anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Y6P la 1 euro / luna impreuna cu abonamentul Fun 10

FaraUnID
Campion certificat

Am primit astazi urmatorul mesaj:

"Bucura-te de telefoane in rate cu preturi avantajoase! Treci la abonamentul Fun 10 si ai telefonul Huawei Y6P cu doar 1 euro/luna si 40 GB de net inclus. Vino in magazine pana la 28.02. Afla detalii despre modificarea preferintelor de prelucrare a datelor personale pe http://www.orange.ro/gdpr";

 

1. Abonamentul FUN 10

  • internet nationa necontorizat in retele de social media si chat;
  • 20 GB internet + 20 GB bonus din care 5.60 GB limita în roaming SEE;
  • nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE;
  • 300 minute internaţionale;
  • Orange TV Go acces la 32 canale TV;
  • Orange Cloud 25 GB spațiu de stocare;
  • Orange Antivirus cu licență pentru Android, susținut de Bitdefender;

 

2. In mare despre modelul Huawei Y6P.....

Modelul Y6P este la limita între entry-level și un mid-range obișnuit echipat cu:

  • procesor Mediatek MT6762R Helio P22 (12 nm) Octa-core (4x2.0 GHz Cortex-A53 & 4x1.5 GHz Cortex-A53);
  • ecran IPS LCD de 6,3” pe format 20:9;
  • rezolutie 720 x 1600 pixels cu o densitate de cca 278 ppi;
  • procesor grafic PowerVR GE8320;
  • sistem cu 3 camere: 13 MP f/1.8 wide + 5 MP f/2.2 ultra-wide și 2 MP f/2.4 depth dotate cu AI;
  • camera secundara 8 MP, f/2.0, (wide)
  • video 1080p@30fps;
  • memorie 32GB / 3GB RAM, 64GB / 3GB RAM sau 64GB / 4GB RAM;
  • microSDXC
  • senzor amprenta, accelerometru, proximitate;
  • 3.5mm jack;
  • HUAWEI Histen;
  • radio FM;
  • acumulator 5.000 mAh care permite utilizarea în mod „power bank";
  • Android 10 cu EMUI 10.1;

 

Telefonul vine cu Huawei Mobile Services și magazinul App Gallery, FARA GOOGLE.

 

Nu stiu daca este o oferta generala sau daca acel mesaj a fost trimis unui anumit esantion de utilizatori prepay, dar pe mine unul nu ma da pe spate oferta. Am postat aici poate cineva gaseste utila informatia.

 

In principiu telefonul este ok pentru un senior sau pentru un utilizator care nu depinde foarte mult de serviciile Google si care dispune de un buget limitat.

15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
Nu m-a atras niciodata modelul asta.. poate sa fie si gratis.. Mai ales ca deja m-am obisnuit cu memorie multa. Astept un sms pentru un model mai recent.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca este evident faptul ca modelul Huawei Y6P este destinat unui anumit tip de consumator, ca si gama din care face parte "entry" spre "mid-range".

Jay
Campion certificat
Pentru al doilea numar pe care-l folosesc, nu am pretenții prea mari la dispozitivul folosit, dar, da, se pare că mai mari decât modelul asta.. Daca as opta pentru Huawei ar fi un model mai avansat.. Într-adevăr, sunt modele pe care le percep din gama entry spre entry.. Si, cu siguranță, pentru gama lui nu as face un abonament de 10 €.

Ioan_Marian
Junior entuziast
Avand in vedere ca dai pe tel. doar 24 euro in cei doi ani de abonament, e destul de rentabil pe langa acel Fun 10 dar fara google, multa bataie de cap. Am achizitionat pt. tatal meu un p40 lite si pot spune ca e super ok telefonul, din toate punctele de vedere "DAR", lipsa serviciilor google se simte, youtube din browser are multe limitari, aplicatiile bancare nu prea sunt, aplicatii mai uzuale, maps, uber, comanda mancare etc ...In concluzie, telefonul merita daca reusesti cumva sa ii bagi serviciile google, sunt multe metode pe net, dar nu stiu cat de sigure sunt..

Vio73
#StarMember
Problema este că, fără serviciile google, s-ar putea să ai probleme chiar cu unele aplicații Orange. Am observat că sunt destui care nu pot utiliza My Orange ( de exemplu). În rest, cred că ar fi destul de ok oferta respectivă!

Ioan_Marian
Junior entuziast
@Vio73, Despre asta vorbesc, cam tot ce tine de conturi si abonamente trebue administrate din browser, nu prea sunt aplicatii native inca...

Razvan
#StarMember
@ioan Marian, instalează YouTube vanced și scapi de navigare prin browser. @faraunid, clienții speciali primesc oferte speciale din partea rețelei.

Ioan_Marian
Junior entuziast
@Razvan, o sa incerc 🙂

Vio73
#StarMember
Adică poți instala și aplicațiile dorite?

FaraUnID
Campion certificat
In cazul Huawei + HMS exista surse alternative pentru a descarca unele aplicatii care nu se regasc in AppGallery: - Apkpure, magazin alternativ de aplicatii, de unde poti descarca aplicatiile care nu se regasesc in AppGallery; - MoreApps - un fel de magazin de aplicatii intr-un magazin de aplicatii. Acest MoreApps contine o baza de date catre multiple alte aplicații populare care pot fi descarcate din surse sigure; - Petal Search, motor de cautare, care te ajuta sa gasesti unele aplicatii care nu se regasesc in AppGallery; Aplicatiile care necesita certificare Google nu vor functiona pe telefoanele Huawei fara GMS.

mihai_13
Maestru
Este exact oferta pentru colegul care dorea telefon gratis(aproape gratis) si de la ce firma putea sa fie decat de la Huawei care vrea sa compenseze lipsa googleplay oferind modele ieftine retelelor de telefonie care si ele la randul lor le combina cu un abonament pentru un utilizator fara pretentii poate fii o oferta buna (not for me:) ) Aveti grija de unde va procurati aplicatiile (apk) sa nu luati si "niscavai" adware sau virusi ( pentru cine vrea ceva apk-uri "curate" alternativa pe care o recomand ar fi XDA -sunt verificate in prealabil de "baieti" 🙂 ) ps; si sa nu uitam nici de softpedia https://mobile.softpedia.com/apk/

Razvan
#StarMember
APK pure este ok, cand vine vorba de descarcat aplicatii compatibile. Eu am folosit si aptoide, dar multi ca nu ar fi in regula, insa eu am fost multumit.

Iulian_16
Junior entuziast
Pentru telefoane Huawei care nu au aplicatii google si doriti aplicatii bancare sau orice allicatie descarcati pe telefon Amazon app, sunt acolo toate aplicatiile necesare.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos! Chiar nu știam acest detaliu.