anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Tester - Testează Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut! 

Avem activă o nouă campanie de testare, de data aceasta pentru Samsung Galaxy S20 Ultra 5G!

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să participi? Accesează campania Smart Tester până pe 24 februarie, intră în contul tău My Orange și urmează pașii.

Concursul se adresează abonaților Orange care au un abonament de date și voce.

Mult succes! 

________________________________________________________________________________

Update: Înscrierea în campania de testare se poate face până pe data de 24 martie.

66 Răspunsuri 66

Ascary
Campion certificat
Abonament de DATE si voce. Esti sigur ca ai si de date?

Cleaver
Junior entuziast
Am sunat la 300 si din intamplare este o eroare tehnica, se lucreaza la remedierea ei, sper sa pot sa ma inscriu.

Ascary
Campion certificat
Succes atunci,sa te inscrii,sa devii tester si de ce nu,sa-l si castigi 🙂

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Mulțumim! Am încercat și eu și îmi apare eroarea aceea pe care o au și colegii, cum că n-aș fi eligibil. Am trimis sesizare și sper că se va rezolva!

Ascary
Campion certificat
Daca nici tu Vio nu mai esti eligibil la cate abonamente ai,nu stiu cine ar putea fi. Sper sa se rezolve curand aceasta problema. Datorita aspectului dar in primul rand al perfermantelor acestui telefon cred ca au fost foarte multe inscrieri si-i posibil sa se fi blocat sistemul de inregistrare a cererilor.

Miha_Z
#StarMember
M-am inscris si eu. Succes tuturor!

Vio73
@Ascary, Cred că e vreun bug în aplicație! Se rezolvă sigur!

Ascary
Campion certificat
Este un badge la profil utilizator csre așteaptă sa fie luat. :))

Vio73
Din păcate, nici acum nu funcționează! E la mulți utilizatori, nu doar la mine!

marius_guran
Începător
Eroare la validarea contului. De vreo 2 zile incerc 😞

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Nici mie nu îmi merge să mă înscriu. Apropo, înscrierea se face doar pe baza unui click, fără un text în care să scriem și motivația?

Ascary
Campion certificat
Fără,doar adresa de e-mail si numarul de telefon.

pusttiu
Junior
Buna ziua, eu am 4 abonamente pe numele meu, net si tv acasa de la orange si primesc eroare : Nu indeplinesti conditiile de participare pentru a te inscrie la campanie! Am facut o relclamatia vineri dar inca nu s-a rezolvat. Nu ca as fi primit un telefon sa testez , dar macar incercam sa particip . Spor

Ascary
Campion certificat
Salut pusttiu,e o problema tehnica reclamata de mai multi colegi. Sa speram ca se rezolva in curand.

Vio73
Da și din păcate, încă persistă problema!