anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

#ComunitateaOrange a împlinit 3 ani

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

La mulți ani, Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor membrilor Comunității!

 

Comunitatea Orange a împlinit 3 ani și suntem foarte bucuroși și mândri. Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aici și pentru că împreună am crescut Comunitatea. Sunteți minunați și suntem recunoscători că împărtășiți cu noi sfaturile și experiențele voastre, că ne oferiți constant feedback și în felul acesta ne ajutați să ne îmbunătățim.

Pentru noi #ComunitateaOrange înseamnă în primul rând membrii care fac parte din ea. Suntem împreună aproape 30.000 de membri și am adăugat peste 7.700 de topicuri. Avem 3.700 soluții și mai mult de 79.000 de răspunsuri și comentarii.

 

Și pentru a sărbători acest eveniment am pregătit un badge special. Este valabil aproape o lună de zile (de astăzi, 6 iunie, și până pe 30 iunie inclusiv) și îl veți primi la conectarea în contul din Comunitate.

 

Cu mult drag,

Echipa Comunității Orange

16 Răspunsuri 16

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
Mulțumim Mihaela pentru badge! ”LA MULȚI ANI!” Comunitate Orange, să reziști și să devii tot mai bună, un suport de nădejde pentru noi utilizatorii, cei care căutăm ajutor/informații pe drumul continuu al evoluției tehnologiei.

svetalex
Maestru
La mulți ani, dragi colegi din #ComunitateaOrange!

arsradu
#StarMember
La multi ani, si la mai mare! 🙂
Client Orange

Pololică
#StarMember
La multi ani inainte! Avem un loc unde putem discuta si oferi solutii (care sa ramana si pentru cei care se impiedica de de diverse probleme si gasesc mai usor solutia).

Razvan
#StarMember
Mulțumim pentru urări Mihaela. 🙂

delfinas
#StarMember
La multi ani, Comunitatea Orange!!! Suntem de la inceput impreuna si sper ca vom mai fi multi ani de acum inainte!!! La multi ani tuturor!!!

Ștefan03
Junior entuziast
La mulți ani #Comunitatea Orange!

Miha_Z
#StarMember
La multi ani Comunitatea Orange!

Noah
Explorator entuziast
Am badge . Și 25 de puncte . La multi ani tuturor .

Vio73
#StarMember
La mulți ani și să ne auzim cu bine și peste 50!

mihai_13
Maestru
La multi ani ! Comunitate - un copil care a implinit 3 ani intelept cat un bunic 🙂

Vrajitoarea
Cunoscător
La multi ani! 🙂

arsradu
#StarMember
Hello, Doar in caz ca e vreo posibila problema cu acele badge-uri, al meu nu pare sa fi ajuns. Cu toate ca m-am tot logat in ultimele zile. 🙂 M-am uitat si pe cont, si nu pare sa fie. Cum ziceam, nu e o problema. Dar am zis sa mentionez aici in caz ca e vreun bug pe undeva si afecteaza si alti clienti.
Client Orange

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@Radu: Este o carte interesantă (mi-am amintit-o citind postarea ta), scrisă de Johnson Spencer: ”Cine mi-a luat cașcavalul?” (în cazul tău.... tortul). Eu cred că deja a fost... împărțit. :)) Glumesc. Fii liniștit, ”cei din urmă vor fi.... sătui”. 😉