Bog...nu da nimeni nicio ciorba pentru activitate in comunitate. Activitatea mea e in totalitate benevola, si are un singur scop: de a ajuta alti oameni, si de a invata lucruri noi de la cei care au mai multe cunostinte decat mine.
Personal nu m-a interesat cat a dat Orange pe niciunul dintre premii. Si nu mi-a influentat in niciun fel decizia de a participa sau nu la concursul asta.
De ce ar face-o? Daca aveam un ceas care stiu ca nu facea mai mult de 100 de lei evaluat la 1000 de euro crezi ca ma incalzea mai mult? De ce? Sa pot sa ma laud dupa aia in fata prietenilor ca am castigat un ceas de 1000 de euro de la Orange? Hai sa fim seriosi. :))
E irelevant cu cat a luat Orange premiile alea, sau la cat le evalueaza. Tu oricum nu le cumperi efectiv de la ei. Si nu vad de ce ti-ar afecta in vreun fel sau altul decizia in defavoarea altui produs. Dar, binenteles, asta e doar parerea mea.
De asemenea, am si zis ca partea in care iti doresti sa fii corect informat mi se pare corecta, si da, pe partea astea, consider ca trebuie sa avem o explicatie. Posibil sa fie pur si simplu o eroare in regulament. Se va corecta. Dar, de la a cere informatii corecte, pana la a cere despagubiri pentru un produs pe care l-ai primit gratuit, mi se pare ca distanta este foarte mare.
Imi cer scuze daca parerea mea te-a suparat in vreun fel. Eu consider ca diferenta de opinie aduce progres, cu conditia sa fie inteleasa ca atare. Daca pe tine te-a suparat, imi cer scuze. Si te asigur ca nu ala era scopul meu.
Client Orange