la 12-11-2024 10:15 PM
Salutare! Am primit pe sms mesajul de la 1257 de comanda la serviciul Pim Pin. Nu mă pot dezabona...cost 3 euro🤪am răspuns cu STOP PLAY și STOP BINE...răspuns comanda invalida. Am un nr de tel în sms...deja am cost suplimentar
la 12-11-2024 10:27 PM
la 12-11-2024 10:47 PM
4.1. Utilizatorul foloseste această Aplicație penrtu ce îmbunătățește calitatea imaginilor. Aplicația este cu tarifare unica și nu necesita dezabonare. Pentru detalii suplimentare, puteți contacta Furnizorul de conținut la adresa propulse.ro@silverlines.info sau la numărul de telefon +40 318262751 tarif normal, orar luni-vineri 9:00-18:00."
DETALII: https://pic2lands.com/general/ro/lp1_rtyuew/termz.html
la 13-11-2024 10:31 AM
Salut, @DUNE76. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Ai reușit dezabonarea apelând numărul menționat mai jos de membrii Comunității?
Dacă te-a ajutat unul dintre răspunsurile primite, te rugăm să îl marchezi ca soluție pentru a veni în ajutorul altor membri care se confruntă cu o situație similară.
la 13-11-2024 05:17 PM
Am sunat la numărul de telefon din sms 0318262751 și am urmat indicațiile robotului. Dezabonare în 24 de ore. Să vedem
la 14-11-2024 10:16 AM
În regulă, așteptăm să revii să ne spui dacă a funcționat dezabonarea.
la 14-11-2024 10:24 AM
Sa spunem ca il va dezabona de la mizeria respectiva,cine plateste paguba ? Orange nu are nici o vina ? Ce face Orange avand in vedere ca sunt peste 3 ani de astfel de magarii cu acest numar 1257 ? Cum **beep** sa te aboneze cineva la ceva anume fara sa te intrebe daca esti de acord ? Inferent de raspunsul pe care il ve-ti da,de aici se desprind doua lucruri , Orange nu vrea sa ia nici o masura cu asemenea excroci sau nu stie ce sa faca lucru ce este si mai grav.
la 14-11-2024 10:35 AM
Pentru a te abona trebuie să trimiți un SMS.
Când dai click pe un link se deschide aplicația SMS a telefonului cu un text completat, daca utilizatorul va da send se va abona.
Trebuie sa fim atenți când trimitem SMS-uri la destinatar.
Nu strică să restricționăm accesul la SMS premium din setările telefonului.
Este o tehnica agresiva a acestor furnizori de sva care pot induce in eroare clientul când se grăbește sau nu este atent.
Însă din păcate este legal.
la 14-11-2024 11:47 AM
Si Orange ce face pentru a-si proteja clientii in aceasta problema ? Dupa atatea sesizari chiar stau si se uita la fenomen ?
la 13-11-2024 07:06 PM
Oameni buni escrocheria aceasta are peste 2-3 ani cu acest cost suplimentar de la 1257 ,oare Orange nu este in stare sau nu doreste sa ia masuri in aceasta privinta ? Ditamai compania permite asemenea mizerie. O vina o au si oamenii ca nu fac plangere impotriva Orange ,e plin internetul cu aceasta problema de la nr 1257 si Orange se face ca ploua.
la 13-11-2024 08:18 PM
Am primit un link cu promoția dacia catena și de acolo...nah hoție de date...o păcăleală
la 13-11-2024 10:41 PM
Sigur sunt în legătură cu ei, au o parte din banii furați de la noi.. La operatoriidin afară puteai, din aplicație sa blochezi orice astfel de hoți, aici nu, le convine sa participe la hoție
14-11-2024 07:53 AM - editat 14-11-2024 08:10 AM
"Serviciile cu valoare adăugată pot fi oferite în mod direct chiar de către furnizorul de servicii de comunicații electronice la care ești abonat, sau pot fi oferite de terți, prin intermediul unor numere atribuite de furnizori. Notă! Terții sunt persoanele care furnizează doar serviciile de conținut (cu valoare adăugată), fără a fi și furnizori de rețele sau servicii de comunicații electronice."
https://infocentru.ancom.ro/numere-cu-suprataxa/
In acest caz este vorba despre terti.
Iată lista cu numere cu suprataxa disponibila pe site-ul Orange și cu informații despre tarife și modul de contact al serviciului clienți (necesar pentru dezabonare sau informații suplimentare).
Mai multe informații interesante despre aceste numere puteți găsi pe site Orange.
https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor