anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Telefoane noi in magazinul online Orange - Decembrie 2020

RafaHelper
#StarMember
E luna cadourilor, iar Orange a adus telefoane noi in magazinul online.
Hai sa vedem ce modele exista si daca merita cumparate.
‏‏‎ ‎
- CAT S42 32GB Dual SIM Black ( https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/cat-s42-32gb-dual-sim-black )
Iasa in evidenta prin caracteristicile speciale ca:
1: etans pana la 1,5 m timp de 35 minute
2: rezistent la apa, praf si noroi: IP68 si Standard militar american MIL-STD-810H
3: testat la cadere pana la 1,8 m pe otel
4: rezistent la vibratii categ 4
‏‏‎ ‎
Costa 245 € la liber si 216 € cu abonamentul Smart 15 incheiat pe 2 ani. Pretul este cam mare pentru ce specificatii are iar cu acesti bani iti poti lua un model mai performant la care sa atasezi o husa de protectie mai buna. Sunt curios daca exista persoane in comunitate care au incercat un model de la CAT si daca ar achizitiona acest model?
‏‏‎ ‎
- LG Wing 5G 128GB Dual SIM Aurora Gray ( https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-wing-5g-128gb-dual-sim-aurora-gray )
Aceasta ciudatenie de la LG pentru care nu pot justifica cei 1.099 € ceruti la liber sau 912 € cu Smart Plus 25.
Pentru mine este un nu, dar daca esti fan LG sau gasesti o intrebuintare al acestui model, probabil se merita.
Exista si o campanie valabilă până pe 31 decembrie, în limita stocului disponibil, primesti gratuit un telefon LG K51S care s-ar putea sa fie mai util. 😄
Valoarea cadoului este de 800 de lei(pret emag).
‏‏‎ ‎
- OnePlus Nord N10 5G 128GB Dual SIM Midnight Ice ( https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/oneplus-nord-n10-5g-128gb-dual-sim-midnight-ice )
De mentionat este ca tot pana pe 31 decembrie poti primi gratuit castile Bullets Wireless Z, un cadou util.
Telefonul costa 345 € fara abonament si 288 € cu Smart 15.
Are specificatii bune, printre care Fast charging 30W, rata de refresh la 90Hz, 6GB RAM, 5G, OxygenOS 10.5
‏‏‎ ‎
Pana in acest moment acestea sunt noutatile din magazinul online. Daca ar fi sa fac o alegere, as alege OnePlus.
Voi ati ales deja? O sa faceti cadou telefoane luna aceasta?
13 Răspunsuri 13

FaraUnID
Campion certificat
Din seria pasarilor exotice: - TCL 10L Dual SIM Mariana Blue https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/tcl-10l-64gb-dual-sim-mariana-blue un telefon cu 6GB RAM si 64GB ROM, acumulator 4000 mAh, camera principala 48MP+8MP+2MP+2MP, camera frontala: 16MP si pentru care Orange cere 1231 Lei la liber si 593,48 Lei impreuna cu abonamentul Fun 12. Din seria Big Boys Toys: - Huawei Mate 40 Pro https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-mate-40-pro-5g-256gb-dual-sim-mystic-silver un telefon care stabileste noi repere in materie dar si la un pret pe masura 5415 Lei la liber si 4.629,13 Lei impreuna cu abonamentul Smart Plus 25

Razvan
#StarMember
Am avut de gând să achiziționez un telefon 5G de la Orange, ca a multe puncte thank you de la Orange Money, însă momentan nu achiziționez până nu vor introduce în oferta mai multe telefoane compatibile cu rețeaua 5G în București.

RafaHelper
#StarMember
Nici eu nu ma grabesc, poate prin 2022 o sa-mi cumpar un telefon 5G. @razvan, pe ce benzi functioneaza 5G-ul in Bucuresti?

Anonim
Neaplicabil
OnePlus Nord N10 este o alegere interesantă dar cred că nu merită să îl cumperi la abonament. Diferența este prea mică. Specificațiile tehnice sunt atractive iar prețul oferit este unul corect, cred.

Jay
Campion certificat
Poate OnePlus, dar, are cam aceleași caracteristici ca si Samsung A42, inclusiv prețul.. diferențele dintre ele sunt destul de mici, încât sa prefer Samsung.. Chiar ma uit de când a apărut la el (A42), dar, n-am trecut de faza de simulare din cont.. Pe telefonul meu secundar, i-am instalat mamei niște aplicații si nu l-am mai luat la mine, pana acum n-a vrut sa se dezlipească de telefonul ei clasic.. E posibil sa fie nevoie de un alt telefon, daca se hotărăște ca-i place totuși asta smart ☺. Din acest motiv am studiat puțin ce mai e prin magazinul online.. si, la acest model m-am oprit.. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a42-5g-128gb-dual-sim-white

Razvan
#StarMember
@rafa, în București 5G-ul de la Orange funcționează în banda N78 având ca ancoră LTE benzile B3/B7/B20. În luna octombrie au activat și banda N1, însă aceasta are ca ancoră LTE doar benzile B3/B7. Telefoanele din oferta Orange compatibile cu 5G N1 sunt doar Huawei P40 pro și Mate 40 pro. Celelalte telefoane compatibile cu 5G N1 utilizează ca ancoră LTE banda B8 și B20. Nu știu ce setări au mai făcut la rețea, însă în apel Volte, telefonul numai face CA LTE între B3 și B7.

FaraUnID
Campion certificat
Samsung A42 sta mai bine la anumite capitole luate individual, dar per total, Samsung A42 este mai slab comparativ cu OnePlus Nord N10 5G. - Spre exemplu modelul de Samsung A42 vandut de Orange este in varianta 4GB RAM / 128GB ROM, in timp ce OnePlus Nord N10 5G are 6GB RAM / 128GB ROM. - De asemenea display-ul de pe Samsung A42 este mai slab decat cel de pe OnePlus Nord N10 5G cand vine vorba de rezolutie 720 x 1600 pixeli vs 1080 x 2400 pixeli; - Densitate pixeli-per-inch pe Samsnung A42 de 266 ppi este mult sub OnePlus Nord N10 5G 406 ppi;

Razvan
#StarMember
Orice Samsung este varză la semnal, nu prea este de luat în calcul.

Ascary
Campion certificat
Siiiguur ca da :)))

Vio73
#StarMember
Am luat S 20 FE 5g și pot spune că este mai slab decât Huawei P 30 pe partea radio, dar totuși își face treaba, față de vechile Samsunguri, pe care le-am mai avut. Dintre modelele prezentate, mi-ar plăcea să văd ce capabilități are un One Plus, dar deocamdată, rămân la stadiul de dorință!

Ascary
Campion certificat
Lasa Vio,o veni si randul lui One Plus,deocamdata bucură-te de bijuteria ce tocmai ai achizitionat-o 🙂

Razvan
#StarMember
Ha ha, pai Samsung este un telefon mediocru, în afara de procesor, totul este mai slab fata de Huawei care este mai vechi cu un an. Și ce să vezi, deși are procesor performant, tot nu face CA pe upload. Samsung, alături de Apple, au preturi la produse mult prea umflate. Vio a prins telefonul la un preț corect, de mid-range.

Vio73
#StarMember
Sunt totuși uimit că nu pierde semnalul, ceea ce mi se pare destul de bine pentru Samsung.