anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campania la 1 an de Re

Maria24
Junior

Am primit un email de la Orange în luna mai, pe care o sa-l atașez aici ....am urmat toate procedurile din email, am mers la un magazin in Onești, am dat un S3 si trebuia sa primesc un voucher de 100€ pe care sa-l pot folosi la achiziționarea unui telefon 5G,fiind valabil 90 de zile ,mentionez ca am stat atunci mai bine de o oră în magazin, mi-au eliberat o foaie A4 cu un cod si au zis ca acela este voucher-ul! Cand sa cumpăr telefonul si introduc codul, SURPRIZAAA....valoarea este doar de 10 € ,în loc de 100 €😡😡😡! Mai mentionez ca atunci cand am predat telefonul ....s-au informat si fetele de acolo spunându-mi că este ok. Am luat legatura pe chat cu cei de la Orange si mi-au spus sa merg in magazinul unde am predat tf vechi sa rezolv problema, când am ajuns acolo si mai mare surpriză....un comportament josnic si ca replica mi-au spus ,,să vină persoana care v-a dat hârtia sa va dea 100 de €😡😡😡,au zis sa las un nr de telefon și mă contacteaza ei... Am vorbit si cu un consultant orange si la fel mi-au spus😡😡😡de ieri si până la ora asta nu ma contactat nimeni, si culmea am stat astăzi o oră în telefon sa ma preia un consultant si nimic, am cerut pe chat numărul sesizării si nici acolo nu imi mai răspund😡😡😡  A mai pățit cineva???

  • Screenshot_20230801-095759_Yahoo Mail.jpg

11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember

Salut! Așa după cum se specifica in mesajul primit și depistat de tine in screen shot, campania era valabilă DOAR pe data de 10 mai... Daca ai respectat pașii, dar te-ai decis mai târziu să achiziționezi un telefon, este greu ca aceasta solicitare sa fie rezolvată, datorita faptului că a trecut foarte mult timp de atunci. Probabil că eu as fi făcut o simulare de achiziție in ziua următoare să mă asigur că voucherul este de 100 de euro. Din păcate, mă tem că nu există o rezolvare la solicitarea ta, deoarece a trecut foarte mult timp de atunci....

Maria24
Junior

Tot în același mesaj specifică destul de clar si citeț....campania de predare a telefonului vechi era doar pe 10 Mai dar voucher-ul poate fi folosit în timp de 90 de zile! Problema este de ce au emis un voucher de 10€ in loc de 100€ ,iar acum dau vina unii pe alții, consultații mă trimotvin magazin, cei din magazin mă pun să sun la Orange si tot așa 😡😡😡

arsradu
#StarMember

Ai cumva o foaie sau ceva pe care sa scrie valoarea la care a fost evaluat acel telefon?

Ideea e asa:

  1. conform politicii Buy Back de aici daca telefonul e evaluat la mai putin de 10 euro in magazin, vei primi un voucher de 10 euro
  2. daca e evaluat la mai mult de 10 euro in magazin, si te duci in ziua respectiva, ar trebui sa primesti un voucher de 100 de euro.

Deci conteaza foarte mult la cat a fost evaluat telefonul.

Intre timp, am gasit si pagina dedicata a promotiei respective aici.

Client Orange

Am o foaie eliberată atunci din magazinul din Onești cu un cod, nu specifica valoarea!

Aia e problema. Trebuie vazut la cat a fost evaluat telefonul. Pentru ca daca l-au evaluat la 9.9 euro de exemplu, primesti voucher de 10 euro. Daca e evaluat la 10.1 euro, pentru ziua respectiva, ar fi trebuit sa primesti un voucher de 100 de euro.

E foarte important la ce pret au evaluat telefonul in magazin.

Client Orange

Problema este ca nimeni nu imi dă un răspuns oficial, cei de la relatii cu clienții mă trimit în magazin, cei din magazin mă trimit la persoana care mi-a dat foaia ,sa-mi dea 100 €....😡😡😡,e posibil așa comportament! Daca as fi avut sa le datorez eu lor 100€, mă executau imediat...

Da, asa e... Total de acord. Nu e ok. Si din pacate...intrucat acea evaluare se face in magazin, tind sa cred ca raspunsul trebuie sa vina tot de acolo. Cu toate astea, n-ar trebui sa fie atat de greu sa verifice in sistem la cat a fost evaluat telefonul tau la data resepctiva... Pentru ca, in functie de asta, poti sa vezi daca ar fi trebuit sa primesti un voucher de 10 euro sau de 100 euro (caz in care poti sa escaladezi situatia mai departe).

Din pacate, cand vine vorba de evaluari de genul asta, dupa cum ziceam si in mesajul de mai sus, cei care le fac, tind sa fie partinitori in favoarea lor. Si binenteles, e de inteles. Dar asta ma face pe mine ca si vanzator, sa caut solutii mai avantajoase in alta parte si sa nu ma intereseze programul de Buy Back. De-aia nu recomand asa ceva. Te duci cu un telefon care stii bine ca valoreaza mult mai mult decat se ofera pe el, si te trezesti cu un voucher de 10 euro. Pentru ca binenteles ca vor gasi un motiv sa-l evalueze MULT sub pretul lui real. Si nou daca ar fi si nu cred ca ti-ar da cineva un pret apropiat de cel normal pentru cazul respectiv. Pentru ca evaluarea e subiectiva. Si dupa cum ziceam, e facuta de un angajat care are tot interesul sa-ti dea cat mai putin, sau deloc, pe acel telefon.

Deci, data viitoare, mergi pe varianta OLX.

Client Orange

Am dat la schimb un S3 perfect funcționabil ,nu era spart, nu avea fisuri sau alte semne de uzură, mi-au spus că se încadrează la promoție, ba chiar m-au întrebat de ce il dau ca telefonul este bun!  Iar în campania care ati gasit-o dvs ,spune exact ce spunea si emai-ul meu ,care l-am atasat în postare!  

Dap... E acelasi lucru. Si eu am inteles acelasi lucru. Dar cum ziceam, trebuie vazut cumva la cat au evaluat telefonul in magazin.

Ca si comentariu personal, eu unul incerc sa evit pe cat posibil programele astea de Buy Back. Pentru ca, in cele mai multe dintre cazuri, vezi primi MULT sub ceea ce valoreaza telefonul in momentul respectiv. Bine, in cazul asta, un S3 nu valoreaza foarte mult. Dar as zice ca valoreaza mai mult de 10 euro. 🙂

Ca idee, uite aici un anunt pe OLX pentru un Samsung Galaxy S3, la vreo 45 de euro. Daca Orange ar fi oferit intr-adevar 100 de euro, ar fi meritat. Dar daca l-au evaluat la 5 euro de exemplu, sau chiar 9.99 euro, nu mai intra in promotie, si primesti un voucher de 10 euro.

De-aia eu unul intotdeauna recomand oamenilor sa-si vanda telefonul pe OLX sau Okazii sau flip.ro sau alte platforme similare. Au sanse mari sa primeasca un pret mai bun decat prin buy-back. Ei au tot interesul sa-ti dea cat mai putin pe el, daca se poate nimic. Iar evaluarea de cele mai multe ori nu e una realista. E una care trage balanta in favoarea cumparatorului. Dar binenteles, asta e doar parerea mea.

Client Orange

Nu mi se pare corect sa mă trimită în magazin, iar cei din magazin sa ma trimită să caut persoană care mi-a eliberat hârtia, sunt angajații unei companii si sigur știu situația,ei pot verifica foarte usor în calculator, mai ales că le-am dat informații si data la care am fost in magazin, noi plătim serviciile lor ,nu-i trimitem la cei care eliberează factura, nu doresc sa-mi comunice nici numărul sesizării făcute de mine, deci??? Cred ca renunț de tot la ei, nu numai la programele si ofertele lor! 

Pentru ca probabil ca nici nu s-a facut o sesizare. 🙂 Am patit chestia asta si la Vodafone. Imi spun ca fac sesizare, si cand revin sa cer un status al acelei sesizari, imi spun ca nu vad nicio sesizare in sistem. Cand fac sesizare noua, si cer numar de sesizare, imi spun ca nu pot da numar de sesizare. :))) Pai si atunci eu ce garantie am ca ei au facut o sesizare in primul rand, daca nu pot sa dovedeasca existenta ei?

In fine... Da, nu e corect, binenteles, sa te trimita dintr-o parte in alta. Din moment ce evaluarea s-a facut in acel magazin, indiferent cine a facut-o (poate persoana e in concediu, poate nu mai lucreaza acolo, UNDE ar trebui sa te duci s-o cauti?!), ar trebui sa existe in sistem. TREBUIE sa existe in sistem. Deci, cei din magazin par sa fie un pic rau intentionati in momentul asta.

Ne poti spune cumva in ce magazin ai fost? Este un Orange Shop sau partener Orange?

Client Orange