajuta, nu ne incurca! 🙂 

Ghiorghița
Începător

Povestea mea cu R2-D2, primul meu robot aspirator, numit în onoarea eroilor Star Wars, începe în urmă cu câțiva ani. Promisiunea unei vieți în care aș putea savura cafeaua de dimineață în timp ce un mic ajutor robotizat se ocupă de treburile casnice era prea tentantă. Zilele au trecut cu R2-D2 alergând fără nici o problemă prin casă, lăsându-mă să mă relaxez.

Într-o dimineață, cu un surplus de încredere în capacitățile robotului, am hotărât să îi dau lui R2-D2 libertatea de a curăța casa în absența mea. Cu toate acestea, am omis un detaliu crucial: un ghiveci cu flori exotice lăsat pe podea, refugiu pentru plantele salvate de la pisica vecinului, un felin cu o atracție inexplicabilă pentru vegetația luxuriantă.

Când m-am întors acasă, am deschis ușa pentru a găsi un peisaj demn de un film de comedie. R2-D2, în fervoarea sa de a menține curățenia, dăruise ghiveciului o atenție specială, rezultând un dezastru. În acel moment, am realizat că micul meu robot, într-un fel strâmb, încerca să-mi facă o surpriză: o grădină indoor neplanificată😂 Fragmentele de ghiveci și pământ erau împrăștiate în toată casa. R2-D2, nedându-se bătut, continua să aspire, creând dune de pământ.

La acea vedere, am râs în hohote. Eram ca într-un film de aventură, doar că în loc de a căuta o comoară, căutam întrerupătorul lui R2-D2. De atunci, am învățat că tehnologia ne oferă nu doar eficiență, ci și momente hilare.

La mulți ani, Comunitatea Orange! Să ne aducă tehnologia cât mai multe zâmbete! #4ani 🍻

YONUȚ
Începător

La mulți ani Comunității Orange #4ani frumoşi !

Aş dori să povestesc o întâmplare recentă din care face parte fetița mea de 1 an si 5 luni:

Pe la vârsta de 1 ani si 2 luni am decis să îi cumpăr fetiței si o maşinuță cu telecomandă,ştiu,sună ciudat dar in zilele de astăzi cam asta facem toți parinții,oferim copiilor noştri tot ce se poate,are tot felul de jucării si nimic nu îi place asa că am trecut si pe jucării de băieți şi întâmplarea incepe într-o zi recentă când mă jucam cu ea în sufragerie si a luat telecomanda de la maşinuță să se joace cu ea,la vârsta ei nu stie ea cum să folosească ea maşinuța pentru că acest tip de jucării sunt de regulă pentru copiii mai mari de 3 ani dar pe ea o atrage ca se mişcă masinuța cand apasă pe joystick la telecomandă.

Nu stiu cum a reuşit si a ajuns in colțul camerei cu telecomanda in mâna şi cu degetul fară să îşi dea seama ținea apăsat pe joystick iar ea în tot acest timp împingea masinuța cu piciorul si o călca în timp ce bombănea pe limba ei dar maşinuța continua sa meargă spre picioarele ei fiindcă este o maşinuță care merge pe orice parte o pui şi nu se poate bloca în nici un obstacol,am râs cu lacrimi văzând toată această întâmplare care a durat cam 3 minute,doar imaginațivă un boț mic de om de 1 an si 5 luni care tot calcă,împinge si bombaneşte pe limba ei o maşinută care continuu se duce spre picioarele ei chiar dacă este rasturnată🤣🤣🤣🤣🤣

Cam asta a fost întâmplarea mea cea mai amuzantă pe care sa mi-o amintesc şi să mă amuz,fiindcă amintirile mele din copilărie legate de tehnologie sunt puține şi plictisitoare raportat la nivelul de tehnologie din ziua de astăzi luând în calcul că nu mi-am permis să am un PC sau un telefon performant pe vremea aceia şi probabil sunt mulți in situația mea care îsi amintesc de limitările care le aveam in copilărie la tehnologie,acum poate ne vine să râdem de orele care le plăteam la sala de jocuri sau jocul cu râma de pe clasicul Nokia acum mi se pare un pic plictisitor acel trecut dar pentru noi atunci a fost ceva super distractiv.

La mulți ani înca o dată Comunității Orange

Alexandra13
Începător

La mulți ani comunitatea Orange!! Povestea mea amuzanta este de acum 7 ani în urma, am adoptat un pui de cățel tare prăpădit, ronțăia tot de prin casa, cea mai mare problema era ca ne roade cablurile de încărcător al telefonului, am încercat o grămadă de modalități în a corecta cățelul sa nu mai le rupă, după un timp am reușit cu un spray piperat sa o dezvatam de acest prost obicei, dar ce sa vezi, cățelul cu lecția învățata nu a mai ros încărcătorul, dar a început sa ne roada telefoanele când erau la încărcat 🤣. Ne.am gândit ca vom rezolva problema cu spray-ul minune, doar ca într-o noapte am uitat ca am dat pe telefon cu spray și din graba am pus telefonul la ureche iar mai apoi am pus mana la ochi. Ce sa vezi, într-o ora am ajuns la camera de urgenta deoarece nu mai puteam de usturimi! A fost tare jenant când am explicat ce s.a întâmplat, doamnele de garda se amuzau copios între ele, în timp ce eu am primit un tratament pentru ochi fiind alergica la acel spray! Între timp cățelul s.a cumințit iar noi am rămas cu o amintire foarte amuzanta din acea noapte! 😅 

Murphy
Începător

 #4ani Salutare si bun venit tuturor in Comunitatea Orange! Un loc fain unde poti afla noutati, primi raspunsuri si participa la concursuri. La multi ani Orange - La multi ani membrilor comunitatii@

FlaviaF26
Începător

La multi ani Orange!

Cred ca toti ne-am lovit cel putin o data in viata de ceea ce am sa va povestesc. Eram in casa, faceam curatenie si mi-am amintit brusc ca trebuie sa dau un telefon. Am inceput sa caut telefonul peste tot prin casa, sa ma panichez ca l-am pierdut sau mi s-a furat cand fusesem la magazin. L-am cautat prin dulapuri, sertare, pana si in frigider(l-am mai pus din greseala si acolo alta data). In toata disperarea mea, fiind si telefon nou si scump la vremea respectiva, am zis ca trebuie sa dau de sotul meu sa il intreb daca stie ceva de telefonul meu. Cand mi-a raspuns, m-a intrebat simplu: care e mijlocul prin care m-ai contactat acum? In momentul ala mi-am dat seama ca eu imi cautam telefonul, cu telefonul in mana. L-am sunat pe sotul meu sa il intreb de telefon, de pe telefonul meu. In apararea mea, era o perioada foarte aglomerata de munca cu putine ore de somn la bord, dar tot a fost amuzant.

nicolae70
Începător

#4ani

La multi ani comunitatii orange!

Citind multe din postarile de aici, realizez ca ma pot asocia cu multe din situatiile relatate aici, inclusiv cu problemele intampinate de tehnologie.

Ca preambul 🙂 , marea provocare a fost trecerea de la windows 3.1 direct la windows 95. Facusem un curs de 3.1, iar la locul de munca se achizitionase un pc cu win 95, cu un AMD K1 parca. A fost ca senzatia omului primitiv in fata unei civilizatiii superioare.

Dar intamplarea care m-a lasat mirat si care m-a facut sa ma gandesc la impactul tehnologiei asupra varstei :),  chiar daca esti la curent cu avansul tehnologic, a fost foarte recenta.

La o vizita la un prieten mai tanar, am fost invitat sa incerc niste ochelari VR impreuna cu o cursa de F1. Deoarece am fost un dezastru 🙂 a  zis sa incercam ceva mai light si mi-a propus o vizita la Catedrala Notre Dame. Impresionat de la inceput si nerealizand ca sunt undeva pierdut in spatiul virtual am incercat sa fac cativa pasi, urmand mici dezastre, am rasturnat scaunul de gaming, m-am impiedicat de altele, iar incercand alta directie destul de brusc am ajuns la marginea ferestrei deschise, aici intervenind rapid prietenul si m-a prins de brat. Si aici senzatia a fost ireala, uitandu-ma instinctiv ce m-a apucat de brat, probabil "omul invizibil" :).

Daca prietenul ma lasa singur, ma gandesc si acum daca nu faceam saltul temporal si spatial dintre virtual si real si astfel ajungeam un "sinucigas" etichetat posbil de mass-media ca un dependent de jocuri 🙂

La final, tuturor o urare adaptata, sa fiti destepti si fara frica :))(

Livutzu
Începător

Într-o lume în care tehnologia este prezentă în fiecare aspect al vieții noastre, nu este greu să întâlnești situații comice și neașteptate. Dintre toate acestea, o experiență amuzantă îmi vine în minte cu o seară în care am încercat să folosesc un dispozitiv de recunoaștere vocală pentru a controla televizorul meu inteligent. Cu toate că tehnologia modernă a fost proiectată pentru a fi inteligentă și utilă, uneori rezultatele pot fi neașteptate și hilarante.

Era o seară obișnuită, și mă bucuram de timpul meu liber, pregătindu-mă să urmăresc un film pe televizorul meu inteligent. Am auzit că puteam controla televizorul folosind comenzi vocale, așa că m-am gândit că ar fi distractiv să încerc această funcție nouă. Am luat telefonul meu și am apăsat pe butonul de asistență vocală, nerăbdător să văd cum va funcționa.

Cu o voce sigură și clară, am spus: "Ok, Google, deschide Netflix". În loc să deschidă Netflix, televizorul a pornit muzica la maxim dintr-o aplicație de muzică online. M-am speriat și am încercat să închid muzica, dar dispozitivul de recunoaștere vocală nu mă auzea. În timp ce muzica răsună în toată casa, eu încercam să strig la telefon și să explic situația.

Apoi, m-am gândit că poate ar trebui să schimb comanda și să-i spun să oprească muzica. Cu o voce răgușită și puțin panicată, am spus: "Ok, Google, oprește muzica!" Răspunsul imediat a fost surprinzător. Televizorul și-a schimbat canalul și a început să ruleze un videoclip muzical, iar muzica a continuat să răsune în toată casa.

Am realizat că dispozitivul de recunoaștere vocală a interpretat comanda mea greșit și a făcut o confuzie între "oprește muzica" și "rulează muzica". Am început să râd în hohote de situația absurdă în care mă aflam. Cu toate eforturile mele de a opri muzica, tehnologia părea să aibă propriul său sens al umorului.

După câteva minute de haos sonor, am reușit în cele din urmă să opresc muzica și să pun pe Netflix filmul dorit. #4ani