anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange offline/intalniri grupuri membri/locatii si alte info

Neaplicabil
Salutare,
vin catre voi cu o idee, excelenta, zic eu, pentru clientii Orange din comunitate, pasionati de tehnologie, dispozitive diverse si, desigur, interesati de reteaua si planurile Orange de dezvoltare.
As vrea ca aceasta comunitate sa ne ajute sa strangem membri de calitate, premium, pentru a putea chiar organiza intalniri offline in diverse regiuni intre noi, unde putem discuta, ne putem relaxa si, desigur, testa reteaua. 🙂
Ar fi si mai minunat daca am avea pe cineva din staff-ul Orange alaturi de noi, chiar daca nu s-ar putea offline, macar un chat sau o sesiune de apeluri video pe Skype, de exemplu.
Cred si sper cu tarie la o comunitate open-minded, digitala, plina de oameni frumosi si deschisi catre nou si care ne vor ajuta sa schimbam ceva, in bine. 🙂
Ce parere aveti?
31 Răspunsuri 31

Pololică
#StarMember

Salutare!

Arunc microbul pentru 2024, daca sunt ceva idei (ca si postarea de acum 4 luni, as merge pe repere zonale, tocmai ca suntem cam din toata tara). Desi mai sunt vreo 4 luni pana atunci, as intreba daca sunt recomandari pentru 1 Mai-Paste? As merge la un picnic undeva (evident, in functie si de vreme).

Fost Membru
Neaplicabil

Eu de exemplu sunt din Constanța, dacă mai sunt colegi din acest oraș putem organiza ceva 🙂