anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Formular feedback Comunitatea Orange - Septembrie 2024

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut tuturor!

Ne bucurăm să vă avem alături în Comunitatea Orange! Ca în fiecare an, vă invităm să ne împărtășiți părerile și ideile voastre printr-un formular de feedback. Vrem să aflăm ce apreciați la Comunitate, ce considerați că ar trebui îmbunătățit și ce vă motivează să faceți parte din ea. Completarea formularului durează doar 3-5 minute.

Perioadă disponibilitate formular: 2 - 30 septembrie 2024 (Edit 20.09: am prelungit termenul pana pe data de 30 septembrie).

Accesați formularul aici. 

Bonus: Toți participanții care ne lasă username-ul la finalul chestionarului vor primi un badge special 😊

Vă mulțumim anticipat pentru feedback!

MihaelaA_0-1725258405416.jpeg

30 Răspunsuri 30

Misudoru
Junior

Completat și eu! 

Cea mai bună acoperire națională doar la Orange!

user_17815964
Junior

Prezent și eu, am completat chestionarul 

Cristina_25
Începător

Bună! Îmi place aceasta comunitate deoarece oferă răspunsuri la micile probleme , sunt și concursuri interesante...

deea123
Junior entuziast

Am completat!! ❤️Va ador sunteți tari pe rețea 5G merge repede fata de 4G😅❤️ doar ca as vrea sa fie și la sulina nu numai la Tulcea 

DanStoica
Junior entuziast

Done !

Desi nu cred ca se va tine cont de ceea ce zicem noi pt ca nu e profitabil pt companie 😉🤔😢

ramscher
Explorator entuziast

„Comunitatea Orange" nu este for decizional. Nu cred că e bine să avem pretenții exagerate! Comunitatea ne ajută să ne rezolvăm problemele, dar nu poate să fie răspunzătoare în caz de nerealizare. Este părere personală! 

ChristianS
Junior entuziast

bifat sa conpletat feedback

BlackWolf
Maestru

Am completat si eu, sper sa fie de ajutor...

Andrei001
Junior entuziast

Am completat chestionarul!

Baftă în continuare!

Unwanted02
Junior entuziast

Voi completa și eu chestionarul!

Mulțumim!

ramscher
Explorator entuziast

Am răspuns cu mare plăcere! Cele bune! 

ramscher
Explorator entuziast

???? Ce ați vrut să spuneți? 

cristipadure
Începător

👍🏻 toate cele bune

Amalia_2
Începător

Sunt  client Orange multi ani dar sunt dezamăgită de ultima lună în care am fost purtata de la un operator la altul și fiecare avea varianta lui de răspuns dar fara soluționare.

Unwanted03
Junior entuziast

L-am completat, mulțumim frumos.