anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari design Comunitate

mihai_13
Maestru

Va ridic o problema   care sper ca se poate rezolva 

probabil ca toti v-ati lovit/confruntat cu "ea" ; acel  ""incarcati mai multe raspunsuri"" se poate transforma in infinite scroll  sau cumva este o setare pe care eu nu o stiu  

si ma refer la cazurile de genul in care un topic are muuulte raspunsuri si pentru a ajunge la finalul topicului trebuie sa te inarmezi cu rabdare 😋

si dau doar un singur exemplu  https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-aniversar-s%C4%83rb%C4%83torim-prin-sport-5-ani-d...

Untitled.jpg

 

 

 

12 Răspunsuri 12

FLo1
#StarMember

Salut Mihai. Da, este o comprimare a listei de răspunsuri și poate să apară atât pe final cât și pe început de listă (după caz) cu scup de a facilita derularea topicului și urmărirea ultimilor discuții adiacente răspunsului primit (cu link-ul din email sau alte notificări).

Ca o completare, implicit regăsești în setările de afișare aferente profilului un număr de 15 răspunsuri. Restul listei este compactată, dar poți opta și pentru o altă formă de afișare sau mai multe răspunsuri, după caz.

Screenshot_20240628-185024_Chrome.jpg

Si nu mai apare " încarca mai mult " ?

Daca vrei sa apeși mai puțin incarca mai mult.

Setările mele - preferinte - vizualizare cu fire si setezi Nr maxim 201 postări per pagină.

1000008096.jpg

Florin nu cred ca ai inteles   ... am scris clar intr-un subiect postare topic  NU pe pe tabloul general cu subiecte   si am dat si exemplu  acest topic https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-aniversar-s%C4%83rb%C4%83torim-prin-sport-5-ani-d... 

deschide topicul si ai sa dai  "incarca mai multe raspunsuri" de te plictisesti sa ajungi la final

Banuiesc ca te referi la asta, nu?

Screenshot 2024-06-29 at 09.35.32.png

Daca da, setarea este aici.

Bifeaza: "Afişează prima postare legată dintr-un subiect şi numărul de răspunsuri"

Save. N-joy! 🙂

By the way, avem doua tutoriale aici si aici, care sper sa ti se para utile. Cel de-al doilea tutorial este cel care trateaza (implicit) si problema mentionata de tine.

Update:

Am creat si un topic tip tutorial, dedicat pentru asta (cu toate ca optiunea este aceeasi in ambele cazuri) aici.

Client Orange

Da, este o variantă folosită și menționată și de Vio. Dar Mihai ar fi dorit o paginare cu TOATE răspunsurile încărcate. Pentru mine, că dau click la pagina următoare sau pe "încarcă mai multe..." este aceiași poveste.

Pai...nu e chiar acelasi lucru. In varianta cu "incarca mai multe" nu stii cat de multe raspunsuri sunt pe acel topic. In varianta cu paginatie, in functie de cate postari ai setat sa-ti apara pe pagina, de optiunile de setare (newest to oldest, sau oldest to newest) si de numarul de pagini, poti sa-ti faci o idee aproximativa asupra numarului de postari din topic, si sa te duci direct la ultima postare.

Problema e ca, implicit, setarea este "Utilizează setare implicită (Afişează toate postările dintr-un subiect)."

Adica un singur buton de "next", fara numarul de pagini. Cam asta e (din cate inteleg eu) ceea ce se incearca a se rezolva.

Deci...da, DACA ai optiunea de paginatie activa, te poti duce direct la ultima pagina. Problema, dupa cum ziceam mai sus, e ca nu aia e setarea implicita.

Client Orange

Am înțeles, Mihai. În acest caz pot doar să-ți recomand utilizarea uneia dintre sortări: "primele cele mai noi/vechi"...  după caz. Ca afișare integrală a tuturor răspunsurilor/topic nu am găsit alternativă, dar mai caut. Poate am omis vreo opțiune. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Eu dau pe ultima pagină, dacă nu mă interesează să citesc tot. Și ajung imediat acolo!

Cum dai ca nu gasesc nr de pagini intr un topic ca sa aleg...

Dacă le sortezi începând cu cele mai vechi.... derulezi cu ”Încarcă răspunsuri” până la final. Dacă sortezi de la cele mai noi..... invers 🙂 Nu apare ”nr de pagini”.

Jay
Campion certificat

Eu nici nu mi-am dat seama când s-a trecut de la paginatie la încărcați mai multe.. le-am considerat ca schimbări dorite.. daca nu cumva îmi amintesc gresit și răspunsurile nu erau pe mai multe pagini.. recunosc ca nu rețin lucruri care nu ma impacteaza sau nu le consider importante... pentru ca nu sunt atenta la ele... 😁

LE: cu ocazia deschiderii acestui topic, am modificat si eu setarile preferintelor, sa apas cat mai putin pe acel "incarca mai multe".. Am setat maximul de subiecte care se putea seta pe pagina.. 200 la afisaj, 50 la afisare liniara si 201 la vizualizare cu fire.. imi place mai mult asa.