anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiunea cadou 6 euro 28 zile vine cu internet național nelimitat

alterego
Cunoscător

Bună dimineața tuturor,

cei care mă urmăresc știu că deși n-am mâncat ce trebuie când eram mic am intrat într-un matrix al norocului că-mi pica la Bonus Pocus opțiunea cadou 6 euro 12 luni de la primul joc.

Aceasta se întâmpla în ediția precedentă, că în cea curentă am câștigat ca toată lumea 900 minute/90 zile și 90GB/90 de zile până azi când mi-a picat opțiunea cadou 6 euro 28 zile.

Și cum am epuizat și internetul din opțiunea 6 euro 12 luni, care se reactivează în ajun de Crăciun, dar și cei 90GB/90 de zile, am activat opțiunea proaspăt câștigată.

Și nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit că am primit 6GB + 60GB + internet național nelimitat.

Așadar, dacă aveți o astfel de opțiune câștigată și o țineți la sertar să dospească, vedeți că vă puteți bucura de ea până nu expiră internetul nelimitat.

O zi faină să aveți cu toții.

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Pololic_0-1733390866201.png

Datele principale ale ofertei curente.

@Pololică să știi că e prima dată când se întâmplă aceasta, am mai activat opțiuni cadou când era oferta curentă cu internet național nelimitat și nu am primit decât 60GB+6GB... nici măcar cei 100GB care apăreau la oferta curentă...

Nu am urmarit sa vad de cand este activa cu internet nelimitat (inca nu am "reusit" sa depasesc 10GB pe luna), dar probabil ca de la data respectiva nelimitatul este "standard" al optiunii, nu un bonus conditionat de ceva anume (cum ar fi bonus de reincarcarea prin aplicatie, nu prin cod de reincarcare sau din magazin).

Emedex
Junior entuziast

În momentul în care ai activat opțiunea de 6 euro 28 de zile nu ai pierdut-o pe cea de un an?

@Emedex din fericire nu s-a pierdut nimic