anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Câștig ceva la concursul din Comunitatea Orange?

RobytZa
Junior
Haideți să încercam să verificăm dacă chiar primim ceva din urma acestui concurs, nu trebuie decât să vedem dacă se confirmă sau se infirmă!
7 Răspunsuri 7

Zet_IT
Junior entuziast
Sigur ca da, ai dreptate, numai ca daca vrei sa te convingi ar trerbui sa si participi si tu si asa vei afla singur :"dacă se confirmă sau se infirmă!" Iti urez succes!

Jay
Campion certificat
Salut! Ai citit topicul despre concurs? Este pana pe 8 februarie.. cum ai vrea tu sa verifici, să-ți confirmi sau sa-ti infirmi acum, când încă este in desfășurare? Daca ai citit regulamentul, ai participat cu ceva? Ai îndeplinit vreuna dintre conditii, ca sa câștigi ceva la acest concurs?..

RafaHelper
#StarMember
#categoriaPartikip

Da, se cîștiga la concursurile online, eu am cîștigat nu la Orange, la țigări la bere.

Abonat
Explorator entuziast
La acest concurs este mai greu de câștigat pentru că sunt multe condiții de îndeplinit (este un concurs la care trebuie să mai și muncim :) - Abonează-te la Newsletter-ul Comunității și poate câștigi la tragerea la sorți. Știi cum se zice: norocul începătorului! (și așa apare scris la profilul tău, deci o șansă ai! :) - Cealaltă variantă este să te "specializezi" în serviciile Orange și ajuți și tu pe alții pe aici pe Comunitate (forum). Iar la următorul concurs, vei avea șanse mult mai mari de câștig decât acum!

Da vom urmări ce va fi

Ionela_3
Junior
dati-le o sansa celor care au aflat de la inceput de concurs, dandu-le like la comentariu si atunci aveti si raspunsul daca se castiga "pe bune"