anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu Orange premiile sunt reale 100%

Virgil1
Explorator

Am plăcerea sa va spun ca sunt câștigătorul unui telefon Samsung, cât și a unui premiul de 6 euro timo de un an.Recomand cu plăcere să vă înscrieți la.orice concurs.Premiile reale 100%.Succes tuturor 

25 Răspunsuri 25

MCostel
Explorator

Felicitări!

Orange este printre puținii furnizori care oferă astfel de premii.

Mulțumim că ai dorit să împărtășești aceste informații cu noi.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Felicitări și să te bucuri de gadget-ul câștigat!

Da, premiile sunt pe bune! 

FLo1
#StarMember

Felicitări @Virgil1 . Însă pentru ca mesajul tău să beneficieze de "credibilitate", este necesar să completezi textul cu unele foto (o imagine cât 1000 de cuvinte) și cu unele linkuri referitoare la concursul Orange. Dacă te-a avut participant doar pe tine, atunci nu a fost concurs. Dacă au fost cel puțin doi participanți atunci e public. 🙂

Te așteptăm cu detalii. O seară plăcută. 

Nu e obligat nimeni sa posteze dovezi ca doar nu suntem la tribunal, cine vrea sa îl creadă bine cine nu, asta e 🤣.

 

Screenshot_20240508_211530_Gallery.jpg

@Virgil1: Un topic de calitate este apreciat prin conținut, nu prin ignoranță. Pentru că, deși va fi accesat, va fi închis cu dezamăgire.  Este asemeni titlurilor de articole "made by google", în care textul din titlurile afișate ajunge să fie mai lung decât articolul, iar singurele foto regăsite sunt de la unele reclame nedorite dar agasante.

Așadar ești singurul decident despre cum va arăta oglinda topicului tău. BTW: Mulțumim pentru mesajul primit și afișat aici. Succes și la alte viitoare concursuri. 

MCostel
Explorator

Bănuiesc că te referi la Samsung A25 5G

Razvan
#StarMember

Felicitări! Da, confirm că la Orange concursurile sunt reale, de a lungul timpului am câștigat premii consistente, cel mai mult mi-a plăcut excursia cu elicopterul la mare, rămâne o experiență unică în viață, momentan. 

de 10 ani particip la concursurile orange si nu am castigat nimic si nici nu am vazut pe undeva anuntati castigatori

Depinde de concurs.

La unele, castigatorii sunt anuntati in Comunitate (pe pagina topicului dedicat), la altele (Pinata Party de exemplu) sunt anuntati pe pagina de T&C a fiecarei editii. 

Client Orange

Exemplifică concret concursul și ți se va putea prezenta locația/modalitatea de anunțare a câștigătorilor. 

Ultimul concurs (aici în Comunitate) la care au și fost prezentați câștigătorii este acesta: https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/%C3%AEncheiat-concurs-smart-home-happy-home/td-p/143539

La acest concurs (încă în desfășurare), (Topicul lunii, sezonul 2) aici în Comunitatea Orange nu vrei să participi? Ești interesat? Știi există vorba aceea, ”ca să câștigi, în primul rând trebuie să participi”. Succes.

Faptul că se anunță câștigătorii nu înseamnă că  un concurs a fost corect 100%. Sunt multe variabile.

arsradu
#StarMember

Asteapta numai sa vina haterii cu replici de genul: “ah lasa ca stiu eu ca tu de fapt esti platit de Orange sa le faci reclama. Ia zi, cat ti-au dat sa deschizi topicul asta? Nu cumva tu esti angajat Orange?”:))

N-ai idee cat ma infurie chestiile astea. Urasc mentalitatea asta! Aparent, pentru unii, daca esti multumit intr-un fel sau altul de Orange, siguuuuur esti platit de ei. Nu poti sa ai tu cumva opinia ta. Trebuie sa fie “cumparata” de cineva. Mai ales daca e pozitiva. Daca e negativa, atunci n-are nimeni nicio problema. Cu cat mai negativa, cu cat mai dramatica, cu atat mai bine. Drama ii place lumii. Se vinde bine. Daca e ceva pozitiv, “sigur te-au platit sa spui asta.”

In fine, eu unul nu pot decat sa ma bucur pentru tine. Si sa-ti confirm si eu ca da, premiile oferite de Orange sunt cat se poate de reale. E adevarat ca de cateva editii incoace (in caz ca vorbim de Pinata Party) norocul m-a cam ocolit. Dar in primele editii, am castigat si eu cateva chestii dragute. Nu telefoane sau chestii de valoare mare. Dar chestii utile si dragute.


Din partea mea, felicitari! Sa te bucuri de ele! 🙂

Client Orange