anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Tutorial] Cum trecem de la "incarcati mai multe raspunsuri" la paginatie pe topicurile Comunitatii

arsradu
#StarMember

Salut,

Pentru cei care doresc sa aiba acces rapid la o pagina anume de pe topicurile Comunitatii, in special cele cu mai multe raspunsuri, e posibil sa aveti setata optiunea implicita in setarile de profil. Ceea ce inseamna ca, pentru un topic mai lung, va trebui sa apasati mereu butonul "incarcati mai multe raspunsuri". Un pic peste mana, daca sunt foarte multe raspunsuri de afisat.

arsradu_0-1719643996527.png

Pentru a rezolva problema asta si a afisa raspunsurile impartite pe pagini, optiunea este aiciAfişează prima postare legată dintr-un subiect şi numărul de răspunsuri

Asta va dezactiva afisarea implicita si va activa paginatia.

Salvati modificarile si reincarcati pagina pe care vreti sa o folositi.

arsradu_2-1719644332726.png

 

 

Rezultatul:

arsradu_3-1719644396445.png

N-joy! 🙂

 

Client Orange
13 Răspunsuri 13

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Exact ce menționam pe topicul deschis de @mihai_13 : Cum ajungi direct la pagina 15 sau 20 din 30? Cum ajută o variantă față de cea implicită cu "încărcare mesaje"? Încarcă următoarea pagină sau următoarele mesaje.... the same 4me. Iar chiar salt la final nu sunt interesat atât timp cât un răspuns recent pe topic face referire la un altul de pe la pagina 15 din 30. Adică degeaba găsesc un răspuns pe prima pagină cu referință la un altul din pagina 15 dintr-un total de 30 de pagini. Înțelegi ideea? 

E un edge-case acea trecere fix la pagina din mijlocul intervalului. 🙂 Si...se poate ajunge, in multiple variante. Unele mai usore altele mai putin.

Daca vrei varianta directa, poti adauga la finalul link-ului "/page/[numarul paginii]". 🙂 Da, stiu, n-o sa faca probabil nimeni asta, dar...daca vrei neaparat sa nu trebuiasca sa dai click pe sageti, se poate si asa.

Ideea acelui feature de paginare este in primul rand de a vedea aproximativ cate pagini sunt. Pot fi 2, pot fi 200. Si nu toate topicurile vor avea peste 30 de pagini. Stim amandoi la ce topicuri se face referire aici. :)) Nu sunt atat de dese. Deci...nu va fi o problema atat de mare faptul ca nu poti sa intri direct in mijlocul stack-ului de pagini. Dar macar stii ca vei avea mult de citit, in momentul in care vezi acolo 30 de pagini. Pe cand, cu buton la baza paginii, nu stii asta.

Inteleg perfect ce zici tu. Dar, din nou, asta e un edge case, nu regular use case. Adica, da, binenteles ca poti sa faci referire la un mesaj din mijlocul stack-ului, si n-o sa stii la care se face referire. Decat daca folosesti si un "quote" eventual.

Client Orange

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Am înțeles. Nu e cazul meu pentru dificultatea unei astfel de căutări, însă este un case care eu îl descriu și îl doresc ca pentru o persoană care parcurge prima dată un topic și ar fi indicat ca orice referință la un mesaj să fie respectată în structură, altfel producând confuzii. Și da, atunci când ar exista un cuprins (dar nu există și nu este justificat) ai ști că un salt la pagina x din y te ajută să găsești o informație z. Dar aici nu este cazul de așa ceva.

MCostel
Cunoscător

Cum ajung la pagina 50 din 100 de pagini.🤔

mihai_13
Maestru

Chiar nu poate ceva mai simplu asa cum ziceam si in topicul meu !! infinite scroll  . parerea mea ca este mai simplu  iar setarile degeaba le facem ca tot apare  "incarcati mai multe raspunsuri"  

si da se intampla asa la subiectele "aprig dezbatute" cu multe raspunsuri ( bine ca nu sunt toate topicurile la fel)😋

Daca faci setarile alea, nu ar trebui sa mai apara. Pana la urma tu iti doresti sa apara sau nu butonul? Sunt confuz. :))

Client Orange

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Dorea o singură pagină "scroll-abilă". :))) Doar că platforma nu am găsit să cunoască încărcarea întregului topic pe o singură pagină pe care să o derulezi / parcurgi doar din scroll.

Aaah.  O singura pagina scroll-abila nu stiu (nu cred) ca se poate. In general nu se face asa tocmai pentri ca ar fi foarte greu de incarcat. Acuma, incarcarea continutului, la o pagina de genul asta, cu continut mai mare si “scroll-abil” se poate face fie automat, cu un script, si invizibil pentru user, fie...asa cum e acum, manual, cu buton. 

Client Orange

vezi topicul meu ....

MA REPET ... EU VORBESC INTR-UN SUBIECT / TOPIC  si am dat si exemplu   NU in tabloul general cu subiecte 

Screen-ul e de pe topicul specificat de tine. Dar inteleg ca nu asta cautai. 

Client Orange

Ai un numar maxim de 201 postări ce pot fi încărcate fara o apăsare încărcați.

Odată apăsat butonul se vor mai incarca 201 postări.

Dezavantajul poate fi încărcarea mai greoaie a paginii.

Si le incarca pe toate odata (evident, daca sunt)? Si daca da, cat de repede se incarca o pagina de genul asta? Eu n-am testat partea asta. Daca ai incercet deja, as fi curios ce rezultate ai avut. 

Client Orange

Eu am wifi și 5G deci la mine nu au fost probleme cu încărcarea.

Daca ai sub 201 postări va fi un simplu scroll.