anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange este și pe rețele de socializare?

CristinaF
Junior

Bună!

Suntem și pe rețelele de socializare, noi, comunitatea orange?

Eu nu găsesc!

Sau nu mă descurc pe aici🤭

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Suntem doar aici, unde au loc dezbateri, unde se răspunde la întrebări, se rezolvă situații și există bunăvoință, înțelegere, dorința de a ajuta și de a fi ajutați, etc .

Doar aici suntem , nu și pe rețelele de socializare!

Am înțeles! Zi frumoasă!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

La fel! Te mai așteptăm în Comunitate.

FLo1
#StarMember

Spre deosebire de alți operatori din România care preferă mesageria aferentă rețelelor de socializare, Comunitatea Orange (un proiect susținut de Orange) este singura platformă unde clienții actuali, foști sau viitori pot discuta probleme despre tehnologie și au inclusiv concursuri dedicate lor. Aici toată lumea este invitată și liberă să abordeze orice subiect indiferent de experiența și cunoștințele tehnice pe care le are/sau nu. O zi cu spor. 🙂

Ilie49
Junior entuziast

Mulțumim. O #toamna minunată! 👍

delfinas
#StarMember

Comunitatea insasi e (ca) o retea de socializare. Mai interactiv de atat nu e cazul.

RafaHelper
#StarMember

Salut @CristinaF

Principiul unei comunități online nu are la baza conturi de social media pentru ca platforma unde este comunitatea este un fel de social media. Oameni se întâlnesc aici pentru a pune întrebări si schimba păreri. 

cmadeleinel
Explorator

Poate ar merge o aplicație pt comunitate, e un stil de viata deja. 😁

Abrashcu
Junior

Comunitatea Orange este locul unde:

• poți pune întrebări legate de problemele avute
  • poți discuta despre experiența ta cu privire la serviciile Orange și nu numai.
  • poti împărtăși informații care pot ajuta alti membri ai comunității
  • afli noutăți legate de serviciile și produsele Orange cât și alte tehnologii 
  • participi la concursuri Orange 

Însă Orange este prezent și pe principalele rețele de socializare unde poți vedea noutăți, tutoriale, reclame noi și evenimente.

Rețelele de socializare le găsești în josul paginii.

1000001712.jpg

Ilie49
Junior entuziast

Multumim pt detalii. O #toamna minunată! 👍

Ilie49
Junior entuziast

Orange e peste tot. Iar #Toamna e minunata! 👍😊

alterego
Cunoscător

Comunitatea este un fel de strămoș al rețelelor de socializare... forum pe românește...

Ilie49
Junior entuziast

Da, asa este, stim asta, încă de pe vremea când nu erau fb, insta, tk și alte alea. 😊👍 Iar #toamna se numără bobocii, ca să citam un clasic. 

Eu am gasit pe Facebook un grup Orange Romania https://www.facebook.com/groups/960140537665821