anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concursul aniversar probe

Alexandru13
Explorator

 

Salutare tuturor,

Aș dori să discutam puțin despre concursul curent (aniversarea) din comunitatea Orange. Observ că membrii Star au un avantaj semnificativ datorită punctelor acumulate și numărului mare de soluții acceptate. Deși nou-veniții pot obține puncte prin like-uri, log in și comentarii, este mult mai dificil pentru ei să ofere răspunsuri considerate soluții, din cauza lipsei de experiență, pentru a trece de proba de rezistență. Consider că acest lucru limitează șansele celor noi de a câștiga și, în cele din urmă, de a se simți încurajați să participe activ în comunitate. Poate ar fi util să găsim modalități de a echilibra șansele de câștig, astfel încât să încurajăm și să recompensăm contribuțiile tuturor membrilor, indiferent de vechime.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și aștept cu interes opiniile și sugestiile voastre.

100 Răspunsuri 100

@MCostel: Ca unul dintre cei mai avantajați membri non-Star, te rog să oferi o perspectivă concretă în acest sens, astfel încât acest regulament să fie corect pentru toți membrii comunității și mai ales din acea perspectivă "la care te aștepți". Mulțumim.

Poți citi postările de mai jos.

Nu știam că sunt cel mai avantajat membru.🤔

Am crezut că am ajuns unde sunt prin implicare.

 

Dacă ai crezut astfel, atunci fii exemplul realității, nu al frustrărilor. Pentru că DA, cu implicare, participare și voință (nu doar cu așteptare și mână întinsă orizontal (nu vertical)) SE POATE. Și ai arătat acest fapt. Deci nu este despre exclusivitate, ci este despre implicare, perseverență și informare corectă a membrilor comunității care solicită suportul / părerea celorlalți din Comunitate. Spor și pe viitor.

Trebuie sa fim deschiși și către sugestii.

Concursurile se adaptează la situația existentă.

Daca condițiile de calificare ar fi mai accesibile atunci am avea mai multa implicare.

@MCostel: Știu că ești smart, deci dacă încerci să mă convingi că nu ai înțeles nu ai reușit.  

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alexandru13

Consider ca argumentele tale sunt false, indiferent de vechime poți participa la toate probele acestui concurs. Acest concurs nu favorizează pe nimeni si nici nu limitează șansele de câștig.

Ai precizat număr de puncte, despre ce puncte e vorba?

Ai spus de numărul de soluții mare, in concurs sunt luate in considerare doar soluțiile oferite pe perioada concursului, nu si cele din trecut.

Cred ca acest concurs este unul dintre cele mai ușoare concursuri organizate de pana acum in comunitate cu șanse mai mult de egale pentru toți membri indiferent de statut.

 

@RafaHelper mulțumesc frumos pentru opinia ta. Cred totuși că am dreptul la opinie și eu și spun doar ce am observat pana acum, iar asta nu intra la falsitate asa cum ce spui tu nu se poate cataloga ca dreptate. 

Evident eu am argumentele mele, tu pe ale tale. 

@Alexandru13 cu plăcere! Diferența e că părerile mele sunt susținute cu argumente valide ce reies din regulament. In cazul tau, doar ai facut niște afirmații false sau ai agitat apele cum se mai zice. Nu imi plac persoanele de genul si nici nu sustin acest comportament. Te așteptam in comunitate cu conținut calitativ care sa ii ajute pe ceilalți membri. O zi faina!

@RafaHelper , mulțumesc pentru răspunsul acordat.

Cu toate acestea in calitatea ta de membru star, faci acuzații asupra altor membri. Este ca și cum ai spune, "soluția ta nu este buna, pentru ca eu am argumente mai solide și de a mea trebuie sa ții cont". Pentru ca eu asa înțeleg. 

Desigur, ai și tu o opinie, ești liber sa o exprimi, fără sa ma acuzi pe mine. 

Nu trebuie sa ma placi tu, pentru ca nu suntem prieteni și nici nu cred ca poți evalua comportamentul meu din spatele unui ecran. 

Clarificări: 

Cum adică nu limitează când trebuie sa ai marcate ca soluții 3 răspunsuri? Asta este o limita inferioară. Și am răspuns mai sus de ce unii primesc mai ușor răspunsuri marcate ca soluții. 

Da, am precizat puncte ... likes,  log ins, soluții date, sunt cuantificate prin numere (exemplu 42, 3 etc), acestea sunt la final un fel de puncte. Nu cu ele se "crește în scara ierarhică "? 

Nu sunt mare participat la concursuri, nici nu caut sa câștig ceva aici, doar cred ca sunt unele lucruri neclare. 

 

 

 

MCostel
Cunoscător

@Alexandru13 sa retras probabil când a văzut comentariile.🙂

Te rugam sa intervii daca ai ceva de adăugat.

@MCostel , nu m-am retras, am fost doar ocupat puțin. 

Acum citesc cine ce a scris. 

GreenArrow
Explorator entuziast

Oricum 90 % din postările de aici sunt pur și simplu răspunsuri copy/ paste de pe site, rar vezi cineva sa posteze cu cuvintele lui fără sa copieze direct de pe site-ul Orange. Dar na dacă asa e moda sa plagiem la greu, rar vezi ceva original în ziua de azi 

Nu am mai participat la un concurs de ani de zile, singura data când am participat am și câștigat, de la Vodafone un telefon sharp prin anul 2004-2005

Corect, daca unii ar da o căutare pe Google ar găsi 90% din răspunsurile necesare.

Oricum de la un moment dat întrebările se repeta la infinit.

Dar e mai frumos când ai o conversație. 🙂

GreenArrow
Explorator entuziast

Lumea e comoda și vrea sa i se ofere informația nu sa o caute ei.