anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

georgetaoprea30
Începător

La mulți ani, haios sau nu pentru unii, dar pentru mine este destul de haios... În fiecare seara când ajung acasă de la schimbul 2 

Ialex
Începător

#4ani 🎉🎉🎉🍾🍾🍾

Pot spune ca tehnologia ma bătut.  Folosesc telefonul zilnic și nu plec nicăieri fără telefon. Întâmplarea face ca acum cca un an de zile vorbeam cu mama la telefon (de aproximativ de vreo 45 de minute ) eram prinse într-o discuție cu grădinăritul ceva .. 😅😅😅 Între timp vine soțul meu acasă și ma roagă sa o sun pe soacră-mea ca are sa îmi spună ceva.Bine zic .. și încep sa caut telefonul ca să o sun .  Am cautat și eu și soțul meu telefonul pe care eu îl țineam la ureche cu umărul o jumătate de ora ..dacă nu mai mult  ... unde mai pui ca ma și enervase-m la culme ca am pierdut telefonul , începusem sa refac traseul zilei .. pe unde am umblat poate l-am uitat pe undeva .  Ei in toată zarva și agitația noastră îmi spune mama calma din celălalt capăt de telefon ca eu vorbesc cu ea la telefon 😅😅 bineînțeles ca am încercat sa ii explic și ei ca eu caut telefonul și ca nu îl găsesc  . Toată nebunia a durat pana a ajuns Fiica mea de la școală și mă găsit agitata căutând telefonul pe care îl țineam la ureche.  Și ma scos din dilema luându-i telefonul de la ureche.  Atunci am realizat ca mama asta incerca sa imi spuna .Am ras cu toții tot restul zilei de marea mea pierdere . Și acum când povestim despre acel moment  nu ne putem abține sa nu ne ia hohotele de ras .  Sper sa nu pățiți și voi ca mine . 🤣🤣😅😅 #4ani

VB90
Începător

La mulți #4ani!

Cea mai amuzantă experiență a mea în domeniul tehnologiei a fost prima dată când am testat ochelari pentru Realitate Virtuală (VR).

Se întâmpla la un centru comercial în cea mai aglomerată zonă turistică a Londrei, unde o companie montase o instalație de curse de mașini cu ochelari de VR pentru a populariza conceptul.

Tehnologia era foarte tânără încă, dar fiind entuziasmat de concept am decis să o testez, așa că m-am așezat la o coadă formată în proporție de 90% adolescenți și copii care după fiecare tură se puneau înapoi la coadă, înconjurat de părinții lor, cărora le promiteau că e ultima tură.

După cca. 45 de minute a venit și rândul meu. M-am așezat pe scaunul cu pricina, am reglat volanul și ochelarii și am pornit "mașina".

Primul meu gând a fost că grafica e complet nerealistă, animația e nerealistă și mai are de evoluat, așa că am "accelerat" să termin circuitul, să fac loc următoarei persoane.

La ultima curbă însă ceva s-a defectat la ochelarii VR și pentru o secundă am văzut doar negru. Când a revenit semnalul, deja luasem curba prea strâns și într-o fracțiune de secundă "mașina" a ieșit de pe circuit și a început să se rostogolească peste cap.

Din reflex, m-am ghemuit, am mișcat mâinile să protejez capul și corpul și m-am întors cu lateralul, să mă "rostogolesc" mai ușor.

A urmat un moment de pauză în care tehnicianul mi-a dat jos ochelarii și am văzut cum zeci de copii și părinții lor se uitau la mine și nu înțelegeau ce am pățit.

Se pare că grafica era mai bună decât am realizat inițial.

Rgomeaja
Începător

Buna

pe vremuri aveam un telefon Bosh 508 si pentru ca trebuia sa dau un telefon important m am asigurat ca il tin in priza pana la momentul T zero. 
iar cum semnalul era problematic acum 20 de ani, asa cum am spus si mai sus, am scos telefonul din priza, m am dus in locul in care stiam ca am semnal, am format numarul, iar cand am apasat pe butonul de apelare, pe ecran a aparut mesalul “ Bosh, mai vorbim!” Si s a inchis :))))))

Acum rad insa atunci nu :))

#4ani si la cat mai multi impreuna

AlexMihai96
Începător

#4ani 

Tin minte cand aveam 10 ani, asta prin 2005, aveam acel coleg din clasa care facea rost de melodii pentru apeluri si diverse fotografii. Stateam cu telefoanele la rand sa ne transferam prin infrarosu melodiile preferate si tot felul pentru a fi la moda. :))

Succes tuturor la concurs!

