la 01-02-2025 07:16 PM
Posed un card orange money care între timp l-a preluat alpha bank.acestia refuza sa îmi transfere o suma de bani ce mi-a fost pisa în cont în urma unei tranzacții, cu toate ca le-am făcut dovada transferului refuza în continuare. Îmi puteți spune o soluție pt a rezolva această problemă
la 01-02-2025 08:10 PM
Salutare!
Din păcate, doar banca respectivă este în măsură să te ajute, pentru că Orange nu mai are de ceva vreme vreo legătură cu serviciul respectiv.
Le faci o sesizare scrisă și vezi ce răspuns primești!
Baftă!
la 01-02-2025 08:50 PM
@Virgil1: Mai întâi cere un extras de cont pentru a fi sigur că banca a înregistrat suma pe cont. Dacă suma nu e acceptată, atunci e ca și cum nu ai primit-o, iar transferul ajunge refuzat la emitent. Ulterior dacă ai suma în cont și ești titular decizia unui eventual transfer îți aparține. Succes.
la 01-02-2025 09:13 PM
Salut!
Cum adică îți refuza un transfer? Cum anume ti-a fost pusa suma în cont? Ai avut multe operațiuni în perioada primirii acelor bani?
Eu încă n-am închis contul, dar, la cum funcționează aplicația, ma pregătesc sa fac asta..
De cateva luni soldul nu reflecta realitatea și nici nu par sa rezolve asta, eu am început sa-mi notez pentru ca inițial m-am trezit cu un sold mult mai mare decat in realitate, pe care l-au corectat dupa vreo săptămână.. nu stiu daca ii puteam cheltui pentru ca știind ca n-are cum sa fie corecta suma nu m-am atins de ei.. cand soldul corect era aproape de zero m-am trezit ca apare pe minus cu mult și tot asa..
Daca soldul tău este corect n-au cum sa nu ti-i dea.. ideea e ca dacă n-ai stat sa urmărești soldul și ai avut operațiuni, poate au fost deja cheltuiți.
Ai întrebat ce sold ai? Ai un răspuns de la ei despre acei bani?
la 01-02-2025 09:55 PM
Salut! Ți-au cerut vreo dovadă de unde provin acei bani, că poate de aceea nu vor să-ți pună în cont sau să ai acces la ei.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor