anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Ynadamas
Începător

Felicitari Orange !

Sunt curios dacă cu adevărat va țineți de cuvânt și cineva va ieși câștigator

@Ynadamas: Bun venit în comunitate. Citește acest topic și revino dacă e ceva neclar. regulamentul este simplu. Succes. 

Daniel25
Începător

Ce trebuie sa facem la acest concurs,ce câștigăm?sau e dor țeapă că întotdeauna?

 

@Daniel25: Bun venit în Comunitate. Citește acest topic și vei înțelege ce ai de făcut. 

emilserbanoiu
Junior

Am 24 ani de abonamant si primul telefon de la Dialog a fost un Sagem ,amintiri!

Am 7 ani de abonament și sunt foarte mulțumită și de toate telefoanele pe care le-am cumparat

Salutare!

Eu am avut pe vremea Dialog, în prima fază, un Motorola D 460, în care se introducea sim-ul cu tot cartonul în care vine încastrat și cu antenă telescopică de aproximativ 1 metru. Mi-aduc aminte că la acel telefon ținea bateria cam o săptămână și funcționa și după vreo 10 ani, chiar dacă nu l-am folosit decât vreo 2-3.

Ce mai vremuri!

MarianCretu
Începător

La mulți ani comunitate! #4ani. Una din cele mai amuzante situații a fost când bunica mea de 87 de ani a luat contact cu tehnologia acum vreo 2 ani in urma. Mai exact cu un telefon dintr-ăla cu taste mari. Toate bune numai ca a fost și încă mai e greu și acum, la partea de răspuns la telefon(deoarece apasa pe mai multe taste odată) cât și la partea de închidere apel, unde uita sa îl, mai închidă și vorbesc singur. De apelat, nu se pune problema, nu putem ajunge la stadiul acela, însă suntem multumiți ca la vârsta asta măcar raspunde la telefon :).

Radian
Începător

Sunt multe modele de telefoane ce nu sunt in oferta Orange! Poate pe viitor se vor gasi 

Salutare!

Fiecare operator are propria strategie legată de achiziții, pe care o implementează și în funcție de vânzările anterioară, de ceea ce se caută în piață, ce segment de cumpărători are, etc.

Deci nu te aștepta să găsești tot ceea ce dorești la Orange, ci mai degrabă la alte magazine de specialitate! Au totuși o varietate de modele și ei.

Baftă!

Snico
Junior

Sunt mulțumită de orange, am 3 abonamente si o vechime de peste 7 ani

De peste 15 ani

Salutare!

Și eu sunt foarte mulțumit, dar întotdeauna este loc și de mai bine. Mă bucur că mai sunt și oameni mulțumiți, pentru că în zilele noastre, există o nemulțumire generală în societate, care ne face mai neatenți, mai impulsivi, mai puțin aplecați asupra problemelor cotidiene, etc.

Succes în continuare!

Ancacristian
Începător

Am peste 15 ani de abonament și nu am primit nimic niciodată ,dacă am dorit un telefon trebuia sa prelungesc abonamentul și sa îl măresc .

Si eu îmi plătesc factura la curent de ani de zile. Nu am primit nimic decât măriri. Crezi ca ar fi cazul sa fiu supărat?

Client Orange