anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party- Campania I - cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda?

Albirt
Începător
Campania Pinata Party, cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda? Am fost pe aplicatie la ora 13:58 am dat refresh si direct stoc epuizat.
29 Răspunsuri 29

Lore22
Începător
Aceeași întrebare am și eu. Mulțumesc

arsradu
#StarMember
Foarte multi useri, foarte putine premii. Servere neoptimizate, erori fara legatura cu problema. Asta e explicatia.
Client Orange

Albirt
Începător
Mai pe românește, bataie de joc.

Neaplicabil
Hai nu vă mai certați... le-am luat eu pe toate... mâine le scot pe LOLx

arsradu
#StarMember
Aaah, stiam eu ca trebuie sa fie la tine! Hai ca maine ma uit dupa ele. Sigur ai cumparator. :))
Client Orange

Neaplicabil
Radu dar nu voi accepta decât cryptomonedă 🙂

Florin049
Începător
Sincer nu cred că au fost vizibile premiile in aplicație... Gen să apară unul din produse in stoc. Daca poate face cineva dovada că au fost eu îmi retrag părerea.

Neaplicabil
@Florin049 au fost mereu persoane care s-au plâns că n-au avut unde să bage codul de revendicare că apărea o eroare

Florin049
Începător
Asta ar fi alta problema

arsradu
#StarMember
Florin, de fost au fost. Uite aici printre ultimele mesaje, screenshot-uri din aplicatie: https://comunitate.orange.ro/questions/2784294-pinata-fiasco-pare-rau-aparut-eroare Problema...e ca primesti eroare cand incerci sa revendici unul dintre premii. Nu primesti nimic pe mail, punctele nu sunt retrase, dar...nici nu reusesti sa-ti iei premiul, pentru ca nu apuci sa treci de primul pas. Si asa a fost din prima saptamana. Inca nu s-a remediat problema asta. Si nu-mi fac sperante ca se va remedia vreodata. Nici in concursul asta, nici in cele viitoare.
Client Orange

Nicu1965
Începător
Ești un norocos daca ai văzut macar premiile ! La mine au rămas alea de săptămâna trecută. Știe cumva Orange de ce nu s-au schimbat ?!

DanielaH
Moderator
Salut, Nicu din Bacau! Bun venit în Comunitate! În aplicație sunt vizibile atât premiile de saptămâna aceasta, cât și cele de saptămâna trecută. Îți recomand să faci un update la ultima versiune a aplicației.

Nicu1965
Începător
este ultima varianta luata de pe magazin play. nicio treaba... toate imi functioneaza perfect, sparg pinate, premiile nu vrea sa mi le afiseze ! doar pe cele de saptamana trecuta ! saptamana viitoare o sa mi le afiseze pe cele de saptamana asta ! 😄

DanielaH
Moderator
Ultima versiune este 5.2.2. Așa văd și eu, exact ca în poza atașată de tine, și când dau scroll în jos îmi apar si celelalte, în total 15 premii.