GabrielPreda
Junior

Recapitulare bună seara /bună dimineața câți dintre noi a simțit nevoia sa spună mami sau tati vreau cel mai smecher telefon de când sau făcut primele tel și până acum //la mulți ani Orange de 4 ani sunt lângă fam prietenilor Orange și asta ma bucura mult sa aflu mai multe despre noi toți despre familia Orange asa ca va las un gând bun la mulți ani sănătate ca aia e mai buna decât toate 

Screenshot_20230605_193704_edit_114312973643736.jpg

AlexManole
Începător

 

#4ani

Acum câteva zile, fetita mea de 4 ani pe nume Medeea rămâne acasă cu bunica ei. Ea a venit de la gradi iar eu a trebuit sa plec spre birou de urgenta. 

După ceva vreme ii se face foame, se duce la frigider  si vede ca sunt doar răcituri iar ea dorea sa mănânce ceva mâncare calda, gătită.

Se duce la bunicasa și ii zice:

Bubu noi nu avem nimic gătit de mâncare în frigider.

Bubu ii spune sa ia și ea o banana pana ajunge mami cu tati acasă. 

Medeea spune : dar tu știai ca putem da comanda de mâncare de pe telefonul mobil? Eu asa fac cu mami și tati. Totuși telefonul tău e diferit de al lor (e din acela cu butoane, nu e smart). 

Când îți vei cumpăra și tu un telefon nou sa comandam mâncare de pe el când ne e foame?

A ramas bunica masca cand a auzit-o dar in acelasi timp a ras  de sa prăpădit la auzul vorbelor. Desigur ca  pana la urma sa mulțumit cu banana pana am ajuns noi acasă. 

Aceasta este ultima pățanie tehnologica amuzanta de la noi din familie.

 

La mulți ani comunitatea Orange!

 

mihaibgm99
Începător

La multi ani Comunitate Orange.  #4ani

Am destule povesti hazlii și tot felul de întâmplări de povestit, dar as vrea sa împărtășesc cu voi ce m-a marcat și m-a făcut sa fiu persoana care sunt acum.

La 18 ani am plecat in UK pe baza unui contract ce îmi promitea niște beneficii la care mulți doar visează. 
Am absolvit liceul veterinar (la Sascut, Bacău), iar la finalul clasei a 12-a am fost recomandat de către profesori și dl director unei firme din UK care recruta tehnicieni veterinari și doctori veterinari pentru a face expertiza sanitar veterinara in abatoarele din Anglia. In prim plan am spus nu pentru ca nu voiam sa plec și aveam deja un target, dar am mai contemplat puțin asupra ofertei și a eventualelor beneficii/experiențe și am decis ca ar fi bine sa profit de oportunitatea asta. Mi-am făcut un plan înainte, am decis sa stau maxim 2 ani, iar după sa ma întorc sa-mi definitivez studiile și sa-mi urmez visul. 
Am ajuns in Uk, totul a fost cum mi s-a promis, am muncit foarte mult, am fost răsplătit pentru asta (financiar si aprecieri din partea multor persoane), si se apropie marele moment, sa ma intorc acasă si sa-mi continui planul. Eu n-aveam de unde sti ca următoarea perioada ma v-a marca. 
A început pandemia, totul părea ca intr-un început de film horror, moment in care voiam si mai tare sa ma intorc acasă si sa fiu aproape de familia mea. 
La 1 luna dupa ce a început pandemia am primit vestea care avea sa ma “zguduie”. 
Un apel pe care nici acum n-o sa-l uit și nu cred ca o s-o fac vreodată. M-a sunat un prieten sa-mi spună ca sa anunț pe cineva acasă precum ca arde ceva in apropierea fermei. In prim plan am fost liniștit pentru ca am spus ca pot fi doar niște gunoaie, nimic grav. 
Am sunat, părinții n-au răspuns. Am sunat din nou și mi-a răspuns tata cu o voce tremurândă și pe fundal se auzea mama cum striga “A ars totul”. A ars întreaga clădire cu tot cu animale. Moment in care am căzut.A urmat o perioada de o săptămâna in care am intrat intr-o stare de depresie, iar singura persoana care a fost puternica și “s-a ținut pe picioare” a fost MAMA.

Dupa acea saptamana am spus ca e momentul sa fac și eu ceva. Aveam banii strânși din urma muncii, eu eram încă in Anglia, sun acasă și ii spun mamei ca o sa trimit bani ca sa înceapă reconstrucția grajdului, iar animalele le voi cumpara când ma întorc. 
Am trimis banii, au cumpărat materiale, au reconstruit, m-am întors in țara, am cumpărat o parte din animale și mai târziu aveam sa mai măresc efectivul. 
Cea mai mare satisfacție a fost când a venit camionul cu primele 13 vaci și le-a descărcat. Zâmbetul de pe fata părinților și mândria din ochii lor n-o s-o uit niciodată.

Dupa ce am reușit sa pun lucrurile la punct am decis ca e timpul sa-mi continui planul și sa ma înscriu la facultatea de medicina veterinara. 
In prezent sunt anul 2 la Facultatea de Medicina Veterinara din Iasi, sunt unul dintre tinerii antreprenori ai României care a reușit sa pună bazele unei afaceri in domeniul agricol și viitor medic veterinar și om de succes. 
Prin povestea mea nu vrea sa atrag mila, compasiune sau sa ating corzi sensibile. Eu nu urmăresc și nu am urmărit niciodată sa primesc mila din partea nimănui. Vreau doar sa arat ca se poate sa revii de jos, chiar dacă ai pierdut totul. Cu credință in Dumnezeu și multă munca se poate face orice, chiar și in România. Munciți pentru ceea ce va doriți, nu va lăsați niciodată doborâti de greutăți, păstrați o energie pozitivă și zâmbiți. Nu mereu o sa primim ceea ce ne dorim, nu mereu o sa fie bine, dar noi nu trebuie sa ne intoarcem fata de la Dumnezeu și sa ne dam bătuți. 
Capul sus și de fiecare data când o sa cadeți sa va ridicați din ce in ce mai puternici. 
P.s: modul de comunicare a fost telefonic și apel video+ mesaje pe rețelele de socializare. Ca sa respectam și tema concursului. 😜

Cretzuu
Începător

Cea mai amuzanta situatie pentru mine din trecut, legata de tehnologie, a fost acum vreo 10 ani, cand aveam un telefon cu butoane si am primit un sms de la o persoana din agenda (dintr-o agentie de publicitate) cum ca vinde numere de telefon orange preferentiale, in diverse combinatii simetrice de cifre. Printre ele, era si numarul meu de telefon, de care diferea doar o cifra in prefix. Intamplarea face ca acel numar l-am avut de ales intre el si al meu la momentul achizitiei. Mai mult decat atat, l-am sunat pe tip sa il intreb de unde pana unde se ocupa cu asa ceva si mi-a zis ca nu are nici o legatura cu acel SMS. Incercand sa aflu ce s-a intamplat, am povestit situatia unui prieten, care mi-a dat ideea probabila (neverificata pana atunci) ca sa ma uit la numarul din sms de la cine am primit. Si intra-adevar, am constatat ca era o eroare pentru acel model de telefon: numarul tipului din agenda, diferea la randul lui, cu o cifra la prefix, de nr celui de la care am primit sms. Am realizat intr-un final dupa o suita de verificari, ca eroarea era ca softul telefonului "nu stia" sa faca diferenta de prefix si asocia eronat numarul SMS-ului cu nr tipului din agenda. Nu stiu cat de amuzant pare din exterior patania mea, insa la acea vreme m-a amuzat cel mai mult, suita de coincidențe simultane intamplate concomitent. 😅😅😅 #4ani

Balasan
Începător

#4ani Eram într-un cinematograf, nerăbdător să văd unul dintre cele mai recente filme lansate. În timp ce așteptam să înceapă proiecția, am scos telefonul meu pentru a verifica mesajele și notificările.

Neștiind că telefonul meu era setat pe modul silentios, am uitat să-l schimb în modul "tăcut" înainte de a intra în sală. În timp ce eram absorbit în verificarea notificărilor, am primit un apel telefonic.

La început, nu mi-am dat seama că telefonul meu suna, deoarece sunetul era atât de redus încât părea că provine din altă parte. Cu toate acestea, oamenii din jurul meu au început să se uite în jur și să caute sursa sunetului enervant.

Mi-am dat seama că sunetul venea de la telefonul meu și am încercat să-l găsesc în grabă în buzunarul meu. Cu toate acestea, într-un gest nefericit, am scăpat telefonul și a alunecat sub scaunul din fața mea.

Încercând să fiu cât mai discret posibil, am încercat să mă aplec și să ajung sub scaun pentru a recupera telefonul. Însă, scaunul era atât de strâns încât nu puteam ajunge acolo. În încercarea mea disperată, m-am dezechilibrat și am căzut din scaun, într-o poziție amuzantă și jenantă.

Audiența din sală a izbucnit în râs, iar eu m-am ridicat în grabă, înroșindu-mă de rușine. Am reușit în cele din urmă să ajung sub scaun și să opresc telefonul din a suna, dar distracția era deja în toi.

Până la urmă, am reușit să ne reluăm liniștea și filmul a început, dar acea întâmplare amuzantă mi-a amintit să fiu mai atent la setările telefonului meu și să acord mai multă atenție mediului înconjurător.

Cu toate că m-am simțit puțin jenat pe moment, am învățat să iau lucrurile mai ușor și să râd de mine însumi. Această întâmplare mi-a adus un zâmbet pe buze și am realizat că și cele mai mici greșeli pot aduce momente de amuzament în viața noastră.

OvidiuPlesescu
Începător

#4ani

Aventuri cu tehnologia

In principiu pot spune ca sunt o generație mai veche si fac parte din ultimii temerari care umblau cu cheia la gât dar și printre primii receptivi la tehnologie. Din punctul meu de vedere generația mea este prinsă oarecum la mijloc si suntem o punte între bunicii si părinții noștri și generația actuală. De ce?  Pentru ca apreciem tehnologia si avantajele pe care le oferă, dedicand timp si rabdare in a învata tot ce e nou si a preda predecesorilor noștri, dar in acelasi timp apreciem la fel de mult un weekend in care nu avem semnal la telefon si ne bucuram de aerul curat si razele de soare cocoțati undeva in munți departe de agitația de zi cu zi. 

Cu toate astea generația mea ușor ușor devine depășită si din urmă vin tinerii care folosesc un smartphone la capacitate maximă încât ii sare pasta de răcire de CPU, însă uite de unde a inceput tehnologia.

De la acele pagere, la telefoane precum cărămida cu antenă, la nokia 3310, la telefoane color si polifonice si pana la smartphonul de azi tranziția a fost rapida, foarte rapidă.

O întâmplare hazlie am patit-o la un muzeu, unde o zonă era dedicata telefoanelor mobile.

In timp ce eu admiram orice model si ma lăudăm in stanga si in dreapta ca am avut modelul X,Y,Z care mai de care mai scump, cu fel si fel de funcții, care la vremea respectivă insemna ca ai un statut destul de ridicat si o putere financiară destul de bună, simteam efectiv mândria pe care o aveam cand imi luam un telefon nou si il prezentăm prietenilor, în camera cu exponate vine un puști de vreo 5-6 ani care se posteaza si se uita mirat ca nu înțelegea cum e posibil ca un device sa aiba butoane, de antena nici nu mai zic.

Eu mândru de faptul că am prins toate etapele tehnologie ii spun ca telefonul pe care el il vede in vitrina l-am avut si a fost unul din cele mai bune telefoane de pe piața, cel mai modern si performant (Nokia 6230i), însă pustiul atat de impresionat a fost încât mi-a zis foarte direct, cum va uitati pe Tiktok pe ecranul asta mic?

Când am auzit am zis ca pica tavanul muzeului pe mine si efectiv m-am simțit ca un exponat de muzeu. 😂

Discuția cu respectivul puști a continuat prin a-i explica ca tehnologia a evoluat si in timp ce vorbeam ma simteam din ce in ce mai mult a exponat de muzeu. 

#4ani e putin spus având în vedere de unde a plecat tehnologia si unde suntem acum dar principal e sa intelegem tehnologia cât mai bine si sa o controlăm noi pe ea si nu invers.

Moni22
Începător

#4 LA MULTI ANI ORANGE! 

