anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Tester - Testează și tu Xiaomi Mi 10T Lite 5G

FLo1
#StarMember
O nouă campanie este lansată deja! Testează și tu Xiaomi Mi 10T Lite 5G
Înscrie-te până pe data de 8 Noiembrie și poți testa telefonul Xiaomi Mi 10T Lite 5G!
Accesează https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/21/edit dacă dorești să fi un posibil tester al acestui model.
___________________
Ca de obicei, concursul se adresează exclusiv clienților Orange care au abonament.

Mult succes!
18 Răspunsuri 18

Neaplicabil
Cum nu au observat că nu le funcționează în volte ? E vizibil că rewieuri de complezență se pot scrie cu duiumul când iei pe gratis ceva . Din păcate, eu și Loius, cei care am cumpărat cu bani și prelungire am aflat adevărul necosmetizat . Acum îl folosesc la Digi pe wifi, acasă, iar cartela SIM primită e in vechiul Redmi 9, luat de la eMag care zburda în Volte .

catalin_tanase
Explorator
Chestia asta cu VoLTE și pe VoWiFi care merg doar pe anumite terminale mă enervează și pe mine, dar aia e...

Neaplicabil
Doar la Orange nu merge . Luat din piata libera nu sunt probleme . Suntem mințiți, pe magazinul online este bifat Volte, când suni însă la relații clienți ți se spune că nu . Eu așa am pățit cel puțin . Prima și mai ales ultima dată când mai fac așa ceva, la 52 de ani încă nu mi se întâmplase .

DanielaH
Moderator
Telefoanele Xiaomi Mi 10T Lite 5G vandute de Orange sunt compatibil VoLTE, așa cum este menționat și pe site. @Fanu Coțofanu, dacă sunt situații punctuale de nefuncționalitate, pe acestea le putem verifica separat. Pe aceast thread https://comunitate.orange.ro/questions/2774595-achizitionat-abonament-telefon-xiaomi-note-10-5-functioneaza-volte? ți-am solicitat în mesaj privat mai multe informații pentru a le putea transmite colegilor noștri de la departamentul tehnic, tocmai pentru a face o verificare a situației tale particulare.