anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vă simțiți bine în comunitatea Orange?

Vio73
#StarMember
Eram curios dacă vi se pare ok în comunitatea noastră?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Minunat, este un spatiu prietenos, interesant in care fiecare avem ceva nou de invatat din fiecare experinta pe care o vom trai in comunitate.

Vizualizare soluţie în postul original

39 Răspunsuri 39

Miha_Z
#StarMember
Trebuie mai intai sa ne familiarizam cu aceasta comunitate, cu membrii ei, dar cu siguranta totul va fi superb. Sper sa petrecem mult timp impartasind lucruri si informatii despre Orange.

Ascary
Campion certificat
Foarte bine și ar trebui sa comunicăm mai mult. Sunt atâtea teme de dezbătut...

Laura_cio
Senior
Deocamdată ma simt confortabil. Cu siguranța așa va fi pana la final dacă ținem cont de reguli.

Razvan
#StarMember
Minunat, este un spatiu prietenos, interesant in care fiecare avem ceva nou de invatat din fiecare experinta pe care o vom trai in comunitate.

Vio73
#StarMember
Și eu mă simt foarte bine, mai ales când conlucrăm și aflăm multe lucruri interesante.

Anca07
#StarMember
Foarte bine! Imi place ca mai aflu lucruri noi:)

Florin_D
Cunoscător certificat
Personal ma simt ok pana acum in aceasta comunitate! Sper ca nu sunt singurul care sa se simta ok in aceasta comunitate 😉

Arsaluis
Junior entuziast
Eu inca ma simt usor "impiedicata". Abia invat sa navighez aici si ma bucur de fiecare lucru nou pe care il invat.

Cathy
Explorator entuziast
Multumim de intrebare.Chiar ne simtim foarte bine si pe langa punctele sau alte avantaje eu m-as bucura daca ideile, parerile, sugestiile unora dintre noi pot ajuta la imbunatatirea serviciilor Orange si nu numai. Deja am invatat cate ceva de la unii din colegi despre telefoane sau servicii Orange despre care habar nu aveam. In aceeasi idee imi pare rau ca nu am intotdeauna timpul necesar de a posta diverse idei care imi vin in minte avand totusi si un serviciu pe langa alte obligatii.Ma bucur sa vad ca unii isi dedica aproape toata ziua de lucru cca 8 ore pentru comunitate si nu ma refer aici la responsabilii de proiect.Nu pot sa fiu decat invidioasa ca au job unde isi permit acest lucru.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Intodeauna mi-a facut placere sa particip si sa fac parte din comunitatea Orange. Suntem la inceput de drum si sper sa dezvoltam o relatie frumoasa, armonioasa, sa gasim raspunsuri bine punctate, sa putem indruma pe toata lumea sa ia cele mai bune decizii pentru ei.

Alex_G_
Cunoscător
Buna! Sunt in aceasta comunitate doar de câteva ore, însă deja m-a prins tot ce se întâmpla pe aici și abia aștept sa descopăr și sa aflu lucruri noi. Am început sa citesc întrebările puse de voi și de anumite lucruri nu știam. E o oportunitate buna de a ma pune la curent cu toate facilitățile pe care ni le pun la dispoziție cei de la Orange.

Romeo_
Senior certificat
Aflu lucruri noi si vreau sa multumesc colegilor pt aceste informatii.

Jay
Campion certificat
Mie mi-a placut ideea de la inceput, altfel n-as fi aici si sper, daca am vreo nelamurire, sa gasesc un raspuns multumitor, cu usurinta.. so far so good 🙂

Ascary
Campion certificat
Suntem aici sa facem schimb de informații și să ne ajutam unii pe alții. Tehnologia unește.