la 28-06-2024 05:58 PM
Va ridic o problema care sper ca se poate rezolva
probabil ca toti v-ati lovit/confruntat cu "ea" ; acel ""incarcati mai multe raspunsuri"" se poate transforma in infinite scroll sau cumva este o setare pe care eu nu o stiu
si ma refer la cazurile de genul in care un topic are muuulte raspunsuri si pentru a ajunge la finalul topicului trebuie sa te inarmezi cu rabdare 😋
si dau doar un singur exemplu https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/concurs-aniversar-s%C4%83rb%C4%83torim-prin-sport-5-ani-d...
la 08-07-2024 07:55 AM
NU ... Florin si Radu au inteles ce vreau sa "zic" .. nu are rost sa explic din nou ce inseamna "infinite scrolling" INTR-UN SUBIECT ma repet "intr-un subiect" nu pe panoul principal...
la 08-07-2024 07:59 AM
Nu se merita.
Pagina se va incarca foarte greu, am incercat eu cu 201 de postări încărcate.
la 08-07-2024 09:04 AM
Am înțeles. Am avut infinite scroll în platforma anterioară a comunității și am schimbat la momentul respectiv în paginație, în urma feedback-ului primit de la membrii comunității. Unele topic-uri au foarte multe răspunsuri și cu infinite scroll încărcarea ar dura destul de mult. În această platformă fiecare membru își poate seta în preferințe modul de vizualizare, însă opțiunea de infinite scroll nu este disponibilă. Dacă se va schimba ceva cu privire la acest subiect, vom reveni cu informații.
28-06-2024 08:26 PM - editat 29-06-2024 06:51 AM
Eu nici nu mi-am dat seama când s-a trecut de la paginatie la încărcați mai multe.. le-am considerat ca schimbări dorite.. daca nu cumva îmi amintesc gresit și răspunsurile nu erau pe mai multe pagini.. recunosc ca nu rețin lucruri care nu ma impacteaza sau nu le consider importante... pentru ca nu sunt atenta la ele... 😁
LE: cu ocazia deschiderii acestui topic, am modificat si eu setarile preferintelor, sa apas cat mai putin pe acel "incarca mai multe".. Am setat maximul de subiecte care se putea seta pe pagina.. 200 la afisaj, 50 la afisare liniara si 201 la vizualizare cu fire.. imi place mai mult asa.
la 10-07-2024 06:33 PM
Mie imi place sa citesc, ca fiecare are o alra perspectiva si cine stie cum sar ceva important. Am si rabdare, si timp xd
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor