anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Stii ca la Orange ai pana la 432 € reducere la smartphone-uri de top?

Ascary
Campion certificat
Punctele Thank You valoreaza de trei ori mai mult si ai pana la 432 € reducere la smartphone-uri de top, pentru achizitia in 24 de rate pe factura ta Orange, devine foarte simplu sa iti cumperi un telefon nou.
Prelungeste abonamentul tau din magazinul online Orange pentru ca oferta este limitata.
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Rate,ReduceriHero
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Wow.. nu mai am puncte, ca mai luam un telefon :)).. E super promotia asta cu triplarea punctelor, daca ai puncte, bineînțeles... mie mi-a folosit la ultima prelungire de abonament..

Razvan
#StarMember
Super, dar ne mai trebuie și puncte mai multe, ca să simțim reducerea/discountul la telefon.

Vio73
#StarMember
Da, e foarte utilă oferta pentru cei care au posibilitatea să prelungească acum. Mulțumim!

Ascary
Campion certificat
Păi poate prelungi oricine cu upgrade de abonament iar reducerea este fara punctele OTY. Alea-s separat.

FaraUnID
Campion certificat
- Huawei P30 in magazinul online Orange, la pretul standard de 2.353,95 lei https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p30-128gb-dual-sim-breathing-crystal - Huawei P30 este comercializat de Altex la pretul de 1.899,90 lei https://altex.ro/telefon-huawei-p30-128gb-6gb-ram-dual-sim-midnight-black/cpd/SMTP30DSBK/ Sa se dea cate unu' de caciula sa ajunga la toata lumea! Si apropos de aceste mega reduceri din magazinul online Orange, ca tot avem un topic legat de preturile practicate de operator in magazinul online propriu: - Huawei P30 in magazinul online Orange este la pretul standard de 2.353,95 lei, pe cand un Huawei P30 PRO este vandut de Altex la pretul de 2.479,90 lei https://altex.ro/telefon-huawei-p30-pro-128gb-6gb-ram-dual-sim-aurora-blue/cpd/SMTP30PRODSAU/ Sa se dea cate unu de caciula sa ajunga la toata lumea! De ce am luat ca pret de referinta pretul standard? Pentru reducerile se aplica plecand de la pretul standard. In rest, vorbim vorbe....

Ascary
Campion certificat
Da,dar in rate pe factură... Cu cheșu-i mai greu in zilele astea...

Razvan
#StarMember
În rate pe factură ai reducere 100 euro din prețul standard.

Miha_Z
#StarMember
Oferta e buna, numai ca a venit cam tarziu. Mi-ar fi placut oferta asta in Noiembrie cand am luat in rate Note 10+. Ar fi fost o reducere buna si bine venita.