Pentru mine ce.a mai amuzanta intamplare a fost acuma cativa ani vreo 10 poate . Fiind la tara , vara prin iulie, afara era o caldura torida, eu aveam in curte vreo doua custi cu pui de gaina altii erau doar de cateva zile , m am ocuoat de ei cum se cuvine in ziua aceea doar ca pe la vreo 4 dupanasa s a innorat puternic afara si a inceput sa tune si sa    fulgere, eu eram cu telefonul in mana ( aveam un nokia pe sina) vazand ca vine ploaia am pus telefonul pe capacul la o fosa... Ploaia deja era in toi si am dus repede puii si closca in grajd si am fugit repede in casa... Dupa vreo 20 de minute caut telef si mi aduc aminte ca l am lasat afara,  fug dupa el era ud , iau telefonul mamei imi dau un beep vad ca mai merge, scot repede bateria o sterg suflu prin el , pun bateria la loc , iau telef imi dau beep si numai cat se aprindea ecranul , sunetul nu mai mergea, asa ca imi vine o idee geniala sa.l bag in cuptorul cu microunde ...Il bag ii dau 20 secunde doar ca in secunda 5 sau 6 vad ca suna urat cuptorul si face scantei telef, il scot frumos,  era uscat , ii pun bateria, nu mai mergea deloc...Nu ma las si in urmatoarea zi plec la oras la un service de telef, le spun ce am facut,  ei zic lasa.l aici si vedem daca se mai poate face ceva ...dupa o saptamana ma suna veniti dupa telef ca l am reparat, doar bateria a fost afectată,  eu bucuroasa ca am din nou telef ma duc la ei le platesc bateria si manopera ...Merg pana la sora mea ,.iau telef si imi pun cartela in el , incerc sun dar imi zice ca n am semnal, pun alta cartela la fel, merg din nou la service le spun ca nu merge le arat ca nu am semnal, pun ei o cartela de.a.lor si nimic...Imi spun sa mai las telef inca vreo 2 sap la ei ca.l trimit nu stiu unde si ma suna cand e gata, astept 2 saptamani nu m.au sunat dupa 3 saptamani trec pe la ei ii intreb de telef, zic nu am avut timp dar va sunam noi cand e gata, mai stau 3 sap iar ma duc la ei face nu e gata , va sunam noi nu mai trebuie sa veniti, si stau o luna ,si dupa 2 luni merg la ei i intreb face nu stim ce telef, dvs credeti ca noi tinem telef cu lunile, daca in 30 de zile nu vine proprietarul noi le aruncam , fiindcă aici nu e depozit...Asa ca am ramas si cu banii dati si fara telefon! 

galiodonis8191
Începător

Cand a apărut fibra optica de la Orange la mine în oraș am decis să îmi pun și eu și iaca am intrat pe site mi-am zis gata cu mersul prin oraș pentru wifi gratuit și am bifat fibra optica și în gândul meu ia să îmi bag și o opțiune de tv și să îmi fac un abonament pentru telefon mobil și am ales Smart 15 pe care doresc să îl schimb in Smart 25 cat de curând adică ști cum e când intri in marea familie Orange înveți să aspiri de la bine la mai bine așa că eu sunt foarte foarte pornit și decis să trec la nextlevel și anume smart25 , că sa nu mai spun că recomand oriunde merg și întâlnesc cazuri de situri gen: am rămas fără cuvinte când am mers să plătesc o factura de x milioane bune pe ce că nu prea am avut semnal nici la router de net nici semnal mobil ! Eu după ce mi-am făcut acest cadou mie acest pachet love maxim am inceput sa testez puterea semnalului de net și făceam concurenta cu un prieten care era la alta companie se laudă că da cel mai bun internet și partea hazlie am decis sa jucam amândoi în același timp jocuri gen Doom și CS Zero și eu eram surprins că nu aveam nici un pic de lag ping sau întârziere că sa nuai zic ca in tot acest timp eu mai țineam conectate încă 7 chestii la router wireless la care e andocat fibra optica cu viteza maxima exact cat prevede spcif la detaliile de la oferta și asta din urmă prieten al meu nu avea nimic conectat și inebunea de supărare că avea și ping mare și întârziere extrem de mare și la sfârșit cam după două ore mă sună asta și îmi spune : auzi mah Alexe m-am saturat de rețeaua păcii la care sunt eu abonat de mâine le pun pachet în brațe tot ce am de la ei și vin in Orange , zis și făcut și de atunci are și el aceași bucurie pe care eu o trăiesc din plin zi de zi alaturi de marea familie Orange și extrem de mulțumit de calitatea superioara a serviciilor dar și a celor care sunt puși să îndrume sau sa de-a sfaturi ! Așa că sfatuleu care este daca vrei o viață fără stres și fără griji plina de zâmbete și să simți zi de zi acea bucurie pe care o are un copil mic vino alaturi de mine și de întreaga familie Orange! Cu dragoste nețărmurită Alexandru Corneliu Capra ! La Multi Ani Marea familie Orange la multi ani mie tuturor celor care dorim sa trecem de la bine la mai bine! La Multi Ani Marea familie Orange #4ani de mai bine de noi vise și speranțe 💯🥳🥰😍🤩🤑💯💯💯🎉💯💯💯🙈#4ani acum și peste #4444ani sa ne vedem și mai fericiți 

