anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Prepay E BEST ! Oferta de sarbatori de iarna bate YOXO !

Andrei4154
Explorator

Oferta de iarna de la Orange Prepay intrece chiar si pe YOXO ! Uau! La 5e reincarcare (30, lei) ai bonus 100GB net si mai poti activa inca 100GB din My orange. Deci bonus 200GB cu doar 30, lei !!! Atât vă zic ! Am verificat personal. Sa va bucurati de net pe Orange !

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Chiar este foarte bună oferta, am observat și eu! Din păcate, eu nu folosesc prepay, dar este de luat în calcul pentru viitor!

Mulțumim de topic!

@Vio73: Atât timp cât nu o folosești e clar că nu poate fi .... ”the BEST”. 😀😂😂 ....și având în vedere pachetul + experiența de care dispui, mă îndoiesc că o vei ”lua în calcul pentru viitor”. 😉 Părere proprie: Cu ce ai ești mai OK.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Am prepay pe cont, dar nu-l folosesc eu! Mulțumesc!

Știu.... sunt cele pe care probabil le ai atașate și pe care de obicei le încarci lunar din abonament.😎

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Fost Membru
Neaplicabil

Eu am nelimitat cu Smart Plus 20, sunt exclusiv pe date mobile atât la job cât și acasă... mai mult de 100GB/lună nu reușesc să trag oricât m-aș screme... efectiv nu am cu ce...

Andrei4154
Explorator

Oferta de iarna de la Orange Prepay intrece chiar si pe YOXO ! Uau! La 5e reincarcare (30, lei) ai bonus 100GB net si mai poti activa inca 100GB din My orange. Deci bonus 200GB cu doar 30, lei !!! Atât vă zic ! Am verificat personal. Sa va bucurati de net pe Orange !

@Andrei4154: Nimic nou, dar dacă descoperi tardiv o fărâmă de bonificație ghinion. Dar mai mult nu poate Orange. Eu cu 5€ rezist un an întreg. VoIP e ceva ce nu ai folosit încă, corect? Deci învățăm să rezistăm, bani din mână să nu dăm.

Multumesc de aprecieri. VoIP nu folosesc, dar oferta e noutate. Produsul e competitiv din nou. Era pus in umbra de yoxo.

Eu folosesc VoIP, iar resursele Orange sunt bani irosiți. Cât privește extraordinara "ofertă competitivă" la prepayul de Orange să știi că e cam ruginită oferta: cred că are luni bune de existență, ca să nu spun de ani fără schimbări sau îmbunătățiri. Și cu toate acestea, cei care aleg prepay o fac nu pentru resurse. Pentru resurse alegi yoxo. Dar eu am resursele mele, iar cu VoIP apelez chiar și în perioadă de grație. Gratuit!

Fost Membru
Neaplicabil

Chiar și în vârf de munte apelezi VoIP? Doar cu telefonul și prepay în perioada de grație? Că dacă ești conectat undeva la un Wi-Fi nu e mare scofală VoIP.

@Fost Membru: Tocmai că nu e. Și bineînțeles wifi sau alt hotspot pentru conexiune la net. Că doar cum altfel.... :))