la 30-07-2026 11:04 AM
Salutare, comunitate!
Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Prieteniei, un bun prilej să ne amintim că, dincolo de telefoane, internet și tehnologie, Comunitatea Orange înseamnă înainte de toate oameni. 🧡
Cineva mi-a spus odată că necunoscuții de ieri pot deveni prietenii de mâine - unul dintre cele mai frumoase lucruri într-o comunitate este că oameni care nu s-au întâlnit niciodată ajung să se ajute, să colaboreze și să construiască împreună un loc în care ne face plăcere să revenim.
De-a lungul timpului, mulți dintre noi am găsit aici răspunsuri utile, recomandări, idei, încurajări și conversații care ne-au făcut ziua mai bună. Uneori, un simplu mesaj primit la momentul potrivit poate face diferența, nu-i așa?
Așa că vă propun o provocare simplă: care sunt oamenii din Comunitatea Orange care v-au făcut experiența mai frumoasă?
Poate sunt persoane care au avut răbdare și v-au ajutat să găsiți o soluție la o întrebare dificilă, v-au făcut să zâmbiți cu o glumă bună sau cu un soare în postare, v-au inspirat prin contribuțiile lor sau pur și simplu vă place să citiți ce scriu. Puteți da tag unuia, mai multora sau chiar întregii comunități și ne puteți spune în câteva cuvinte de ce îi apreciați. 😊
La mulți ani tuturor prieteniilor, online și offline! 🎉
30-07-2026 11:22 AM - editat 30-07-2026 11:23 AM
Super topic 🙂
Cu siguranță sunt mai multe persoane care au făcut Comunitatea Orange un loc mai plăcut și sper să fie cât mai multe în viitor.🙃
Pentru mine, experiența în Comunitatea Orange este mult mai frumoasă datorită câtorva membri speciali care fac mereu diferența:
La Mulți Ani nouă! 🥳🥳🥳
30-07-2026 11:41 AM - editat 30-07-2026 11:41 AM
Salutare!
În Comunitatea Orange, majoritatea colegilor sunt oameni responsabili și li se simte ajutorul la nevoie.
Sunt totuși unele persoane mai apropiate, cu care comunic mai des în privat, cum ar fi @Radutuby și @Razvan , cărora le mulțumesc și pe care îi asigur că le voi fi apropiat și eu în continuare!
La mulți ani nouă!
30-07-2026 11:56 AM - editat 30-07-2026 12:47 PM
Pentru că dialogul și comunicarea, pasiunile fiecăruia și dorința de socializare sunt liantul unei comunități, prietenia este despre noi, cei din Comunitatea Orange și despre ceea ce ne motivează zilnic să oferim acel "bien-être" de care avem nevoie cu toții. Așadar "La mulți ani nouă", fără nominalizare: sunteți prea mulți și nu vreau nici măcar ordinea să fie un criteriu de departajare: contați la fel de mult, pentru că doar împreună formăm Comunitatea Orange. 🤗
la 30-07-2026 11:51 AM
La mulți ani de Ziua Internațională a Prieteniei!
Aprecieri tuturor membrilor activi care își aloca din timpul lor pentru ai ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. De asemenea, aprecieri moderatorilor pentru implicarea lor constanta și sprijinul acordat membrilor comunității.
La nominalizări voi adăuga pe:
la 30-07-2026 11:58 AM
Salut, la multi ani si vouă!
Thanks a lot!👍
la 30-07-2026 12:08 PM
Un nou topic de scos la tabla... LMA la toti prietenii!
Pe langa intreaga comunitate (mai mult sau mai putin vizibila, intrucat ce se posteaza aici, se trimite si la departamentele abilitate pentru rezolvare), as incepe "pomelnicul" asa (sigur voi mai uita din cei vii, care s-au dovedit "ajutoare la momente de nevoie"). Ordinea va aleatorie, nici macar alfabetica si, in principiu, cei deja nominalizati o sa incerc sa nu-i dublez... sper):
Evident, toti moderatorii si managerii comunitatii nu au fost uitati!
la 30-07-2026 12:22 PM
La multi ani, tuturor colegilor din Comunitatea Orange 🙂🤗
la 30-07-2026 12:28 PM
aprecieri celor ce ofera ajutor, celor ce isi rup din timpul lor pentru a oferi umpic de ajutor, o idee, un sfat.
Felicitari voua si comunitatii ca exista !
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor