anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

O sa mai apara o alta promotie/ bonus de internet?

AndreiNix
Junior
Sunt curios cand si daca o sa mai avem acces la internet cum a fost promotia de 100 GB? Sunt la abonament si netul nu este suficient asa ca fara un astfel de bonus nu este deloc avantajos.
17 Răspunsuri 17

Anonim
Neaplicabil
Solutia ar fi sa treci la un abonament cu trafic nelimitat. Cel mai bine asa.

AndreiNix
Junior
E prea scump, si peste tot sunt bonusuri cu mult net 30gb 50gb si aici au tot fost. Mi se pare stupid sa platesc pentru nelimitat

teacher_
#StarMember
Salut! Uite o opțiune viabilă, cu bani relativ putini. Eu primesc in medie cam 1 GB lunar... https://www.orange.ro/fotbal/

AndreiNix
Junior
1gb? Daca castiga echipa mea.. e prea mult vai ce fac cu atata net. Fata de 100 gb.. Eu vreau foar sa stiu daca o sa mai apara alte bonusuri mari de genul ce sa fac cu 100 mb:)) descarc o poza

Firefly
Cunoscător
Sincer raspunsul la aceasta întrebare nu cred ca o are nimeni, probabil ca vor mai fi astfel de bonusuri dar nu te baza pe asta, poate fii o perioada destul de lunga in care sa nu fie nimic de genul.

Jay
Campion certificat
@AndreiNix, anul trecut au tot fost prelungite promoțiile, sau, au apărut altele noi.... Nu cred sa fie promoția asta o excepție, insa, numai un reprezentant Orange iti poate răspunde exact.. Mai sunt câteva zile și vom afla toti..

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu cred că vor fi promoții în continuare, pentru că altfel clienții prepay vor migra către alții care oferă mai mult, dacă nu vor avea în continuare bonusuri consistente, mai ales că acești clienți nu sunt condiționați de vreun contract.

AndreiNix
Junior
@Jay pai de asta am intrebat aici, cu speranta ca o sa imi raspunda un reprezentant. Cum adica mai sunt cateva zile si vom afla? Multumesc oricum

FaraUnID
Campion certificat
Urmeaza perioada de "crima si pedeapsa" pentru orice barbat: Valentine Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie. Cel mai probabil reteaua numarul 1 va derula, iarasi, campanii de tipul "Felicitati! Ai primit bonus un 1GB de internet national valabil 7 zile." , asa cum este in actuala campanie pentru prepay.

Jay
Campion certificat
@AndreiNix, mai sunt câteva zile, in sensul ca, pe 31, expira promotia si ne va răspunde un reprezentant zilele acestea, daca se prelungește si pana la ce data.. @FărăUnId, in cele aproximativ 20 de minute, cumulate, cat m-am jucat eu, a apărut de multe ori si net nelimitat pentru o luna.. daca la campania aia te referi.. ☺ Apropo de 14 februarie, in anii trecuți, a fost campania cu trimiterea ritmului inimii pentru a câștiga net..

AndreiNix
Junior
Mi se si termina abonamentul luna aceasta. Sper sa primesc un raspuns

Neaplicabil
@AndreiNix urmează MyHeartBeats https://bit.ly/MyHeartBeatsOrange, anul trecut s-a derulat în perioada 4 februarie - 16 martie 2020. În funcțiile de bătăile inimii bonusul putea ajunge la 200 GB trafic de internet prin intermediul secțiunii My Heartbeats din aplicația My Orange.

AndreiNix
Junior
Multumesc frumos alterego.

AndreiNix
Junior
Este sigur ca o sa urmeze aceasta promotie? Si minim cat net o sa fie? Cum functioneaza a vad ca nu stie nicaieri nimic