anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Smartphone Tester

bqdavn
Începător

  Salutare,

 

Are cineva idee cand se va desfasura urmatoarea campanie #orangesmartphonetester si care sunt conditiile reale de participare? 

 

  Multumesc,

 

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut, @bqdavn! Bun venit în Comunitate!

Vom întreba colegii dacă și când va avea loc o noua campanie și vom reveni cu un răspuns.

Salut,

Iti multumim pentru interesul acordat!  Ne-am interesat la colegii nostri si, din pacate, in viitorul apropiat nu avem planificata o alta Campanie Smart Tester.  Iti recomandam sa urmaresti aici https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii pagina noastra pentru noutati.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am participat la o astfel de campania în 2019 și știu că trebuie să fii abonat și să te înscrii în campanie când primești notificare pe email sau vezi că i se face publicitate. Apoi, dintre toți cei care se înscriu, trebuie să ai norocul să fii extras în cadrul unei trageri la sorți, în urma căreia vei fi contactat telefonic pentru confirmare. Ți se va înmâna telefonul într-un Orange Shop prin intermediul unui proces verbal de predare, iar ulterior ai dreptul de a testa telefonul timp de 2 săptămâni și apoi să faci un review complet despre acesta, care trebuie publicat pe site-ul Orange, în dreptul telefonului respectiv. Se va preda ulterior dispozitivul tot la același Orange Shop de unde a fost luat, tot pe baza unui proces verbal de primire.

Ulterior se va face o nouă tragere la sorți, în urma careia, unii participanți pot rămâne în posesia telefonului pe care l-au avut în teste.

Cel puțin așa îmi amintesc eu că a decurs ( în mare) experiența în cadrul acestui program, unde am testat Huawei P 30 pro și mi-am schimbat radical părerea despre unele modele de telefoane.

Sper că ți-am fost de ajutor și ți-ai făcut o părere!

Baftă!