anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange offline/intalniri grupuri membri/locatii si alte info

Neaplicabil
Salutare,
vin catre voi cu o idee, excelenta, zic eu, pentru clientii Orange din comunitate, pasionati de tehnologie, dispozitive diverse si, desigur, interesati de reteaua si planurile Orange de dezvoltare.
As vrea ca aceasta comunitate sa ne ajute sa strangem membri de calitate, premium, pentru a putea chiar organiza intalniri offline in diverse regiuni intre noi, unde putem discuta, ne putem relaxa si, desigur, testa reteaua. 🙂
Ar fi si mai minunat daca am avea pe cineva din staff-ul Orange alaturi de noi, chiar daca nu s-ar putea offline, macar un chat sau o sesiune de apeluri video pe Skype, de exemplu.
Cred si sper cu tarie la o comunitate open-minded, digitala, plina de oameni frumosi si deschisi catre nou si care ne vor ajuta sa schimbam ceva, in bine. 🙂
Ce parere aveti?
31 Răspunsuri 31

FaraUnID
Campion certificat
Nu cred ca gasirea unei locatii este problema aici. Partea dificila este sa reusesti sa aduci in acelsi loc si in acelasi timp N persoane din diverse colturi de tara si asta in conditiile pe care le-am enumerat eu in mesajul anterior: familie, serviciu, probleme personale, viata privata, cheltuieli aferente acestei deplasari. Cred ca varianta cea mai plauzibila si mai usor de pus in practica ramane tot aceea cu manifestarile la care Orange este partener. Avem asigurata locatia cu toate facilitatile, avem evenimentul in sine cu partea de show / entertainment. Mai ramane ca in cadrul acelei locatii sa fie amenajat un spatiu destinat exclusiv membrilor comunitatii, un fel de zona VIP Comunitate Orange sau ceva de genul.

teacher_
#StarMember
Eu nu mă refeream la aceasta comunitate, ci la persoane care sunt in rețea, aleși random, din fiecare zonă... Daca sunt și din comunitate, cu atât mai bine.

FaraUnID
Campion certificat
Tocmai random-ul asta este problema, pentru ca nu dpv al prevederilor GDP trebuie sa detii acordul express al persoanei vizate pentru comunicari comerciale, premii, jocuri, concursuri, manifestari de marketing / PR, etc. Nu poti sa-l contactezi random pe X si sa-i spui ca a castigat dreptul de a patricipa la o actiune organizata de care companie prin care se doreste recompensare clientilor fideli. Strict legat de aceasta comunitate, cred ca numarul memebrilor activi si care acceseaza zilnic platforma se poate numara pe degete.

Miha_Z
#StarMember
De exemplu, ne-am putea intalni mai multi la anu cand are loc Neversea. 🙂

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Mai mulți, dar Comunitatea are peste 3000 de membri.

FaraUnID
Campion certificat
Si din ei 3000 cati sunt membri activi? Cel mai bun exemplu este dat chiar de catre acest topic. Cati membri si-au exprimat punctul de vedere si cati au fost de acord asupra unei posibile intanliri intre noi, membrii comunitatii ?!?!?

teacher_
#StarMember
Se pot organiza și alte feluri de conferințe, poate de tip webinar, sau prin video, sau știu eu...

Razvan
#StarMember
Experienta face to face e de neprețuit, acum discutăm pur teorie, mai greu de pus în practică.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Poate pe grupuri mai restrânse, dar nu la scară mare.

Anonim
Neaplicabil
De ce nu? Ar fi excelent să ne întâlnim și să ne cunoaștem față în față. Ideea nu e rea deloc dar din păcate cred că e mai dificil de realizat dar nu imposibil.

Ascary
Campion certificat
Vorbim vorbe. E greu sa aduni 30 de oameni la un loc, dar 3000?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
E clar că e ceva foarte dificil. Sigur, nu e nerealizabil, doar foarte greu.

Gianni
Cunoscător certificat
Ideia este bună dar cam greu de realizat mai ales la noi; poate pe viitor vom fi mai uniți oarecum; speranța moare ultima

Pololică
#StarMember

Resuscitez topicul (presupun ca in 2020-2021 nu a prea avut sens din motive de pandemie). Ulterior, ma gandesc ca topicul nu a mai fost de interes din motive de GDPR, dar cred ca putem face o "intoarcere ca la Ploiesti" in sensul ca am putea da pe topic un punct de intalnire (cum s-a mentionat, poate un Neversea, un Electric Castle) si, in functie de disponibilitati, se alege un punct de reper (poate inainte, poate dupa portile de acces).

Merg pe premisa ca, nelasand date personale, ci doar repere de puncte, datele personale nu sunt divulgate (si nici gestioante) aici in comunitate.

Stiu ca e oarecum tarziu, dar de vineri (15.09) o sa am o saptamana de concediu si o sa-l petrec la bulgari. Prima halta o sa fie la Nisipurile de Aur (vineri-duminica) si apoi o sa ma indrept spre Gabrovo (destul de aproape de Veliko Tarnovo). "Pelerinajul" nu este batut in cuie (nici acum nu am luat cazare, deoarece inca nu suntem [eu si sotia] cei mai decisi daca mergem spre Gabrovo prima data sau Nisipuri). Daca mai sunt interesati, poate se face o intalnire ad-hoc sau ceva recomandari (am fost la Capul Caliacra/Kaliakra si as mai merge inca o data).

PS: arunc un microb pe viitor. Poate se fac intalniri regionale si se trec impresiile aici (pe partea de poze decide fiecare ce posteaza sau daca se posteaza poze). Zic ca ar fi mai utile intrucat ar fi ciudat ca o parte sa se organizeze la Brasov (de exmplu) si cei din Iasi sau Timisoara sau Constanta sau Craiova sa nu faca si ei o strigare de catalog.

PS 2: din motive evidente, nu se asigura primul ajutor... Merg pe premisa ca intalnirile offline ale comunitatii sunt intalniri voite si "organizate" intre membri.

Nota informativa: atat in liceu, cat si in facultate, mai faceam mici "escapade" de o zi prin imprejurimi (fiind din Bucuresti, de obicei ne limitat la Brasov sau Constanta). Ulterior, mai mergeam cu colegii de munca (mai rar, ce-i drept) la o socializare pe baza de "ceai nemtesc" sau o semnare de condica pe la munte sau mare cu intoarcere in aceeasi zi.

Anonim
Neaplicabil

Chiar ar fi o idee buna