anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Revendicare Piniata Party

Christian3
Junior

Am strâns 500 de puncte și am luat premiul 50GB internet bonus,am selectat numărul de telefon,am primit mesaj și tot nu am internet. Nu merg datele deloc...

15 Răspunsuri 15

Christian3
Junior

Vreau să spun că sunt pe abonament,dar am folosit tot internetul pe un update de Software și dățile trecute câmd luam 20gb bonus nu era nicio probleme,mergea...

Posibil sa se fi activat serviciul cost control și sa blocat accesul la date mobile pentru a nu face costuri suplimentare. Dacă bonusul sa alocat in cont și nu îl poți folosi, atunci contactează serviciul clienți.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ești utilizator prepay sau utilizator de abonament?

Utilizatorii prepay pot folosi bonusul doar împreună.cu o optiune de minim 5 euro credit activa, iar in roaming cu o optiune de minimum 12 euro credit in limita politicii de utilizare rezonabila a datelor in roaming.

Christian3
Junior

Sunt utilizator de abonament.

FLo1
#StarMember

Încearcă un restart sau cel puțin o reconectare la rețea (trecere prin mod avion). Posibil să fie nevoie de o reactualizare a resurselor de pe contul abonamentului utilizat. Te așteptăm să revii cu vești bune. 

DanielaH
Moderator

@Christian3, s-a rezolvat situația?

Nu s-a rezolvat situația! Rezolvați aplicația...

Trimite-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat. Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

Mulțumesc pentru ajutor! Cum trimit nr. de telefon în privat?

Click pe profilul meu și apoi "Trimite un mesaj", dreapta sus.

DanielaH_0-1764143692712.png

Rezolvați eroarea,nu știu...

Acum da,mulțumesc pentru ajutor!

Deci funcționeaza acum? Este totul în regulă?

Da,funcționează,mulțumesc!