anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dăm pronosticuri pentru cel mai mare campionat de fotbal din această vară

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, comunitate!

Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰

Dar… mingea nu se oprește aici.

Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.

Așadar, dăm startul pronosticurilor!

Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.

Cum jucăm:

• Postăm pronosticurile noastre pentru meciuri, puteți copia meciurile din tabelul de mai jos direct în răspuns
  • Ne susținem echipele preferate (uneori dorința de a câștiga e mai mare decât realitatea pe care o intuim😅)
  • Comentăm momentele interesante și dezbatem cu ceilalți membri

Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?

Aici jocul îl facem noi. ☺️

Începem ușor, în funcție de meciurile disponibile:

Africa de Sud - Canada (0-1)    
  Canada - Maroc (0-3)  
Olanda - Maroc (1-1, 2-3d.l.d)    
    Franța - Maroc
Germania - Paraguay (1-1, 3-4 d.l.d)    
  Franța - Paraguay  (1-0)  
Franța - Suedia (3-0)    

Belgia - Senegal (3-2)    
  SUA - Belgia  
SUA - Bosnia-Herțegovina (2-0)    

Spania - Austria (3-0)    
  Portugalia - Spania  
Portugalia - Croația (2-1)    

Brazilia - Japonia (2-1)    
  Brazilia - Norvegia (1-2)  
Coasta de Fildeș - Norvegia (1-2)    
    Anglia - Norvegia
Mexic - Ecuator (2-0)    
  Anglia - Mexic (3-2)  
Anglia - RD Congo (2-1)    

Elveția - Algeria (2-0)    
  Columbia - Elveția  
Columbia - Ghana (1-0)    

Australia - Egipt (1-1, 2-4 d.l.d)    
  Argentina - Egipt  
Argentina - Capul Verde (3-2)    

Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉

Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
125 Răspunsuri 125

MihaiC99
Campion certificat

Scor final Spania - Austria 3 - 0

@Ilie43 , scorul anticipat de tine ma inspirat și am mers pe 3 - 0. Ai fost foarte aproape de scorul corect. 😄👏

@Petru_2000  am fost amândoi inspirați de data asta!🎯👏

MihaiC99
Campion certificat

Scor final Portugalia - Croatia 2 - 1

@Petru_2000  suntem pe val, am anticipat 2 rezultate din 3 rezultate până acum. 🎯👏

MihaiC99
Campion certificat

Scor final: 🇨🇭 Elveția 2–0 🇩🇿 Algeria. Un meci frumos! 👏

Am fost cu toții aproape de scorul corect. Majoritatea au ales 2–1, iar eu am mers pe 1–0. Până la urmă a fost 2–0. 👏

Razvan
#StarMember

Argentina - Capul Verde 3-0

Australia - Egipt 0-1

Columbia -  Ghana 1-0

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Scor final Columbia -  Ghana 1-0.

(@Razvan , @CO18 )👏 pronosticul vostru a fost impecabil. Felicitări!

Mulțumesc cu recunoștință!

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Parcă ieri făceam primele pronosticuri și acum au mai rămas doar 3 meciuri din această fază. 😊 Timpul zboară și, cum era vorba aceea, ne dăm seama cel mai bine de asta când îi vedem pe copii crescând, și cu o completare la nivel mai mic, atunci când meciurile se succed cu atât de repede cu o groază de surprize! Cu atât mai interesant va fi să vedem ce ne rezervă optimile! 

Pronosticurile mele:

Australia - Egipt: 0-1
Argentina - Capul Verde: 2-1 (deși mi-aș dori sincer să văd Capul Verde mergând mai departe, pentru că a surprins până acum)
Columbia - Ghana: 2-0

Bravo tuturor celor care au participat cu pronosticuri și bineînțeles felicitări celor care au prezis cu acuratețe rezultatele! Sunt sigură că inspirația vine nu doar din observație, ci și din dragostea pentru fotbal.

Știți vreo curiozitate despre echipele de astăzi sau ceva ce vi se pare atât de incredibil încât merită împărtășit?

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

Mi se pare interesant contrastul dintre cele 2 echipe de astăzi. Argentina are de vreo 80 ori mai mulți locuitori decât Capul Verde și este campioană mondială, în timp ce Capul Verde este un stat insular minuscul pe hartă și este la prima participare la cupa mondială. Probabil că tocmai astfel de discrepanțe fac turneul atât de captivant 😀.

Pronosticurile mele:

Australia - Egipt: 1-2

Argentina - Capul Verde: 3-0

Columbia - Ghana: 2-1

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

MihaiC99
Campion certificat

Scor final Argentina - Capul Verde: 3-2 după 120 minute de joc. 

Argentina a obținut calificarea, dar a avut mult mai multe emoții decât se aștepta. Capul Verde a demonstrat că poate pune probleme unei favorite și a rezistat excelent timp de 90 de minute (1 -1), ducând meciul în prelungiri. Experiența și valoarea individuală a argentinienilor au făcut însă diferența, iar victoria cu 3–2 confirmă că, la Campionatul Mondial, nu mai există adversari ușori.

Face Vozinha 40-50mil followeri🤣

MihaiC99
Campion certificat

20 de milioane urmăritori pe Instagram.🙂

In ritmul asta.....

MihaiC99
Campion certificat

Fără inspirație, fără intuiție... doar predicția AI. 🤖

Argentina – Capul Verde: 3-0
Columbia – Ghana: 2-0
Australia – Egipt: 0-1

Să vedem dacă algoritmul bate surprizele din fotbal. 🍿

Versus pronosticurile mele

16779.jpg

 Se califica Egipt în prelungiri.

MihaiC99
Campion certificat

Scor final: Australia – Egipt 1-1 (2-4 la penalty-uri)

Un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Egiptul a gestionat mai bine penalty-urile și s-a calificat meritat.

Scor final Human vs AI: 1-0, pentru că pronosticul meu a fost mult mai aproape de rezultatul final. 😄🤖

Egipt a dominat jocul 

FLo1
#StarMember

După încheierea rundei de 1/16, avem optimile complete. Cine ajunge în sferturi?

Canada - Maroc 1 - 2

Paraguay - Franța 1 - 3

Brazilia- Norvegia 2 - 0

Mexic - Anglia 2 - 1

Portugalia - Spania 1 - 2

SUA - Belgia 2 - 1

Argentina - Egipt 2 - 0

Elveția - Columbia 1 - 2

...și astfel vor rămâne cele mai bune/norocoase 8 echipe de la acest mondial.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

MihaiC99
Campion certificat

Câștigătoare vor fi Franța, Maroc și Brazilia.

Canada - Maroc 1 - 2

Paraguay - Franța 0 - 3

Brazilia- Norvegia 2 - 1