26-06-2026 01:31 PM - editat 22-07-2026 03:05 PM
Salutare, comunitate!
Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰
Dar… mingea nu se oprește aici.
Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.
Așadar, dăm startul pronosticurilor!
Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.
Cum jucăm:
Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?
Aici jocul îl facem noi. ☺️
Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:
| Africa de Sud - Canada (0-1) | |||||
| Canada - Maroc (0-3) | |||||
| Olanda - Maroc (1-1, 2-3 d.l.d) | |||||
| Franța - Maroc (2-0) | |||||
| Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d) | |||||
| Franța - Paraguay (1-0) | |||||
| Franța - Suedia (3-0) | Franța - Spania (2-0) | ||||
| Belgia - Senegal (3-2) | |||||
| SUA - Belgia (1-4) | |||||
| SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0) | |||||
| Belgia - Spania (1-2) | |||||
| Spania - Austria (3-0) | |||||
| Portugalia - Spania (0-1) | |||||
| Portugalia - Croația (2-1) | Anglia - Franța (6-4) | Argentina - Spania (0-1) | |||
| Brazilia - Japonia (2-1) | |||||
| Brazilia - Norvegia (1-2) | |||||
| Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2) | |||||
| Anglia - Norvegia (2-1) | |||||
| Mexic - Ecuator (2-0) | |||||
| Anglia - Mexic (3-2) | |||||
| Anglia - RD Congo (2-1) | Anglia - Argentina (2-1) | ||||
| Elveția - Algeria (2-0) | |||||
| Columbia - Elveția (0-0, 3-4 d.l.d) | |||||
| Columbia - Ghana (1-0) | |||||
| Argentina - Elveția (3-1) | |||||
| Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d) | |||||
| Argentina - Egipt (3-2) | |||||
| Argentina - Capul Verde (3-2) |
Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉
Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.
la 12-07-2026 02:12 AM
GOOOOL ANGLIA! J. Bellingham face dubla. si aduce Anglia in avantaj cu scorul de 2-1. Bravo Anglia!
12-07-2026 02:46 AM - editat 12-07-2026 02:47 AM
⚽Scor final după prelungiri: Norvegia 1-2 Anglia. ✅ Anglia se califică în semifinale!
🔥Norvegia a deschis scorul în prima repriză și a fost foarte aproape de o calificare istorică, însă Anglia a revenit prin Jude Bellingham, care a egalat înainte de pauză și a înscris golul victoriei în prelungiri. După un duel intens, cu multe faze de poartă și intervenții VAR, englezii merg mai departe în lupta pentru trofeu.
Marcatori:
⚽Andreas Schjelderup (Norvegia) – 36'
⚽Jude Bellingham (Anglia) – 45+2'
⚽Jude Bellingham (Anglia) – 93'
12-07-2026 04:13 AM - editat 12-07-2026 07:01 AM
Scor după 90 de minute: 🇦🇷 Argentina 1–1 🇨🇭 Elveția
Scor final după prelungiri: 🇦🇷 Argentina 3–1 🇨🇭 Elveția
Argentina merge in semifinale!
Rezumat meci:
@AndreeaAC , ai prezis scorul exact după 90 de minute! 🎯⚽👏
Andreea, ai avut dreptate. Elveția a făcut un meci excelent și a luptat admirabil, chiar și în 10 oameni din minutul 72. Însă fotbalul se decide pe tabelă, iar la final Argentina este echipa care merge în semifinale.
Se pare că am nimerit scorul corect, însă după prelungiri.🙂
12-07-2026 06:52 AM - editat 12-07-2026 06:55 AM
🏆 Semifinalistele Campionatului Mondial:
Programul semifinalelor:
📅 Franța – Spania | 14 iulie | 22:00
📅 Anglia – Argentina | 15 iulie | 22:00
la 12-07-2026 07:42 AM
Eu voi spune de pe-acum că
Franța - Spania 3-1
Anglia - Argentina 1-2
la 12-07-2026 07:57 AM
În ceea ce privește Franța, sunt de aceeași părere, merg pe Franța. În schimb, Argentina încă nu m-a convins. Are calificarea, dar jocul său lasă multe semne de întrebare. Dacă ar fi să aleg acum, aș vedea o finală Franța – Anglia. Însă până atunci mai este timp.
la 12-07-2026 09:39 AM
Măi, ce energie frumoasă pe acest topic! 🤩 Când nu apuc vreun meci, intru direct aici să văd ce s-a întâmplat și care a fost scorul! Mulțumesc pentru asta. 😌
@delfinas, și mie mi-au plăcut tare mult echipele mai mici, cu ambiția lor de a ajunge acolo unde predecesorii n-au reușit niciodată sau de foarte mult timp. Tocmai imprevizibilul face fotbalul atât de fain și ne arată că se poate atunci când există voință și curaj!
În același timp, echipele consacrate țin morțis să ne aducă aminte că performanța nu vine întâmplător, ci prin multă muncă, perseverență și constanță. Până la urmă, toate au oferit meciuri emoționante și cu ghidușii fotbalistice.
@MihaiC99, ce memorie bună ai! 🤭 Dar să știi că nu m-am contrazis. Norvegia mi-a fost foarte simpatică, însă n-a fost favorita mea.
Urmează 2 meciuri incendiare! Pe de o parte, Franța e un fel de Simone Biles a fotbalului în momentul de față: pare că execută totul la un nivel incredibil și cu o siguranță deosebită. Pe de altă parte, simt că Argentina și-a găsit, în sfârșit, ac de cojocul ei. Abia aștept, dar până marți ce facem? 😅
Vă doresc un weekend minunat!
12-07-2026 09:47 AM - editat 12-07-2026 09:47 AM
Până marți ne punem pe calcule serioase pentru pronosticuri! 😄 Analizăm forma echipelor, invocăm inspirația și, la nevoie, mai lăsăm și norocul să-și spună cuvântul. Să vedem cine nimerește scorurile! ⚽🤞
Weekend minunat și ție!
la 12-07-2026 03:27 PM
Franța - Spania 1-2
Anglia - Argentina 2-1
la 12-07-2026 05:59 PM
Pentru semifinale merg pe echipele rămase și sper să se termine astfel: 😁
Franța 2 - 1 Spania
Anglia 3 - 2 Argentina
la 14-07-2026 10:14 AM
🔥 Supermeci în această seară de la 22:00!
De data asta sunt subiectiv și merg pe mâna Franței. 🇫🇷 Cred că are tot ce îi trebuie ca să ajungă în finală, chiar dacă Spania este un adversar extrem de puternic.
Pronosticul meu: 🇫🇷 Franța 2 - 1 Spania 🇪🇸 (cu sau fara prelungiri).
Indiferent de rezultat, sunt convins că vom vedea un meci de mare spectacol. Hai, Franța! ⚽💙
la 14-07-2026 11:57 AM
Spania - Franța 1 - 2
Anglia - Argentina 2 - 0
la 14-07-2026 06:53 PM
Franta - Spania: 1-1, prelungiri/penalty-uri, se califica Spania.
Anglia - Argentina: 2-2, prelungiri/penalty-uri, se califica Argentina.
Finala: Spania - Argentina, scor: 3-1. :))
la 14-07-2026 08:30 PM
Globul de imprumut spune Spania. E greu cu golaverajul dar eu cred ca lovituri de departajare
la 14-07-2026 09:42 PM
Va fi un meci interesant, avem suporteri ai ambelor echipe aici, în comunitate. Să câștige echipa cea mai bună! 🤝⚽️😉🇫🇷
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor