anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange money

Virgil1
Explorator

Posed un card orange money care între timp l-a preluat alpha bank.acestia refuza sa îmi transfere o suma de bani ce mi-a fost pisa în cont în urma unei tranzacții, cu toate ca le-am făcut  dovada transferului refuza în continuare. Îmi puteți spune o soluție pt a rezolva această problemă 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Din păcate, doar banca respectivă este în măsură să te ajute, pentru că Orange nu mai are de ceva vreme vreo legătură cu serviciul respectiv.

Le faci o sesizare scrisă și vezi ce răspuns primești!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Virgil1: Mai întâi cere un extras de cont pentru a fi sigur că banca a înregistrat suma pe cont. Dacă suma nu e acceptată, atunci e ca și cum nu ai primit-o, iar transferul ajunge refuzat la emitent. Ulterior dacă ai suma în cont și ești titular decizia unui eventual transfer îți aparține.  Succes. 

Jay
Campion certificat

Salut!

Cum adică îți refuza un transfer? Cum anume ti-a fost pusa suma în cont? Ai avut multe operațiuni în perioada primirii acelor bani?

Eu încă n-am închis contul, dar, la cum funcționează aplicația, ma pregătesc sa fac asta..

De cateva luni soldul nu reflecta realitatea și nici nu par sa rezolve asta, eu am început sa-mi notez pentru ca inițial m-am trezit cu un sold mult mai mare decat in realitate, pe care l-au corectat dupa vreo săptămână.. nu stiu daca ii puteam cheltui pentru ca știind ca n-are cum sa fie corecta suma nu m-am atins de ei.. cand soldul corect era aproape de zero m-am trezit ca apare pe minus cu mult și tot asa..

Daca soldul tău este corect n-au cum sa nu ti-i dea.. ideea e ca dacă n-ai stat sa urmărești soldul și ai avut operațiuni, poate au fost deja cheltuiți. 

Ai întrebat ce sold ai? Ai un răspuns de la ei despre acei bani? 

Razvan
#StarMember

Salut! Ți-au cerut vreo dovadă de unde provin acei bani, că poate de aceea nu vor să-ți pună în cont sau să ai acces la ei.