anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câștigători concurs Pinata Party

Lidia_2004
Junior

Știe cineva când se postează si unde lista cu câștigători concursului?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Lidia!

Pentru campania care s-a desfășurat în perioada 31 ianuarie -  27 aprilie 2023, tragerea la sorți va avea loc pe data de 8 mai, iar postarea numelor câștigătorilor va avea loc în săptamâna 15 - 19 mai, în pagina dedicată  https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

DanielaH
Moderator

Salut, Lidia!

Pentru campania care s-a desfășurat în perioada 31 ianuarie -  27 aprilie 2023, tragerea la sorți va avea loc pe data de 8 mai, iar postarea numelor câștigătorilor va avea loc în săptamâna 15 - 19 mai, în pagina dedicată  https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

Multumesc pentru raspuns. Se pare ca inca o campanie s-a incheiat si Orange-ul continua sa tina pt el informatiile. Aveti idee cand e tragerea la sorti? Si unde vor fi postati castigatorii? A inceput deja noua calpanie si informatiile din vechiul regulament nu se mai pot accesa..

@Lauryi, conform regulamentului, desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 7 noiembrie 2023.

Buna ziua,

Este data de 7 noiembrie. Unde gasim lista cu castigatori?

Salut, @Lackis!

Lista câștigătorilor va fi publicată în pagina de concurs, dupa încheierea procesului de validare.

Perfect, unde anume?

Hello,

Pentru toata lumea care asteapta o lista a castigatorilor. Raspuns oficial de la suport Orange:

"Se face tragerea la sorti in intervalul 9-18, nu se va publica o lista, veti fi apelat daca sunteti castigator"

Ahahahahahaha. Scuze, mi se pare chiar de ras. Concursul asta e transparent rau🙄🙄🙄🤣🤣

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Istoric vorbind, in ceea ce priveste Pinata Party, lista castigatorilor s-a afisat la baza documentului de Termeni si Conditii.

In cazul campaniei 31 iulie 2023 - 31 octombrie 2023, asta inseamna aici, dar asta numai dupa finalizarea procesului de desemnare a castigatorilor finali. Ca idee astazi este programata tragerea la sorti.

4.6.5. Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 7 noiembrie 2023, interval orar 09:00 - 18:00, online, în regim de telemunca sau la sediul Organizatorului situat în Strada Matei Millo, nr. 5, sector 1, București. Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorilor, în faţa unei comisii formate din 3 persoane desemnate de Organizator. Organizatorul poate invita reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române să participe la tragerile la sorţi, în calitate de observatori, fără a face parte din comisia de extrageri. În urma tragerii la sorţi a Premiului, comisia de extrageri vă încheia un proces verbal de desemnare a câştigătorilor.

Dar ca regula generala, verificati pagina de T&C. Iar ca referinta, sa va faceti o idee cam cum ar arata acea lista de castigatori, puteti lua antepenultima campanie de aici.

Client Orange

@arsradu  - Este perfect asa. Eu nu am gasit linkul doar pentru promotia incheiata, cand intram pe pinata party ma redirectiona la regulamentrul promotiei actuale. Acum ca avem link cu promotia incheiata, si idee cum arata cu lista, abia astept sa vad cine lista castigatorilor. I-am dat bookmarked 😉 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Uite cum fac eu. Poate te ajuta. 

1. Merg pe pagina Pinatei. De aici: https://www.orange.ro/pinata-party

2. Deschid sectiunea Termeni si Conditii de mai jos cu click pe +. 

arsradu_1-1699354927710.png

 

3. Aleg campania care ma intereseaza si dau click pe "aici" pentru a vizualiza pagina documentului de T&C pentru campania respectiva.

Daca are deja lista de castigatori afisata, foarte bine. Daca nu, inseamna ca inca nu exista o lista finala. Fie nu s-a facut tragerea la sorti (cum e in cazul asta), fie dureaza mai mult pana se finalizeaza lista cu castigatori.

Toata lumea vrea sa stie care sunt castigatorii, si mai ales, daca se numara printre ei. Dar ca idee, inainte sa fie publicata lista, esti contactat de catre un reprezentant Orange pentru validarea premiului. Daca nu raspunzi sau nu reusesc sa dea de tine, exista niste rezerve care se aloca (conform punctului 4.6.5 lit. b) ). 

b. Pentru fiecare Premiu se vor extrage câte 1 câştigător și 3 (trei) câştigători de rezervă.

Ideea e ca tot procesul asta ia timp. Ca nu poti sa aloci o rezerva la un singur apel la care nu s-a raspuns. Poate omul nu are semnal, nu e in aria de acoperire, sau nu poate raspunde in momentul respectiv. Ce faci? Treci direct la urmatorul? N-ar fi ok, nu? Mai incerci de cateva ori, inclusiv in zilele urmatoare. Si abia dupa aceea, daca nu reusesti, incerci rezervele. Altfel spus, o iei de la capat. :))

De-aia zic, cred ca ar fi bine de inteles un pic si cum functioneaza tot procesul asta. Si, cu toate ca uneori poate dura mai mult timp, si asta nu doar din cauza Orange-ului, e bine ca oamenii sa inteleaga lucrurile astea si sa incerce sa aiba un pic de rabdare. 🙂

Oricum, daca am reusit sa te lamuresc un pic, nu pot decat sa ma bucur. Si...sper sa fii unul dintre castigatori!

Mult succes! 🙂

 

Client Orange

Da, e perfect. Ideea e ca site-ul merge cum merge si pentru ca nu stiam pasii, era foarte greu sa ajung unde trebuia. De-acum o sa fie simplu. Multumesc! 😁

Multumesc mult! Apreciez tot efortul, si explcatia care este foarte detaliata si binevenita.

Am mai invatat ceva astazi!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Asta e rolul comunitatii. 🙂 Sa invatam unii de la altii.

Ma bucur mult ca v-am putut fi de folos (amandurora). 

Client Orange