16-08-2023 12:55 PM - editat 04-12-2023 03:31 PM
Salut tuturor!
În perioada 7 august - 7 noiembrie utilizatorii aplicației My Orange (Orange și Orange Romania Communications) pot câștiga prin tragere la sorți super premii constând în telefoane Samsung Galaxy Z Fold4 și Apple iPhone 14 Plus.
Acțiunile pe care clienții trebuie să le faca pentru a intra în tragerea la sorți sunt urmatoarele:
Pentru utilizatorii Orange Romania:
Pentru utilizatorii Orange Romania Communications: să platească factura personală și/ sau a unui prieten
Clienții vor intra o singura dată în tragerea la sorți pentru plata facturii sau reîncarcare PrePay, chiar dacă au facut mai multe plăți sau reîncărcări.
Mai multe detalii despre campanie găsiți aici.
Mult succes tuturor! 🍀
la 24-11-2023 03:09 PM
Am știut că este un răspuns, dar m-am "băgat" și eu tocmai să precizez că nu au apărut rezultatele extragerii din 20 nov. Sper că nu am deranjat prea mult!
Cu bine!
24-11-2023 10:55 PM - editat 24-11-2023 10:55 PM
Buna seara pe mine ma sunat astazi un numar se dadea drept reprezentant orange sau mna poate chiar era cum ca as fi castigat la promotia asta mi.a trimis un email unde imi zice sa trimit poza cu buletinul si atat numai ca am incercat sa sun iarasi pe numaru ala si nimic nu suna ma poate lamuri cineva care a castigat daca😅 a castigat cineva
la 24-11-2023 11:31 PM
Salut,
Pe pagina a doua a acestui topic, este un user (madalin) care a castigat la una dintre tragerile la sorti de pana acum. Deci e posibil sa fi castigat si tu.
la 24-11-2023 11:32 PM
Am vazut numa ca el nu pomeneste nimic de mailu unde sa trimita poza cu buletina si mna am zis sa intreb totusi
24-11-2023 11:39 PM - editat 24-11-2023 11:41 PM
Sigur. E normal sa fii sceptic (si e foarte BINE ca esti asa).
Ce ti-as recomanda eu ar fi sa te asiguri ca adresa de email de la care ai primit acel email, sau la care trebuie sa trimiti copie de pe buletin, este una legitima. Cum verifici asta? Foarte simplu. In general, o adresa legitima a unui angajat (valabil nu doar la Orange), este de forma prenume.nume@domeniu.com/ro etc.
De exemplu: xulescu.georgescu@orange.com
Deci, daca adresa este pe domeniul orange.ro sau orange.com (mai probabil ar fi orange.com dar si orange.ro e perfect legitim) atunci email-ul e ok si poti trimite linistit copie de buletin. Se cere copie de buletin pentru ANAF.
la 24-11-2023 11:41 PM
orange@winners.mhmr.ro asta e adresa si mna nu stiu ce sa zic
la 24-11-2023 11:43 PM
mmmm.... Nici eu... Mai bine asteapta poate iti poate confirma cineva ca este o adresa legitima. La o prima vedere, nu prea pare.
la 24-11-2023 11:47 PM
Vedem daca mai e vreun pățit pe aici
la 24-11-2023 11:42 PM
Și totuși în apelul respectiv când ai discutat cu acea voce a reprezentatului Orange nu ai clarificat acest aspect? Că doar sigur nu ați discutat despre altceva offtopic (ca să nu mă exprim plastic). Iar dacă s-a prezentat cu nume și prenume și ți-a trimis o solicitare oficială, tot nu este credibil? Atunci ghinion. Următorul pe listă va fi mai fericit.
la 24-11-2023 11:44 PM
Mi sa parut ciudat asta ca am apelat eu inapoi si nici macar nu suna
la 24-11-2023 11:49 PM
Apelurile spre numere de centrală pot fi asemeni adreselor de email de tip no-reply. Dar după cum arată adresa de email.... pardon.
la 24-11-2023 11:50 PM
Posibil sa se foloseasca ceva externalizat. Dar....mai bine sa ai o confirmare.
Partea cu apelarea nu e neaparat o problema. Daca se suna de pe un numar de centrala, acelea in general nu pot fi reapelate. Dar din nou, nu e rau sa tratezi cu atentie chestiile astea. Ba din contra. E foarte bine.
la 24-11-2023 11:46 PM
orange@winners.mhmr.ro si asta e adresa unde imi spune sa trimit poza cu buletinul si mna am zis sa intreb poate sunt pațiți pe aici
la 25-11-2023 01:52 AM
Eu cred că cea care este în măsură să lămurească această problema, este moderatorul campaniei, Dna DanielaH.
Să fie bine!
la 24-11-2023 11:09 PM
Buna seara pe mine ma sunat astazi un numar se dadea drept reprezentant orange sau mna poate chiar era cum ca as fi castigat la promotia asta mi.a trimis un email unde imi zice sa trimit poza cu buletinul si atat numai ca am incercat sa sun iarasi pe numaru ala si nimic nu suna ma poate lamuri cineva care a castigat daca😅 a castigat cineva
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor