anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Ex Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Oana8
Începător

Ce trebuie sa facem?

@Oana8: Bun venit în Comunitate. Urmează doar condițiile descrise în topicul concursului de aici și vei fi gata înscrisă. Succes. 

https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-comunitatea-orange-%C3%AEmpline%C8%99te-4-ani/td-...

Daniel83
Junior

Care concurs și ce anume trebuie făcut?și care sunt regulile de participare

@Daniel83: Bun venit în Comunitate. Urmează detaliile din topic și.... succes. 

https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-comunitatea-orange-%C3%AEmpline%C8%99te-4-ani/td-...

La mulți ani Orange! Acum ce va timp mi-am schimbat telefonul si fix la 10-15 min m-au sunat de acasă. Spuneam la toată lumea ca le suna telefonul numai eu mu ma uitam la al meu. Într-un final mi-a spus o prietena vezi ca al tau suna

VeineaLeontina
Începător

#4ani

La mulți ani Orange!

Întâmplări legate de tehnologie sunt multe ,de pe vremea când la telefon i se spunea telemobil sau celular,când aveau un display mic,fara agenda telefonică,toate numerele erau notate într-o agenda mica ,gen carnețel.

Abonamentele erau scumpe atunci și cartelele reîncărcabile,telefoanele nu mai zic cat de mari erau.

Din acele vremuri se petrece întâmplarea 

Grăbită sa sun o pe sora mea  formez numărul de telefon și sun și încep să povestesc rapid ce aveam de vorbit și nu mă mai opresc și din pricina costurilor ,era o întâmplare amuzanta,a răspuns un barbat ,care a avut răbdare să mă asculte dar s-a și amuzat ,eu inițial am crezut că este soțul surorii mele.După ce am terminat de vorbit mi-a răspuns amuzat că am greșit numărul .Când l-am întrebat de ce m-am lăsat să povestesc tot mi-a zis că i-a plăcut vocea mea.O perioada ne-am mai sunat din când în când să ne mai amuzam.Nu ne-am întâlnit niciodată,dar acum când îmi aduc aminte de situație zâmbesc mereu cu drag.o amintire amuzanta și plăcută.

Ionut32
Începător

Cum câștigăm ?

@Ionut32 : Ai citit topicul și instrucțiunile lui? https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-comunitatea-orange-%C3%AEmpline%C8%99te-4-ani/td-...

Revino după ce parcurgi topicul pentru eventuale alte întrebări legate de concurs. Succes.

Radu1228
Începător

Salutare la toată lumea

Radu

Salutare @Radu1228 și bun venit în Comunitate.

katalin782001
Începător
Vreau premiul!!!

@katalin782001: Bun venit în Comunitate. Pentru a câștiga un premiu, mai întâi trebuie să participi, nu doar să-l revendici. Urmează detaliile din topic

LuchianFlorin
Începător

Sunt mulțumit de Orange👍

Oana_Andreea
Începător

Salut,

Cea mai haioasa experienta a mea în domeniul tehnologiei a fost atunci când au aparut primele PC-uri și ai mei au reusit să ne cumpere unul. Intamplarea se face ca dupa ce plateai baiatul care îți fixa windows-ul “89”, te bucurai ca un copil ca poți scrie din nou cat mai repede și te poți juca. Fiind copil și stand langa baiatul respectiv să aflu chestii noi tech, una din intrebari a fost cum pot face PC-ul să nu mai mearga greu. Tipul mi-a zis să mai sterg folderele inutile de pe desktop, programelele pe care nu le mai folosesc. 
Atat a fost ca după ce a plecat și am apucat să ne bucuram de PC, uitandu-mă prin partitia C\Windows, am inceput să fac curatenie prin foldere 😂

Next day, era din nou la noi cu windows ‘89 🤭 

#4ani