anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Doar pe 10 mai telefonul tau vechi valorează 100 euro in orice magazin Orange

RafaHelper
#StarMember

RafaHelper_0-1683216539280.jpeg

Notează data de 10 mai pentru ca Orange sărbătorește 1 an de la lansarea campaniei "Re" (Recumpărare, Reciclare, Reparare, Recondiționare), iar tu poți primi un voucher de 100 euro pentru achiziția unui telefon nou 5G, daca aduci un telefon vechi si este evaluat de către angajatul Orange din magazin la minim 10 euro. Voucherul este valabil 90 zile de la data emiterii si este valabil in magazin din ce am înțeles dar nu am găsit informații daca voucherul este valabil si in magazinul online. @DanielaH@NickyS@GeorgianaD poate ne ajutați cu aceasta informație. Inca o întrebare ar fi daca acest voucher poate fi folosit doar la pachet cu un abonament nou, prelungire de abonament sau fără abonament. Multumesc!

 

1 Soluţie acceptată‚

GeorgianaD
Moderator

Salutare!

Oferta aniversară Buy-Back este valabilă doar în data de 10 mai 2023. Voucherul de 100 de euro oferit pentru fiecare telefon vechi adus la Buy-Back în magazinele Orange poate fi folosit pentru achiziționarea unui telefon 5G, în maxim 90 de zile de la emitere. Este important ca telefonul vechi să fie funcțional și evaluat la minimum 10 euro, pentru Buy-Back și 5G. Nu se poate cumula valoarea mai multor vouchere de Buy-Back pentru achiziția aceluiași telefon.

Din câte observ, condițiile se păstrează.

Spor la reciclat!

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

Razvan
#StarMember

Voucherul poate fi folosit atât în magazinul fizic cat și în online, acu posibil doar cu abonament nou/prelungire abonament existent.

L. E. Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-oferta-buy-back-national-11528

Da, astea ar fi condițiile pentru buy-back normal dar pentru data de 10 mai vorbim de un flash buy-back sau special buy-back, nu sunt sigur 100% daca se aplica aceleași condiții.

Alindrumen
Junior entuziast

Cat se poate de FALS...voucherul nu se poate folosi in termen de 90 zile..și doar in magazinul Orange unde lași telefonul..dar tare sunt curios cati se încadrează...aaa..verificat la 2 Orange shop..Tg Jiu..neapărat telefonul sa fie vechi și 4g...abuz și ilegalitate... sesizare ANPC direct!!! Condiții impuse ilegal în urma prezentei în shop...in mod ilegal..reclama mincinoasa...la maxim..am toate telefoanele perfect funcționale și vechi de 2-5-7 ani.. smartphone TOATE CU DISPLAY..nici măcar 1 nu e bun...mizerie de rețea și tâmpenie de campanie ilegală!! De râs...rușine ORANGE...să vă fie rușine !!

Sa vedem ANPC ce părere are...abia aștept...😡😂😂😡🤬🤬

@Alindrumen in Targu Jiu nu exista magazine Orange Shop ci doar magazine Orange Store. Campania este valabila in toate magazine Orange indiferent de tipul acestora. Voucherul este valabil 90 de zile așa cum este menționat si in pagina campaniei: https://www.orange.ro/servicii/buy-back/ si poate fi folosit in orice magazin fizic(nu doar in cel emitent) cat si online.

Condițiile pentru telefon predat le regăsești mai jos sau in regulament: https://www.orange.ro/pdf-102019/servicii/buy-back/termeni_si_conditii.9a52e89cd3c052ef71e457f05bc89...

In cadrul acestui Serviciu, sunt eligibile numai telefoanele mobile GSM care indeplinesc conditiile prezentului regulament. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude unele modele de telefoane din lista. Obtinerea unei estimari se poate face direct prin prezentarea Participantului cu telefonul in orice magazin Orange. Odata accesata aplicatia de estimare, Participantul va fi rugat sa introduca marca telefonului, modelul acestuia si sa bifeze casutele corespunzatoare starii telefonului sau. Condițiile de eligibilitate ale telefoanelor sunt:

  • tastatura completa si functionala
  • baterie inclusa
  • ecran functional(se accepta un telefon ce are sticla de acoperă ecranul sparta daca si numai daca ecranul este in continuare functional iar informațiile afișate pe ecran sunt clare. )
  • telefonul pornește si se oprește.

Din păcate in magazin ai nimerit un consultant care nu stie regulamentul programului dar nici tu nu il știai pentru ca nu te-ai documentat in prealabil. Evident ca cei din magazin își doresc ca tu sa folosești voucherul la ei in magazin dar exista si alte opțiuni așa cum sunt descrise pe site.

Poti atașa o poza cu telefoanele refuzate si sa ne spui marca si modelul acestora?

Iți readuc aminte ca nu toate telefoanele sunt acceptate in program.

Din păcate sesizarea la ANPC nu cred ca va fi valabila pentru ca nu ai depus initial o sesizare la Orange. Oricum te așteptam cu noutăți atunci cand vei primi un răspuns din partea acestora. 😊

Îți mulțumesc din suflet pt clarificări..ai dreptate.orange știre..nu shop..

Îți mulțumesc pt condițiile prezentate și fie telefoanele...mâine o să fac sesizarea la Orange iar după rapsuns mai fac una la ANPC..este chiar inadmisibil ce se întâmplă..să mă oblige sa folosc voucherul in magazin acolo...când eu doresc sa portez toate numerele mele la Orange...etc..

Mâine o să pun poze la telefoanele ce doresc sa le las pt voucher...dar nu știu ce relevanta are când ele sunt perfect FUNCTIONALE, doar unul display crăpat dar repet merge perfect...realme 6s luat din. Romania cu factura tot...

Bun mai avem așa...Huawei p9 dual sim..flagship acum câțiva ani

Alcatel 1 luat acum câteva luni nou 350 lei

Plus o colecție de telefoane smartphone marca sharp..vechi de cel puțin 5 ani dar CA NOI...impecabile...perfect funcționale...

931sh 1 bucata

402sh 1 bucata

303sh 2 bucăți

SH04G 1 bucata

Sh01f 1 bucata...repet NOI SMARTPHONE CU DISPLAY

Și câte e vrăjeală cu neapărat să fie 4g?? E că sunt toate 4g și nu mi-a acceptat nici realme 6s... De celelalte ce sa mai zic??

Ieri am făcut la ANPC...am explicat situația din store...ce mi-au spus cele 2 doamne...nu trebuie să aștept răspuns...eu am făcut strict pt reclama mincinoasa și încălcării adre drepturilor consumatorilor..daca se rezolva ceva bine daca nu ..tot bine...eu tot voi sesiza neregulile și după rapsunsul celor de la Orange...să fie luate măsuri!!

Mulțumesc din suflet pt clarificările de mai sus..chiar așteptam niste detalii concrete sa pot face azi sesizarea Nr 2 la ANPC cum trebuie!!

Multa stima și mulțumesc încă o dată!!

 

Din păcate am nimerit in 3 magazine in care nu știau nimic..praf..oricum e bătaie de joc...duc telefoane de peste 1500 euro și ele nu sunt evaluate la un amarat de 10 euro...mai multe șanse as avea cu telefoane cu taste..dar stai că mai e o condiție..NEAPARAT trebuie sa fie 4g...mare țeapa cu promoția asta!! Reciclare marca Orange!!!🤮🤮🤮🤮

@Alindrumen de ce ai mers mai devreme in magazin? Doar astazi e disponibila campania cu 100 euro.

@RafaHelper: Pentru un episod din ”Surprize... surprize: LIVE”. CTC-ul bată-l vina....  

Am fost să întreb..dar în 1 ora merg iar ..și le prezint răspunsul tău..eu vreau voucherul să îl folosesc online..adică să se emită pe email cumva nu știu .să îl folosesc la reprezentantul dedicat unde am oferta specială..o sa merg in max 1-2 ore din nou mulțumesc 

@Alindrumen nu cred ca poate fi folosit la un reprezentant dedicat acest voucher. In regulament scrie magazine sau magazin online. Voucherul ar trebui sa se emita asa cum scrie in regulament si nu se trimite pe mail. 

Cum se emite voucherul?? De ce nu îl pot folosi la prelungire sau portare prin reprezentant Orange?? Iar o ciudățenie ..ilegala zic eu..

Alindrumen
Junior entuziast

Adică în sensul că voucherul se poate folosi DOAR in Orange shop unde lași telefonul...și atunci pe loc trebuie orleungit sau portat...nu poți prin reprezentant dedicat...mai în spate se zicea că se emit nominal pe nume..așa mă gândeam și eu..că îmi dă o hârtie cu coduri voucher...iar eu puteam online sau reprezentant dedicat sa prelungesc sau sa portez...NU SE POATE!!!

Verificat azi in 2 shop Tg Jiu Gorj...ANPC PE EI!! SUCCES ORANGE..dar eu reclam aceste nereguli!!

Razvan
#StarMember

De ce nu ar aplica aceleași condiții? Care ar fi motivul? 

GeorgianaD
Moderator

Salutare!

Oferta aniversară Buy-Back este valabilă doar în data de 10 mai 2023. Voucherul de 100 de euro oferit pentru fiecare telefon vechi adus la Buy-Back în magazinele Orange poate fi folosit pentru achiziționarea unui telefon 5G, în maxim 90 de zile de la emitere. Este important ca telefonul vechi să fie funcțional și evaluat la minimum 10 euro, pentru Buy-Back și 5G. Nu se poate cumula valoarea mai multor vouchere de Buy-Back pentru achiziția aceluiași telefon.

Din câte observ, condițiile se păstrează.

Spor la reciclat!