anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Programul Orange Hot Summer 2020

FaraUnID
Campion certificat
De 11 ani, la Orange ai oferte hot în fiecare vară: Când e cald, oferta crește
In magazinul online Orange, mai mare căldura, mai mari și reducerile online. Anul acesta ai 1% reducere pentru fiecare grad peste 15°C.
Sursa - https://www.orange.ro/magazin-online/
Momentan vad nu sunt prea multe detalii despre Termene și Condițiile campanie, dar din cate am observat eu reducerile se aplica pe tot magazinul online, nu doar la telefoane.
Spor la cumparaturi!
23 Răspunsuri 23

svetalex
Senior certificat
Chiar mă gândeam azi dimineață la acest program și am căutat informații pe site-ul Orange despre el, însă nu am găsit nimic. Anul trecut a început din 8 iulie parcă. Tot anul trecut, prin august aveau câteva minute pe zi în care aveau reducere de 25% (arăta că ar fi 25 grade peste 15 :)) și astfel am achiziționat un telefon cu 25%reducere

FaraUnID
Campion certificat
Cand am postat eu, reducere aplicata era de 20%. Acum, cu toate ca temparatura exterioara a mai crescut, reducere a scazut la 19%...... Absolut corect!

svetalex
Senior certificat
Se anunță o vară cu multe reduceri și anul acesta.

delfinas
#StarMember
Asta e o traditie Orange de cativa ani. Nu am achizitionat nimic in programul asta, dar nu se stie niciodata... 🙂

Vio73
#StarMember
Așteptăm cu interes să vedem cu ce oferte vin și în această vară. așa cum ne-au obișnuit an de an, chiar dacă anul acesta este unul de criză, cu multe provocări pentru toată lumea.

Jay
Campion certificat
Nu cred sa fi achizitionat vreodata ceva prin acest program, dar, cu ochii pe el am fost sigur :)) Am urmarit de cateva ori sa vad pana unde ajung reducerile.. la cat de cald este acum, avem toate sansele sa ne cucereasca vreun produs..

FaraUnID
Campion certificat
Termene si conditii - Campania se desfășoară în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2020 și în limita stocului disponibil. - Temperatura de referință în baza căreia sunt acordate reducerile din campanie este furnizată de INMH, București. - Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător. - În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pentru 24 de luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conectate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard. - Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil. - Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative - Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher. - Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You, este valabila pana pe 20 iulie si se acordă doar la achiziția unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. - Intră în campanie doar punctele Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. - Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte. - Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă, în cadrul acestei campanii, este de 500 € (TVA inclus). Sursa - https://www.orange.ro/oferte-speciale/

Miha_Z
#StarMember
Nici eu nu am achizitionat nimic prin acest program. Mai am cateva puncte in cont asa ca astept o zi mai calduroasa si apoi voi vedea ce pot lua.

Ascary
Campion certificat
Cateva folii din sticla si cauciuc. Eventual pui doua-trei una peste alta ca sa fii sigura ca ecranele telefoanelor nu se vor sparge :))

teacher_
#StarMember
Dezavantajul este faptul că la preturile la liber ale telefoanelor nu se aplica nici un fel de reducere.

Miha_Z
#StarMember
Ce rautacios ai fost @Ascary... :))) Dupa ce pun acele folii sper ca macar cateva luni sa nu mai am probleme cu ele.

Ascary
Campion certificat
Da,am fost dar si tu dai banii aiurea pe lucruri inutile. Ia-ti un toc finut si nu-l incorseta si pe fata si pe spate ca altfel o sa ajungi sa ti se incalzeasca telefonul ca a lui Jay. Lasa-l sa respire.

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Pe o scara de la 0 la 10, care sunt sansele ca in Hot Summer 2020 sa intre si gama de telefoane P40 de la Huawei?

Jay
Campion certificat
Miha, Ascary nu e doar rautacios.. e si curajos, dupa cum observ.. Tocmai si-a spus in barba, ia sa vedem ce fapta buna sa mai fac azi?!.. hm.. Gata, stiu, o zgandar si pe cealalta :))) Am auzit ca azi sunt 36 de grade, deci, ar trebui sa fiti pe faza, ca ar putea sa ajunga reducerile la 21%.. si, poate aveti noroc sa fie si ce va doriti pe lista.. 😄