MihaiGoras
Începător

Salutare Comunitate Orange #4ani!

Iată și întâmplarea mea amuzantă...

Se întâmpla în 2008, eram în USA cu ceva treabă, mă cazez la hotel în jurul orei 16 și dat fiind zborul lung și diferența de fus orar, mă bag la nani. Pe la 3 noaptea, cine era în vârful patului mega fresh!? EU. Ce să fac la ora aia!?!? scot laptop-ul să lucrez ceva. Încercând în zadar pentru aprox 30min să stabilesc o conexiune la internet (prin cablu, rețineți că eram in 2008), găsesc pe birou un "bilet" cu un număr de telefon la care să sun pentru problema mea. Ridic receptorul telefonului din camera hotelului și urmez pașii de pe "bilet" care spuneau: 

- pentru a obține ton, formați 9

- formați codul statului 11

- formați codul orașului 72, după care formați numărul pe care doriți să-l apelați.

Zis și făcut! Formez conform instrucțiunilor 9 11 72 urmat de numărul respectiv. Îmi răspunde o doamnă care spune " You have called 911, what's your emergency? ". EU - Uhhhhh Scuze, cred că am greșit! EA - Domnule, ați sunat la 911, care este urgența dumneavoastră? Văzând că insistă îi răspund: nu am conexiune la internet și am o tonă de lucru! EA - Alta urgență mai aveți? EU - Nu! Și îi închid.

După 2 minute, sună telefonul. O altă doamnă care-mi spune că este de la recepție și că a fost contactată de serviciul de urgențe, să mă întrebe dacă am vreo problemă! Îi explic că am urmat instrucțiunile de pe birou și am sunat la 911 din greșeală, și că DA, am o problemă, nu am conexiune la internet! OK, Bye!

După alte 2 minute, sună din nou telefonul! O voce ADORMITĂ a unui domn... bună seara, sunt managerul hotelului, am fost contactat de serviciul de urgențe și de recepția hotelului, aveți vreo problemă!? EU - Daaaaaaaa, nu am conexiune la internet !!! EL - Rezolvăm, alta problemă? EU - Nu. Ok, Bye

După alte 5 minute, cioc-cioc la ușă. Deschid și în fața ușii doi agenți de poliție... Eu glumeț, îi întreb: ați venit să-mi reparați internetul? Ei - nu, am venit pentru o sesizare, să ne asigurăm că sunteți bine. Mi-au cerut voie să intre în cameră să verifice dacă este totul ok, au intrat, au inspectat toată camera, baie, balcon, să nu fie cineva străin în cameră  care să mă țină ostatic, probabil, mi-au urat noapte bună și au plecat. 

P.S. După câteva minute s-a rezolvat și problema internetului!

AndreeaSidorof
Începător

#4ani La multi ani comunitatea Orange si a întregii echipe,sunteti minunati!Referitor la faza hazlie îmi aduc aminte cum îl pacaleam pe tata,la primul lui abonament!Deci si-a cumparat telefon orange pe abonament iar eu bucuroasa de-abea asteptam sa pun un pic mana pe el,îi ziceam sa-mi dea telefonul sa joc râma pe el dar eu de fapt îmi transferam credit pana sa prins el de faza cata rama am mai jucat,vorba venea!De atunci nu mai dadea telefonul mereu îl lua cu el peste tot,nu mai avea încredere!Deci,într-un cuvant iubesc Orange ca îmi aduce aminte de copilarie,de cei mai frumosi ani!