anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum vedem postările dintr-un topic, într-un mod clasic, "liniar"?

Viper
Cunoscător certificat

Salut, multe dintre setările pentru comunitate sunt traduse într-un mod neintuitiv în limba română.
Având o anumită vârstă, sunt obișnuit cu afișarea postărilor în format liniar, în ordine cronologică, în loc să urmăresc un "copăcel" de răspunsuri ca să văd pe unde o fi cel mai recent.

Dacă trecem interfața în limba engleză vom vedea de exemplu:

Display Preferences.PNG

 în loc de:

Preferinte Afisaj.PNG

Parcă are mai mult sens Linear Format vs Afişează prima postare legată dintr-un subiect şi numărul de răspunsuri. Puteau să-i spună "Format Liniar" și era clar pentru toți 😁 de multe ori ne complicăm inutil.

Dar da, aceea este opțiunea care schimbă modul de afișare a postărilor dintr-un topic.

Personal văd că am schimbat și aici ceva, dar nu mai știu exact ce face :)) (ordinea de sortare).

Am găsit ce face, modifică ordinea de afișare a postărilor dintr-un topic, de la cel mai vechi la cel mai nou sau invers, personal prefer prima variantă (de la cel mai vechi la cel mai nou, sau oldest first).

Preferinte Afisare Liniara.PNG

Voi, ce setări găsiți utile? 🙃

Pentru întrebări, sugestii și reclamații, lăsați un comentariu.

3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Mie îmi plac macro-urile unde îți poți seta mesaje predefinite, iar în cazul în care apar postări foarte similare, poți posta foarte rapid, cu mesajul potrivit.

28099.jpg

28101.jpg

28105.jpg

28110.jpg

Signature

Viper
Cunoscător certificat

Am văzut și eu acele opțiuni, dar prefer să tastez "de mână" fiecare răspuns.
Chiar și pe vremuri, pe IRC, când replica "asl pls" era la ordinea zilei, preferam să o scriu de fiecare dată în loc să folosesc un macro pentru ea :D. Parcă e mai "autentic" așa, nu știu 🙂

Deci și tu ești din Ice Age, ca mine. 😅

Signature