18-07-2026 07:05 PM - editat 18-07-2026 07:39 PM
Salut, multe dintre setările pentru comunitate sunt traduse într-un mod neintuitiv în limba română.
Având o anumită vârstă, sunt obișnuit cu afișarea postărilor în format liniar, în ordine cronologică, în loc să urmăresc un "copăcel" de răspunsuri ca să văd pe unde o fi cel mai recent.
Dacă trecem interfața în limba engleză vom vedea de exemplu:
în loc de:
Parcă are mai mult sens Linear Format vs Afişează prima postare legată dintr-un subiect şi numărul de răspunsuri. Puteau să-i spună "Format Liniar" și era clar pentru toți 😁 de multe ori ne complicăm inutil.
Dar da, aceea este opțiunea care schimbă modul de afișare a postărilor dintr-un topic.
Personal văd că am schimbat și aici ceva, dar nu mai știu exact ce face :)) (ordinea de sortare).
Am găsit ce face, modifică ordinea de afișare a postărilor dintr-un topic, de la cel mai vechi la cel mai nou sau invers, personal prefer prima variantă (de la cel mai vechi la cel mai nou, sau oldest first).
Voi, ce setări găsiți utile? 🙃
Pentru întrebări, sugestii și reclamații, lăsați un comentariu.
la 18-07-2026 08:10 PM
Mie îmi plac macro-urile unde îți poți seta mesaje predefinite, iar în cazul în care apar postări foarte similare, poți posta foarte rapid, cu mesajul potrivit.
18-07-2026 08:50 PM - editat 18-07-2026 08:51 PM
Am văzut și eu acele opțiuni, dar prefer să tastez "de mână" fiecare răspuns.
Chiar și pe vremuri, pe IRC, când replica "asl pls" era la ordinea zilei, preferam să o scriu de fiecare dată în loc să folosesc un macro pentru ea :D. Parcă e mai "autentic" așa, nu știu 🙂
la 18-07-2026 08:58 PM
Deci și tu ești din Ice Age, ca mine. 😅
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor