anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

15 ianuarie – Ziua Națională a Culturii Române

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Am mai vorbit aici despre ziua de 15 ianuarie, Ziua Culturii Române, aleasă în semn de omagiu pentru a onora ziua de naștere a poetului nostru național.

Mihai Eminescu spunea: „Cultura este cea mai bună și sigură avere a unui popor”.

Și pentru că vrem să sărbătorim și noi astăzi în Comunitate cultura și spiritul românesc, vă provocăm să ieșiți puțin din lumea Orange și a tehnologiei și să ne impărtășiți aici pasiunea voastră pentru lectură.

Recomandați-ne în rubrica de comentarii o carte care v-a plăcut mult, poate fi din orice sferă - poezie, beletristică, dezvoltare personlă, poate fi o carte polițistă sau SF, poate fi la fel de bine o carte despre parenting, benzi desenate sau chiar despre animale.

Toți cei care veți lăsa mai jos o recomandare de carte veți primi un badge special din partea noastră, ca semn de apreciere pentru că  ați adus povești și idei noi în Comunitate.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim ce lecturi vă inspiră.

DanielaH_0-1768458850987.png

17 Răspunsuri 17

Mulțumim! Îmi place mult genul, chiar dacă am trecut de varsta recomandată 😂

Din pacate, cred ca am reusit sa citesc doar 2 sau 3 din ele. M-a acaparat alt detectiv: Poirot.

Totusi, nu-i timpul pierdut😊.

Daaaa, Hercule Poirot și Miss Marple, o încântare! Mi-ai adus aminte și de seria San-Antonio, savurooooos.