la 01-11-2020 11:19 AM
la 27-11-2020 04:17 PM
la 28-11-2020 12:09 PM
Confirmăm încă o dată că promoția Buy-Back 5G oferă un discount suplimentar dacă duci un telefon funcțional (indiferent de marcă sau model) și achiziționezi un smartphone 5G (indiferent de marcă) cu o tranzacție pe 24 luni. Pentru a beneficia de discountul suplimentar, telefonul predat trebuie să aibă neapărat o valoare mai mare sau egală cu 10 euro.
În Orange Shop-uri este utilizată o aplicație specială care evaluează telefoanele din campania Buy-Back. Dacă în urma evaluării, în cazul tău, nu a fost emis un voucher de 80 euro, înseamnă că aplicația a evaluat telefonul dus de tine la o valoare mai mică de 10 euro, deci nu a fost eligibil pentru acordarea voucherului din promoția 5G și ai primit valoarea standard de 10 euro.
la 28-11-2020 01:24 PM
la 01-12-2020 10:01 AM
la 02-12-2020 01:44 PM
Am revenit cu explicațiile colegilor noștri la întrebările tale.
Valoarea unui telefon este dată de marcă, caracteristici tehnice, anul de fabricație etc., varaibile ce nu sunt sub controlul Orange și pe care nu le setăm sau influențăm noi.
Așadar, fiecare telefon are o anumită valoare setată în aplicație. Acele întrebări trecute în aplicație nu stabilesc valoarea setată, ci ajută la stabilirea funcționalității și a gradului de uzură al telefonului și a valorii finale a telefonului. Răspunsurile la întrebările respective pot scadea sau menține valoarea telefonului.
Unele telefoane sunt evaluate la 0 euro, altele la 5, altele la 10, altele la 50, altele la 100/ 200 etc.
De exemplu, un telefon marca X cu o vechime de 5 ani poate avea o valoare de câțiva euro, dar un telefon tot marca X de 1 an poate valora 100 de euro. Un telefon al mărcii X lansat în același an poate valora câțiva euro, dar un telefon al mărcii Y poate valora cateva sute de euro. De asemenea, un telefon cu anumite caracteristici poate avea o anumită valoare, un telefon cu o camera mai bună sau o memorie mai mare poate valora și de două ori mai mult.
Valoarea telefonului se poate afla doar în magazin, în urma evaluării făcute de către colegii noștri cu ajutorul aplicației.
la 02-12-2020 02:07 PM
la 02-12-2020 05:26 PM
Pentru ca voucher-ul respectiv să valoreze 80 euro, pe procesul verbal, în coloana "Valoare(EUR)", în dreptul liniei "Stare telefon", trebuie să fie tipărită o valoare mai mare sau egală cu 10 euro. Această valoare este dată de aplicația de evaluare existentă in magazine și care ia în considerare criterii de genul celor pe care le-am menționat mai sus.
Poți citi aici termenii și condițiile programului https://www.orange.ro/servicii/buy-back/#avantaje (https://www.orange.ro/pdf-102019/servicii/buy-back/termeni_si_conditii.9a52e89cd3c052ef71e457f05bc89...), precum și modalitatea prin care se poate face o reclamație care are legătură cu desfașurarea campaniei.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor