anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot opri notificările despre o întrebare pe care o urmăresc?

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

În momentul în care răspunzi la o întrebare ai opțiunea de a primi notificări în cazul în care alți membri adaugă răspunsuri la aceeași întrebare.

Pentru a le opri poți face 2 lucruri:

  • Înainte să postezi răspunsul să debifezi căsuța aflată în Opțiuni suplimentare - "Trimite-mi un e-mail când cineva răspunde"

MihaelaA_1-1727427292503.png

  • Sau să accesezi Opțiuni (aflat în colț dreapta-sus deasupra titlului topic-ului) și să selectezi "Dezabonare" după ce ai răspuns pe topic.

MihaelaA_0-1727427203743.png

Poți urmări din nou răspunsurile la o întrebare la care ai răspuns dacă intri pe întrebarea respectivă și accesezi Opțiuni - "Urmărește răspunsurile".

9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Am vrut și eu inițial să nu urmăresc întrebările la care am adăugat răspunsuri, dar apoi m-am răzgândit, și mai dau o privire peste ce mai zic și ceilalți. Iar dacă chiar nu mă interesează, șterg direct mailurile cu notificarea.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver
Mulțumim frumos de info!

Miha_Z
#StarMember
Exact teacher_ la fel fac si eu. Am lasat toate intrebarile bifate, ca prefer sa primesc e-mail-uri ca sa-mi arate activitatea din comunitate si dupa ce le citesc le sterg.

Razvan
#StarMember
Eu le-am debifat, ca să nu primesc non-stop răspunsuri, prefer sa mai trec prin ele, sa vad ce a mai apărut nou.

Anonim
Neaplicabil
Utilă informare, mulțumesc! 😉

Jay
Campion certificat
Eu le las bifate.. am fost tentata sa apas pe "nu mai urmari", dar, m-am gândit ca nu ma costa nimic.. mai bine primesc si șterg mail--uri decât să ratez ceva interesant.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Ca o recomandare @teacher_ poti schimba poza de profil, ca eu te inclusesem si pe tine in categoria noastra. In acea imaginea pare mai degraba a fi o fata, sau e un baiat cu par lung??? :))

Romeo_
Senior certificat
Multumim MihaelaC!

Nila27
Începător

Nu funcționează. Am șters și contul și tot degeaba, primesc constant e-mail cu răspunsurile.