anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campanie Orange: „Premii suprinzatoare la plati usoare”

MihaiC99
Junior

Plătește o factură de minimum 10 lei cu Mastercard prin interfata aplicatiei My Orange, salvează cardul în cont și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 ceasuri Samsung Galaxy Watch7. 

1000002355.pngCampania se desfasoara intre 7 noiembrie 2024 - 14 ianuarie 2025. Consulta regulamentul aici.

Sursa informațiilor și mai multe detalii aici.

10 Răspunsuri 10

ionpintilie777
Junior entuziast

Cei care sunt abonati OROC nu pot participa,o alta discriminare marca Orange,Zdob si Zdub aveau o voba '' Parca-i una parca's doua''

@ionpintilie777, campania se adreseaza tuturor clienților Orange (inclusiv celor care au fost clienți Orange Romania Communications) care îndeplinesc condițiile menționate în regulament

Mulțumim pentru confirmare!

Eu am platit factura in data de 08.11.2024 si nu am primit nici o confirmare ca as fi fost inscris in aceasta campanie, in regulament scrie asa

-a luat la cunostinta de prevederile Notei de informare privind prelucrarea datelor cu
caracter personal, anexa a prezentului Regulament.

Cum stiu eu ca sunt inscris daca nimeni nu mi-a zis de acest aspect ?

Salut,

Îți pot spune că nici clienții "ORO" nu primesc o astfel de notificare.

Înscrierea se face "automat" și ești eligibil daca până la finalul campaniei îndeplinești condițiile din regulament.

Nu te contrazic ,este posibil sa ai dreptate,doar ca nu te anunta nicaieri ca esti inscris intr-o campanie si ca ti se folosesc datele personale asa cum prevede regulamentul,am pus print. Daca nu mentionai tu de aceasta campanie eu unul nu stiam. 

Îți înțeleg punctul de vedere.

Posibil sa fii sunat deoarece ești câștigător si sa consideri că este o gluma deoarece tu nu știi că ai participat la un astfel de concurs.🙂

Pentru mai multe informații îi poți contacta.

"Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru a te retrage din campania “Premii surprinzătoare la plăți ușoare”, poți utiliza adresa dedicată dpo@orange.ro"

ionpintilie777
Junior entuziast

Astazi la 3 zile dupa ce am platit factura,am primit notificarea despre concurs in aplicatie . Intrebare daca am primit notificarea dupa ce am platit factura,sunt sau nu inscris in concurs ?Imagine WhatsApp 2024-11-11 la 16.28.06_fbc6939b.jpg

Notificarea este una generală și nu are legătură cu înscrierea ta în campanie.

Eu am primit notificarea și nu sunt înscris în campanie.

În secțiunea notificări vei primi mesaje cu privire:

• Facturi emise
  • Oferte disponibile
  • Campanii in desfasurare

Daca ai plătit factura dupa data de 7 noiembrie ora 14 cu un card Mastercard și ai înrolat cardul în aplicație (cont my Orange) ești înscris automat în campanie.

Atenție, cardul trebuie să rămână înrolat în contul my Orange până la finalul campaniei.

@ionpintilie777 confirmăm ceea ce a menționat @MihaiC99 în comentariul de mai jos: notificările primite sunt promoționale, nu sunt trimise pentru confirmare înscriere. Dacă îndeplinești condițiile menționate în regulament atunci vei fi automat înscris în campanie.