anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dăm pronosticuri pentru cel mai mare campionat de fotbal din această vară

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰

Dar… mingea nu se oprește aici.

Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.

Așadar, dăm startul pronosticurilor!

Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.

Cum jucăm:

• Postăm pronosticurile noastre pentru meciuri, puteți copia meciurile din tabelul de mai jos direct în răspuns
  • Ne susținem echipele preferate (uneori dorința de a câștiga e mai mare decât realitatea pe care o intuim😅)
  • Comentăm momentele interesante și dezbatem cu ceilalți membri

Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?

Aici jocul îl facem noi. ☺️

Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:

Africa de Sud - Canada (0-1)          
  Canada - Maroc (0-3)        
Olanda - Maroc (1-1, 2-3 d.l.d)          
    Franța - Maroc (2-0)      
Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d)          
  Franța - Paraguay  (1-0)        
Franța - Suedia (3-0)     Franța - Spania (2-0)    

Belgia - Senegal (3-2)          
  SUA - Belgia (1-4)        
SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0)          
    Belgia - Spania (1-2)      
Spania - Austria (3-0)          
  Portugalia - Spania (0-1)        
Portugalia - Croația (2-1)       Anglia - Franța (6-4) Argentina - Spania (0-1)

Brazilia - Japonia (2-1)          
  Brazilia - Norvegia (1-2)        
Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2)          
    Anglia - Norvegia (2-1)      
Mexic - Ecuator (2-0)          
  Anglia - Mexic (3-2)        
Anglia - RD Congo (2-1)     Anglia - Argentina (2-1)    

Elveția - Algeria (2-0)          
  Columbia - Elveția (0-0, 3-4 d.l.d)        
Columbia - Ghana (1-0)          
    Argentina - Elveția (3-1)      
Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d)          
  Argentina - Egipt (3-2)        
Argentina - Capul Verde (3-2)          

Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉

Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
290 Răspunsuri 290

MihaiC99
Campion certificat

Final de meci: Spania - Argentina 1 - 0 (după prelungiri)

Trofeul merge în Spania! Campioană mondială în 2026! 🇪🇸🏆

Razvan
#StarMember

Gata, se fini. Spania a câștigat pe muncă, Argentina a păcălit fotbalul, nu meritau sa treacă de 16 zecimi. Spania -Anglia ar fi fost o finala mult mai animată.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

delfinas
#StarMember

Mie imi pare rau ca a pierdut Messi. Merita sa termine cariera cu o cupa mondiala... In rest, nu am avut o favorita. Daca nu e Romania, celelalte imi pot placea doar conjunctural, dar fana nu pot fi decat a Nationalei noastre.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Argentina nu a făcut un meci extraordinar, însă a rezistat foarte bine în fața atacurilor Spaniei. Trebuie să recunoaștem că, dacă nu ar fi rămas în zece oameni, partida ar fi avut toate șansele să ajungă la loviturile de departajare, iar de acolo orice rezultat ar fi fost posibil.

Ambele echipe merită respect pentru că au ajuns în finală. Se poate discuta despre posesie, ocazii sau frumusețea jocului, dar fotbalul se decide prin goluri și prin scorul final.

Spania a făcut un meci foarte bun și a dominat Argentina pe aproape toată durata partidei. Totuși, marele avantaj al spaniolilor a venit după ce Argentina a rămas în inferioritate numerică. Chiar și în zece oameni, argentinienii au luptat până în ultimul minut și nu au renunțat nicio clipă. Din păcate pentru ei, sau " trezit" prea târziu de această dată.

Spania a ajuns acolo unde îi este locul. Campioană mondială! 👏🇪🇸🏆

Pololică
#StarMember

Mi-ar fi placut sa castige Argentina, dar din imaginile din grupajele de stiri am vazut ca Spania a fost mai buna. Felicitari lor! 

Sa vedem ce ne va rezerva viitoare Cupa, atat ca preliminarii, cat si ca jocuri.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Daca nu rămânea în 10 oameni, Argentina ajungea la penalty, iar de acolo orice era posibil. 

Nici nu știi ce emoții am avut pe final de meci. Argentina a luptat până la capăt.

Oricum, am avut un mic zambet cand a ridicat Spania trofeul. Mi s-a parut amuzanta inmanarea trofeului.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Te referi la președintele Trump?

Da. Mi s-a parut putin asincron. Adevarul e ca obisnuinta mea este putin alta (ma uit mai mult la alte sporturi, iar fotbalul nu este prima optiune): cineva din conducerea tarii (in functie de eveniment, Presedintele, Ministrul Sporturilor, Presedintele Comitetului Olimpic, etc) ofera trofeul catre Federatia Internationala de Specialitate (Presedinte, Comisar, etc) care preda trofeul catre castigatori (ca echipa sau individual). In functie de momentul oferirii trofeului, fiecare se retrage pentru a lasa momentul sportivilor (doar au muncit pentru trofeul respectiv, nu?).

Nu m-a deranjat ca a vrut sa fie alaturi de echipa Spaniei (cine nu ar fi vrut sa apara in poza cu Campioana Mondiala), dar mi s-a parut un pic ... comic. Daca te uiti, Presedintele Fifa se retrage din cadru.

MihaiC99
Campion certificat

17276.jpg

Parcă cineva uitase că festivitatea era despre campioni. 🙂

MosGerila
Explorator

Gata! S-a terminat! Ce urmeaza? Ceva premii? 

Petru_2000
Explorator entuziast

Spania 1-0 Argentina! Eu am tinut cu Argentina, si speram ca Messi sa castige alta cupa mondiala, cartonasul rosu al lui E. Fernandez a schimbat meciul, dar per total Argentina oricum a jucat cam timid, si nu a facut pressing. Felicitari Spania 🇪🇸, au facut un mondial bun.

MosGerila
Explorator

Gata! S-a terminat! Ce urmeaza? Ceva premii? 

MihaiC99
Campion certificat

A fost doar un joc de pronosticuri, pentru distracție și pentru a face meciurile mai interesante.

Fiind o comunitate, socializarea este prioritară, iar pentru aceasta e nevoie de dialog. Dacă pentru orice părere proprie (solicitată sau nu) am aștepta "premii", atunci am fi o țară .... tăcută. Arta dialogului se regăsește acolo unde schimbul de opinii este voluntar și necondiționat, nu unul motivat de premii. Cu 2-3 decenii în urmă, puține erau grupurile / locurile care ofereau feedback la orice întrebare aveai.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