la 06-01-2026 07:32 PM
Viața de zi cu zi ne provoacă la diverse emoții, diferite sentimente, fie acestea pozitive sau negative. Totuși, preponderent și lăsându-și amprenta temperamentul caracteristic fiecăruia dintre noi (cel puțin așa cred), o anumită STARE este definitorie și ne reprezintă pe fiecare.
În acest context, pentru că viața și trăirile fiecăruia nu se pot rezuma la o singură imagine și amintindu-mi inclusiv de acest subiect (topic) Luna Customer Experience continua cu provocarea “Emoji-ul care spune tot!” deschis de @DanielaH, vin cu o rugăminte simplă: Utilizând 4 (patru) emoticoane (emoji) STANDARD (nu mai multe), descrie-te membrilor Comunității Orange printr-un răspuns la acest subiect.
Indicii:
Emoji-urile care consider că mă caracterizează sunt: 🙂 🤗 🌞 😂 De ce? Regăsiți o detaliere mai jos.
Nu este obligatoriu de prezentat, dar în prinscreen-urile de mai jos regăsiți rezultatele celor două teste, ca o confirmare cu descrierea aferentă:
06-01-2026 09:27 PM - editat 06-01-2026 09:33 PM
😍🤔😮🙂
😍- Te îndrăgostești de idei, oameni, mâncare bună și probabil de viață… uneori toate în aceeași zi.
🤔- Gândești mult. Prea mult. Analizezi o glumă după ce ai râs la ea.
😮- „Stai… SERIOS?!” reacția ta standard când afli ceva nou sau când corpul tău face ceva neașteptat.
🙂- În final: calm, politicos, „e ok, ne descurcăm”, chiar dacă în cap e un mic talk-show.
la 06-01-2026 09:47 PM
Mulțumesc @Radutuby. Ai descris la ”persoana a II-a”. Să înțeleg că e despre ceva observat la cineva sau este despre tine văzut de cineva? Sau este ceva ce apreciezi personal / spre care tinzi?
la 07-01-2026 06:22 AM
Exact, așa sunt văzut de multe ori de colegi, prieteni sau cunoștințe, și nu spun că nu este adevărat. ☺️
la 07-01-2026 07:34 AM
Mulțumesc pentru clarificarea adusă. 🙂
la 07-01-2026 05:40 AM
🐬🏖️🌞😄
Delfinasului ii place la mare, la soare, cu fața zâmbitoare.
la 07-01-2026 10:01 AM
prea putin 4 emoticoane dar ...
😁 😋 😎 🤗 sper ca se intelege fara explicatii .
la 07-01-2026 11:45 AM
Da Mihai,știu. Dar nu era nici scopul de a face o înșirate de emoji, cu anumite stări prin care am trecut probabil cu toții. Era doar o evidențiere a celor care te definesc cu prioritate/ mai des. Mulțumesc pentru răspuns. 🙏🏻
la 08-01-2026 10:53 AM
Bună tuturor și la mulți ani! 🙂
Ce subiect interesant, @FLo1 , mulțumim mult! Pe principiul că un om este ceea ce-și aduce aminte despre sine însuși (cum spunea Nichita Stănescu), eu astăzi îmi aduc aminte că de obicei sunt cam așa:
😍 (reieșit din test și nu e greșit deloc) 🙌 🎈 🤔 (@Radutuby, e amuzant pentru că e adevărat. 😅)
la 08-01-2026 11:55 AM
Mulțumesc @AndreeaAC de răspuns. Să știi că și eu uneori sunt 🤔, pentru că îmi pare că uneori când râd prea mult așa 😂 (cum menționasem) pot să nu fiu luat în serios, deși nu chiar toată viața este o .... glumă / banc, nici măcar atunci când este despre tine.
la 08-01-2026 03:17 PM
Salutare si LMA!
Chiar ai facut o provocare, nu gluma. Cum era emisiunea lui Carol Malinescu: 150 de cuvinte despre cei ce nu cuvanta?
Dupa 🤣 (un ras molipsitor) 🤖 (muncesc) 🌲 (pentru o natura) ⛷ (care sa ma ajute sa fiu mai sanatos).
la 08-01-2026 03:57 PM
Hai că e haioasă alegerea făcută. Mă miră faptul că în natură nu ai ales și o ciorchină stoarsă de 🍇 care să te vitaminizeze la o sănătate maximă (Probabil este cauzată de limitarea la 4 emoji). Mulțumesc pentru răspuns. 🙂
la 08-01-2026 04:01 PM
Am zis sa leg viitoare olimpiada hibernala care incepe peste o luna... Plus ca sezonul 🍇 a cam trecut si mai e mult pana la urmatoarele vitamine.
la 09-01-2026 09:49 AM
😍🎾🎸🎭
la 09-01-2026 03:25 PM
Mulțumesc @DanielaH. Interesant, succint, frumos combinate și pot doar să îmi imaginez cât și cum se combină utilul cu plăcutul sau pasiunea cu dorința. 🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor