anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dăm pronosticuri pentru cel mai mare campionat de fotbal din această vară

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰

Dar… mingea nu se oprește aici.

Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.

Așadar, dăm startul pronosticurilor!

Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.

Cum jucăm:

• Postăm pronosticurile noastre pentru meciuri, puteți copia meciurile din tabelul de mai jos direct în răspuns
  • Ne susținem echipele preferate (uneori dorința de a câștiga e mai mare decât realitatea pe care o intuim😅)
  • Comentăm momentele interesante și dezbatem cu ceilalți membri

Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?

Aici jocul îl facem noi. ☺️

Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:

Africa de Sud - Canada (0-1)          
  Canada - Maroc (0-3)        
Olanda - Maroc (1-1, 2-3 d.l.d)          
    Franța - Maroc (2-0)      
Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d)          
  Franța - Paraguay  (1-0)        
Franța - Suedia (3-0)     Franța - Spania (2-0)    

Belgia - Senegal (3-2)          
  SUA - Belgia (1-4)        
SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0)          
    Belgia - Spania (1-2)      
Spania - Austria (3-0)          
  Portugalia - Spania (0-1)        
Portugalia - Croația (2-1)       Anglia - Franța (6-4) Argentina - Spania (0-1)

Brazilia - Japonia (2-1)          
  Brazilia - Norvegia (1-2)        
Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2)          
    Anglia - Norvegia (2-1)      
Mexic - Ecuator (2-0)          
  Anglia - Mexic (3-2)        
Anglia - RD Congo (2-1)     Anglia - Argentina (2-1)    

Elveția - Algeria (2-0)          
  Columbia - Elveția (0-0, 3-4 d.l.d)        
Columbia - Ghana (1-0)          
    Argentina - Elveția (3-1)      
Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d)          
  Argentina - Egipt (3-2)        
Argentina - Capul Verde (3-2)          

Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉

Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
290 Răspunsuri 290

Petru_2000
Explorator entuziast

Scor final: Anglia 1-2 Argentina!

Anglia a deschis scorul in minutul 55 prin Gordon, pe final Enzo Fernandez si Lautaro Martinez au marcat din pasele lui Messi!

Duminica la ora 00 vom avea finala mica (pentru locul 3) Franta-Anglia. La ora 22 vom avea marea finala Spania-Argentina. 

Mondialul nea adus meciuri spectaculoase, dramatice si stranse, cred ca vom avea o finala pe masura. Predictia mea este 2-1 pentru Argentina. 

Marele regret este ca acest mondial se va incheia in curand, parca ieri aveam mai multe meciuri pe zi, iar astazi au mai ramas doar doua. Sper sa avem meciuri frumoase si sa ne bucuram de fotbal!

delfinas
#StarMember

Răzbunarea vikingilor!!! Ce mă bucur că și-au luat-o englezii!!! 🙂 Iar pt Messi e un sfârșit de carieră frumos...daca vor câștiga iar finala, chiar că va fi cea mai frumoasă retragere ever. Capacitatea de revenire în ultimele minute trebuie sa fie predată și altor echipe. Când mulți s-ar resemna și preda, pt argentinieni parca de-abia în ultimele minute incepe meciul.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Așa este. Și jos pălăria pentru Messi și echipa Argentinei! Recunosc că și eu am ținut cu Argentina aseară și m-am bucurat mult că au câștigat. O echipă care nu renunță niciodată și un lider care face diferența în momentele importante.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

MihaiC99
Campion certificat

Eu am avut încredere în Argentina chiar și atunci când cei mai mulți mergeau pe Anglia. Uneori merită să mergi pe feeling. 😊🇦🇷

Mă bucur să văd că Argentina a avut și câțiva susținători în comunitate la meciul de ieri.

Pentru ca au fost odihniti dupa primele 80minute🤭

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Karma🤣😂

I-a ajuns din urma pe englezi. 

Argentina, da - pare ca trebuie sa primească gol, pentru a începe sa joace. 

FLo1
#StarMember

Dacă tot e să fie în .... tendințe 🏆🍻 atunci să ne mai și amuzăm. 😂

1000025500.jpg

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Razvan
#StarMember

La noapte se dispută finala mică și merg pe mâna Angliei și mâine seară pe furia roja. Spania practică un fotbal complet și merită să fie încununată campioană mondială. Hai Spania!

Pronosticurile mele sunt:

Franța - Anglia 1-2
Spania - Argentina 2-0

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Franța - Anglia 2 - 1

Sper ca Franța să confirme valoarea pe care o are și să facă un meci excelent. Mult succes, Les Bleus!

CO18
Explorator entuziast

Franța - Anglia 3-2

Spania - Argentina 2-0

Razvan
#StarMember

Trei lemuri de la Parcul Ornitologic Loro Sexi din Almuñécar, în sudul Spaniei, au devenit protagoniștii unui pronostic inedit înaintea finalei Cupei Mondiale 2026. Animalele au ales Spania drept viitoarea campioană în duelul cu Argentina, programat duminică seară.

https://evz.ro/trei-lemuri-au-prezis-castigatoarea-finalei-spania-argentina.html

Și animăluțele iubesc Spania.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

De aceasta data sunt de acord cu ele.🙂

Spania - Argentina 3 - 1

teacher_
#StarMember

Având în vedere că sunt acum în Spania, finala se joacă pe 18 august, eu sunt căsătorit din 2018, o să iau asta pe un semn și o să țin cu Spania. Așadar, 3-1 pentru Spania. Vamos!

Doamne ajută sa fie cu noroc 🙂

Signature

MihaiC99
Campion certificat

La ce finala te referi? Spania - Argentina se joacă pe 19 iulie.