anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Crezi că te poți descrie în doar 4 (patru) emoji?

FLo1
#StarMember

Viața de zi cu zi ne provoacă la diverse emoții, diferite sentimente, fie acestea pozitive sau negative. Totuși, preponderent și lăsându-și amprenta temperamentul caracteristic fiecăruia dintre noi (cel puțin așa cred), o anumită STARE este definitorie și ne reprezintă pe fiecare.

În acest context, pentru că viața și trăirile fiecăruia nu se pot rezuma la o singură imagine și amintindu-mi inclusiv de acest subiect (topic)  Luna Customer Experience continua cu provocarea “Emoji-ul care spune tot!”  deschis de @DanielaH, vin cu o rugăminte simplă: Utilizând 4 (patru) emoticoane (emoji) STANDARD (nu mai multe), descrie-te membrilor Comunității Orange printr-un răspuns la acest subiect.

Indicii:

1. Vă rog să ne limităm doar la emoji-urile existente STANDARD, în interfața editorului disponibil în platforma Comunității Orange, adică să nu dezvoltăm mai mult decât ar fi necesar și să avem cu toții același set de ”emoji” pe care să-l utilizăm atunci când ne caracterizăm.
  2. Deși viața ne impune de multe ori să ne arătăm mai multe ”fețe”, vă rog să utilizați MAXIM 4 (patru) emoji prin care să caracterizați CINE sunteți, considerând mai ales din punct de vedere a ceea ce nu se ”vede” fizic. Încercați să alegeți acele emoji care considerați că vă definesc, nu cele care v-ar plăcea să vă definescă.
  3. Vreți o mână de ajutor? Fără a face vreo ”publicitate” anume, am găsit la o ”căutare” pe internet o platformă cu mai multe teste amuzante: https://quizpanda.com/
  4. Dar în contextul subiectului din acest thread, dacă nu știți ce să alegeți din multitudinea de emoji disponibile, vă recomand să aflați ”ce emoji sunteți”, sau puteți încerca (dacă nu știți deja) ”care este emoji-ul tău preferat”.

Emoji-urile care consider că mă caracterizează sunt:  🙂  🤗   🌞  😂 De ce? Regăsiți o detaliere mai jos.

Nu este obligatoriu de prezentat, dar în prinscreen-urile de mai jos regăsiți rezultatele celor două teste, ca o confirmare cu descrierea aferentă:    

FLo1_0-1767718463197.png

FLo1_1-1767718463212.png

18 Răspunsuri 18

Radutuby
Cunoscător certificat

😍🤔😮🙂

😍- Te îndrăgostești de idei, oameni, mâncare bună și probabil de viață… uneori toate în aceeași zi.
🤔- Gândești mult. Prea mult. Analizezi o glumă după ce ai râs la ea.
😮- „Stai… SERIOS?!” reacția ta standard când afli ceva nou sau când corpul tău face ceva neașteptat.
🙂- În final: calm, politicos, „e ok, ne descurcăm”, chiar dacă în cap e un mic talk-show.

Mulțumesc @Radutuby. Ai descris la ”persoana a II-a”. Să înțeleg că e despre ceva observat la cineva sau este despre tine văzut de cineva? Sau este ceva ce apreciezi personal / spre care tinzi?

Radutuby
Cunoscător certificat

Exact, așa sunt văzut de multe ori de colegi, prieteni sau cunoștințe, și nu spun că nu este adevărat. ☺️

Mulțumesc pentru clarificarea adusă. 🙂

delfinas
#StarMember

🐬🏖🌞😄

Delfinasului ii place la mare, la soare, cu fața zâmbitoare. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

mihai_13
Maestru

prea putin 4 emoticoane  dar ...

😁  😋  😎 🤗 sper ca se intelege fara explicatii .

Da Mihai,știu. Dar  nu era nici scopul de a face o înșirate de emoji, cu anumite stări prin care am trecut probabil cu toții. Era doar o evidențiere a celor care te definesc cu prioritate/ mai des. Mulțumesc pentru răspuns. 🙏🏻

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Bună tuturor și la mulți ani! 🙂

Ce subiect interesant, @FLo1 , mulțumim mult! Pe principiul că un om este ceea ce-și aduce aminte despre sine însuși (cum spunea Nichita Stănescu), eu astăzi îmi aduc aminte că de obicei sunt cam așa:

😍 (reieșit din test și nu e greșit deloc) 🙌 🎈 🤔 (@Radutuby, e amuzant pentru că e adevărat. 😅)

Mulțumesc @AndreeaAC  de răspuns. Să știi că și eu uneori sunt 🤔, pentru că îmi pare că uneori când râd prea mult așa 😂 (cum menționasem) pot să nu fiu luat în serios, deși nu chiar toată viața este o .... glumă / banc, nici măcar atunci când este despre tine.

Pololică
#StarMember

Salutare si LMA!

Chiar ai facut o provocare, nu gluma. Cum era emisiunea lui Carol Malinescu: 150 de cuvinte despre cei ce nu cuvanta?

Dupa 🤣 (un ras molipsitor) 🤖 (muncesc) 🌲 (pentru o natura)  (care sa ma ajute sa fiu mai sanatos).

Hai că e haioasă alegerea făcută. Mă miră faptul că în natură nu ai ales și o ciorchină stoarsă de 🍇 care să te vitaminizeze la o sănătate maximă (Probabil este cauzată de limitarea la 4 emoji). Mulțumesc pentru răspuns. 🙂

Am zis sa leg viitoare olimpiada hibernala care incepe peste o luna... Plus ca sezonul 🍇 a cam trecut si mai e mult pana la urmatoarele vitamine.

DanielaH
Moderator

😍🎾🎸🎭

Mulțumesc @DanielaH. Interesant, succint, frumos combinate și pot doar să îmi imaginez cât și cum se combină utilul cu plăcutul sau pasiunea cu dorința. 🙂