anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod voucher reducere Pinata Party

Vlad_D
Junior entuziast

Buna! As avea nevoie de 2 coduri de reducere pt accesorii in magazinul Orange de la Pinata Party. Are cineva si este dispus sa-l doneze daca nu-l foloseste? Multumesc anticipat!

503 Răspunsuri 503

MihaiC99
Campion certificat

Am 3 vouchere pinata, reducere 10% accesorii telefoane. Daca are cineva nevoie, imi poate spune.

scamadogg
Începător

Salut, are cineva un cod de reducere 10€ la telefoane? 

MihaiC99
Campion certificat

Iti trimit unul in privat.

Un voucher de 10 Euro pt achizitie telefon ... daca are cineva si nu il foloseste? Multumesc.

Antonio69
Junior entuziast

Iți dau eu un voucher de 10 euro scrie mi in privat dacă vrei si ți-l dau..

Turgon28
Junior

Salutare! As avea nevoie de 2 coduri de 10 euro pentru prelungirea unui abonament c=si achizitia unui telefon. Daca are cineva, as aprecia tare mult! Multumesc anticipat!

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

Le folosesti acum.

Daca le primesc, da.

MihaiC99
Campion certificat

Ok, ti le trimit in privat.

Multumesc tare mult! 🙏

Antonio69
Junior entuziast

Cod voucher reducere 10€

Introdu in comanda ta codul de voucher: 193887200975191

Voucherul se poate folosi pana la 16.04.2026

Ms.MihaiC99👍

Ionas28
Începător

Buna, tuturor!

Parintii mei, persoane in varsta, folosesc telefoane cu butoane cu cartela prepay si accesand numerele lor in aplicatia MyOrange, am observat ca au ceva bonus numit Phone credit, fiecare avand putin peste 20 euro. As vrea sa le iau cu banutii acestia cate un telefon Maxcom si ar prinde bine daca as mai adauga si cate un cod de reducere pentru telefon de 10 euro. Asa ca apelez la dumneavoastra, daca aveti si nu le folositi... 🙂

Multumesc anticipat!

Jay
Campion certificat

Bună!

Codurile de reducere 10 € la telefoane sunt valabile doar cu prelungire abonament pe 24 de luni.. Nu merg la prepay.. 

Screenshot_20260323_123633_My Orange.jpg

MihaiC99
Campion certificat

Daca te-ai decis sa iti faci un abonament nou sau sa treci de la prepay la abonament, te pot ajuta.

Luisao
Junior

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu 3 vouchere de 10 euro, va rog. Le voi folosi pana la 1 aprilie.

Multumesc