anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot să mai sparg pinate cum spărgeam acum 2 ani în urmă?

De ce nu pot să mai sparg pinate cum spărgeam acum 2 ani în urmă cu acest număr de telefon? De ce nu pot cîștiga nimic pentru că nu se adună puncte la pinate prea puține? Acum doar 2 pinate la săptămână, acum doi ani spărgeam pinate în fiecare zi cîte 2-3! Acum! Nu pot cîștiga nimic! Nu-mi trebuie ce se dă pentru prea puține puncte pe pinate sparte! 

6 Răspunsuri 6

mihai_13
Maestru

fiind- ca regulile sunt schimbate ! .... platesti facturi... incarci de pe contul tau cartele pre-pay etc etc ...

nici mie nu-mi place si m-am lasat de "jocuri"( probabil sunt prea batran eu 🙂  )

FLo1
#StarMember

@Daniel_Constant: Pentru Pinata Party, ai aici la cap.4.2 toate acțiunile cu frecvența aferentă pentru care se primesc puncte. Este valabil pentru toți participanții. Ce fel de acțiuni făceai mai des înainte și acum nu le mai regăsești cu aceiași frecvență?

Ok! Am înțeles! Primesc mesaj de Orange că pot cîștiga nu știu ce!dacă spargi pinate și se adună puncte!mă gândeam că e ceva care nu mă lasă să adun puncte.În fine!Ce mai contează! Baftă!

delfinas
#StarMember

Dacă plătești un abonament și încarci o cartelă pe lună, plus pinatele pt vizionat factura, detalii convorbiri etc, faci puncte destule cat să depășești 1000 de puncte necesare pt a intra in tragerea la sorți pt premiile fizice consistente. Da, numai sunt cele săptămânale, din cauza cărora ieșea mereu scandal. Acum e mai multa liniște. 🙂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pentru că acum s-au schimbat regulile și se oferă mult mai puține pinate. Înainte luăm pinate la fiecare interogare a cronosului, acum e valabil doar o singură dată pe săptămână, de exemplu. Și toate s-au cam redus! Dar dacă plătesti facturile și încarci prepay ieși binișor și acum.

Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Daniel,

Dupa cum ti-au spus si colegii, campania Pinata Party a primit niste modificari. In functie de perspectiva fiecaruia, ele pot fi interpretate ca bune sau...mai putin bune. Ca si numar de pinate, in functiile de actiunile facute, eu unul n-am observat vreo modificare...dar se poate sa-mi fi scapat mie. In continuare, incarcarile (maxim 3 pe fiecare tip de reincarcare) sau plata facturillor iti aduc cele mai multe puncte si cele mai multe pinate.

S-a schimbat un pic functionalitatea jocului, in schimb. Lasand mare parte dintre sansele de castig pe seama tragerii la sorti de la final. Ca si puncte, nu trebuie decat sa atingi pragul de 1000 de puncte pentru a fi eligibil. Deci, cumva e mai relaxat totul. E mai mult o joaca si mai putin o competitie. Si banuiesc ca asta a fost si dorinta organizatorilor.

Pentru regulamentul editiei curente a Pinatei (31 Ianuarie - 27 Aprilie), poti sa dai un click aici.

Client Orange